Bebei de Canada in burtici de mamici (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Buna fetelor,

Multumesc pt raspunsuri si parerile voastre. Inca nu stim daca o sa ne schimbam de la dr. asta sau nu. Cezariana va fi la cerere din cauza migrenelor mele cu orbire, si mi-e frica daca ma mut la alt spital, sa nu imi spuna ca dupa parerea lor eu pot naste natural. Incercam sa il luam cu binisorul pe dr. asta, poate aranjeaza sa opereze el cu un coleg, avand in vedere riscul de accident vascular, etc.

Oricum, vroiam sa va intreb daca din cele care ati avut cezariene programate sau veti avea, va opereaza dr. vostru, sau rezidentul asistat de dr., cum ni s-a spus noua ca se procedeaza de fapt in spitalele universitare?

Romaria, fetita ta e o dulcica!

In alta ordine de idei, am auzit azi de nasterea sextupletilor de la Vancouver si m-am cutremurat la gandul ca s-au nascut la 25 de sapt. de sarcina, cat am eu acum. Ce miracol ar fi sa fie sanatosi si sa supravietuiasca toti...

Va pup,

Sori 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Pitilache, eu am pe 2 februarie. Mi se pare asa de aproape si asa de departe in acelasi timp :)!

Sori, eu la servici o colega care a ajutat la ingrijirea a 4 copii - quadrupleti, nascuti la 25 de saptamani si toti sunt OK si au supravietuit. Acum au aproape 2 ani. E absolut uimitor ce minuni se pot intampla. Cel care a fost cel mai mic a avut ceva probleme dar acum e OK. Cica au avut intre 500 si 800g.

Romaria, am vazut fata frumoasa :)!

va pup,
, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Monicutz, ai dreptate, nu mai este nici mult, nici putin! Eu una de abia astept!

Acum ma bucur ca nu ma mai duc la servici pentru ca nu stiu cu ce m-as fi incaltat, noroc ca nu-i zapada afara! Mi se umfla foarte tare picioarele, mai ales daca stau in picioare sau pe scaun.

La Seba a fost ok ca s-a nascut vara si umblam in papuci, dar acum...
Si la voi a fost la fel?

Numai bine si multa sanatate,
Roxana, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Romaria, sa-ti traiasca comoara! Tare frumusica este!

Multa sanatate,
Roxana, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

ce faceti mamici si burtici, cum va descurcati?
ce bine ca a venit iarna , au si copiii o bucurie iar eu nu mai regret ca mi-am luat ghetute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Monicutz si Pitilache-tzinem pumnii sa fie bine cu cezarienele, nu va mai stresatzi ca totul va decurge perfect, vb din experientza-pupici la burtici.Stiu ca nu e usor dar asa faceam si eu 13-14 cu 2-3 zile inainte.
Romaria- dulcica foc papusica ta!
ktrinel- cemai face printzesa- cume cu colicii si cand mai pui poze?
Donia si Laura- ceva mai fac flacaii-toate bune?pupicei!
Am fost si noi la eco si la control ca am inceput IPS si totul e ok deocamdata, mai putzin eu care am o tuse cu o raguseala si mai nou cu sinusurile si nu vreau antibiotic, incerc sa ma dreg cu homeopate,lamaie,miere si cu timpul:))
Avem si noi poze si filme noi de la motz-stiu ca se face cu turtala fete dar noua ne-a placut sa taiem ceva par sa avem amintire;
www.dropshots.com/emmat
www.photos.yahoo.com/sdenisam
Albumul-Emma 1 an-jan.2007
Sori,Carmen si restul-va pupam si numai bine.

Denisa
Denisa 13w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Fetele,

Sunt tare necajita. Va spuneam zilele trecute de problema cu OB-ul meu care tocmai a catadicsit sa imi spuna ca de fapt voi fi operata de resident, si el numai asista, ca asta e procedura la St. Michael’s. Am incercat sa discut cu el si sa ii aduc aminte de problemele mele medicale si l-am intrebat despre riscul pe care mi l-as asuma daca imi face cezariana un rezident. Iar el foarte frumos mi-a spus ca imi recomanda sa merg la un spital care nu e universitar, pt ca nu imi garanteaza ca totul va fi ok, si mi-a mai spus ca la cezariana mea programata pana si anestezistul e student (ceea ce ma ingrijoreaza si mai tare). Am mai discutat cu colege de ale mele de servici si se pare ca depinde de doctor, si nu toti obstetricienii lucreaza la fel de mult cu rezidenti. Dr. meu e profesor la Univ. of Toronto, si tot timpul impune sa fii vazut de rezident inaintea lui, la fiecare vizita.

Inca sunt in evidenta lui, dar tare vreau sa imi gasesc pe altcineva. A nascut vreuna din voi la alt spital in zona TOronto cu cezariana la cerere(si fara rezident)? Poate cineva sa imi recomande un obstetrician bun si "open-minded". M-as duce sa cer si a doua opinie, poate reusesc sa imi schimb doctorul.

Sper sa imi raspunda cineva.

Va pup si va doresc o zi buna.

Sori 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Sori,
eu am nascut cu cezariana la cerere de o doctora negresa care are cabinet la Fairview Mall. O cheama Modube Tunde ByAss. A fost ok tipa.
Hai poate mergi la ea si vezi. Sa sti ca nu am insistat mult la ea. Pur si simplu i-am zis de ce si gata a zis ok. E la North York.
Hai bafta.
Romaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Sori, eu nasc la Mount Sinai. Eu sunt f multumita de doctorita mea.
Nu stiu cum e la ei cu rezidentii. Stiu sigur ca au rezidenti, dar nu stiu cine opereaza. Eu am inteles c ape mine ma opereaza chair ea. Dar nu stiu regula. Nu stiu nici daca face ceza la cerere.
Sa-mi spui daca vrei sa vorbesti cu ea sa-ti dau datele ei.
LA North York mai este Paraideau, si parca am auzit pe cineva la un moment dat ca nu ar zice nu la cezariana la cerere. Dar nu sunt sigura. Poti incerca si la el. Merg o multime de romance acolo.

Pitilache la noi nu a venit inca zapada si eu sunt inca in pantofi (azi in ghete ca s-a racit), pt ca merg cu masina la servici. nu mi s-au umflat inca picoarele din fericire ca sa mai pot umbla ca am zis ca vin pana pe 23 ianuarie la servici.

Mersi de incurajari Denisa :)! Eu una am nevoie.

va pup,
, 34+

Mergi la inceput

Monicutz, vreau numele dr. tale, te rog. Poate la Mt. Sinai e mai bine decat la St. Michael, cine stie. Mersi mult

Multumesc pt. referinta Romaria. Eu credeam ca North York nu e spital universitar, dar intre timp am aflat ca e.

Continui cu intrebarile, sper ca nu va bat prea mult la cap, poate ma luminez si eu; as vrea sa stiu daca la fel sta treaba la mai toate spitalele…La voi cum e/era la vizitele prenatale? Pe voi va vede(a) tot timpul un rezident inainte sa va vada doctorul? Ca la mine asa e. Fiecare vizita lunara la clinica prenatala e mai mult o lectie pt. student. Mai intai ma vede rezidentul, imi ia tensiunea (si am descoperit ca unii nu stiu sa o ia), dupa care ma vede doctorul, care petrece majoritatea timpului explicand-i studentului ce si cum imi face si de ce. N-am mai patit niciodata asa, si am mai fost la spitale universitare.

Mersi mult pt sprijin si raspunsuri.

Sori 25+ cu

Mergi la inceput