FIV 94

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Gata am reusit sa am si eu ceva la purtator!
Am transferat azi 3 embrioni,unul de 10,unul de 8 si unul de 5 celule.De acum numai Dumnezeu mai poate sa ma ajute.Sper sa ma auda!
In rest...totul bine,doar ca as dormi non stop de la diazepamul luat dimineata inainte de ET.
Va multumesc pentru incurajari.Va pup!
Fug in pat sa nu adorm aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Adelia felicitari ! Acum stai cuminte si Doamne ajuta ca macar unul sa se cuibareasca bine-bine!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Adelia felicitari acum esti graviduta, astept vesti bune numai cu II peste 2 saptamani!!!
Lauravoinicunu ai inteles bine, nu Oana are adenom hipofizar si prolactina marita de 4 ori, ci sotul ei, ea are toate analizele foarte bune; te salut si eu si sper sa ne aduci vesti bune luna urmatoare, poate ar fi mai bine sa te relaxezi si sa u iei nimic luna aceasta...stii tu ca atunci cand te relaxezi si nici nu te gandesti...poate aparea...

Teo te salut si aici , foarte frumos ca dai sfaturi utile peste tot!!!

M Oana azi am fost cam ocupata ,dar acum am intrat sa vad noutatile si iti trimit multi si iti doresc o seara frumoasa, linistita sau "agitata" ( in sensul bun al cuvantului ) numai sa fie pe placul tau!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

Edyna multumesc pt incurajari .da maine fac testul bhcg desi nu sunt asa optimista deoarece ma doare f tare burta si iau nospa si scobutil sper sa ma lase.

alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Teodora multumesc de sfat , asa o sa fac.
Bata-i norocul de ca mult trebuie sa sufar din cauza lor

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

galuscuta te astept cu valoare mare maine !!! iti tin pumnii!!!! si o sa vezi ca nu-ti mai trebuie...te astept cu vesti bune!!! si pe mine ma dor sfarcurile si am niste..

Adeliafoarte buni embrioni!! stai cuminte in pat si ai grija de ei!!!!acum esti

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

fetelor, m-am trezit si eu dupa diazepamul de dimneata si vin cu vesti. Totul a decurs foarte bine, le-am facut poze embrionasilor. Am pus 3 de cate 8 celule fiecare, am vorbit cu ei si le-am spus sa fie cuminti si sa nu ma paraseasca. Acum stau in pat, cu muzica, reviste, carti, telecomanda si laptop...universul meu s-a mutat aici. Mancarea si bautura (apa plata, ce credeati? ) mi le aduce sotul. Va pup si va tin la curent.

Andreea

Edit: Laptopul tinut pe burta stand la verticala poate afecta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Oana, asa e, trebuie sa traim clipa. Ma mai apuca si pe mine jalea cateodata. Dar bradutul o sa mi-l fac tot cu bucurie si cu speranta ca poate la anul sau poate la celalat o sa-l fac pentru inca un sufletel. Eu sunt innebunita dupa luna decembrie (e si luna in care m-am nascut) cu atmosfera de sarbatoare, cu ornamentele..(sa stii ca am fost si eu la Bamboo dupa postarea ta).

Adelus, pup fata graviduta. Sa fii linistita si optimista astea 2 saptamani. Ti-am trimis un pm, aseara.

Aniast, tu ce faci? Ai facut ET-ul?

Ingeras, nastere usoara.

Cami, probabil ca nu mai intri o perioada, dar eu te pup si iti doresc refacere rapida. Sper ca esti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Mirela_1 da, astazi am avut ET-ul, acum am intrat in perioada in care DD hotaraste... Stiam ca Giulestiul intra in concediu de pe 20 dec dar azi am aflat ca mai fac betaHCG si dupa sarbatori. Eu o sa-l fac pe 28 dec si rezultatul il voi avea pe 29 dec.
Bafta multa si fetelor care in perioada asta sunt in asteptari.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mirelus si eu tot in decembrie sunt nascuta, iar de aici mi se trage si dragostea pentru sarbatorile de iarna.......
Pussi sa stii ca te urmaresc la "unguroaice" si de-abia astept sa aud vestile bune....
Aniast productia a fost excelenta, ai si 3 embrioni de 8 celule, la Polul Nord ai trimis la pastrare cu siguranta cateva sperante, asa ca nu ramane decat sa astepti sa treaca vreo 8-9 luni si-ai facut-o si p-asta.......
Ingeras, Gina, Miro va amintiti cum visati iarna trecuta la momentele pe care le traiti acum? E momentul sa deschideti ochisorii, VISUL VI S-A IMPLINIT!!!!!! Inchid si eu ochii, poate reusesc...... Dar sa nu uitati SA MA TREZITI, pleaseeeee.......
OareMadana a nascut???
Ingeras si eu am botezat o fetita cu numele Maya, asa ca am o afinitate in plus pentru ingerasa ta....
Laura ti-a explicat Kora cum e cu adenomul meu, care e, de fapt, al lui, dar fiind al lui, ma doare si pe mine......
Adelia embrioni de 10, 8 si 5 celule suna taaare bine, uite asa te indepartezi de adoptie cu pasi repezi.

Eu ma mai intorc pe luni prin aceste locuri, pana atunci crosetati vise frumoase, ca sunt medicamentele ideale pentru suflet si luptati pentru visele voastre, indiferent cat se incapataneaza sa-si arate FINALUL FERICIT.........

Aaaa, maine o iau pe Shery de manuta si o duc la Tutu poate o laparoscopeste si pe ea, ca apoi sa ne FIV-uiasca simultan, ca iouu singura nu fac pasul in toate nebuniile astea de proceduri abstracto-suprarealiste....
Poate scriem si-un roman impreuna, printre perfuzii si bisturie.....
Tot eu i-am indrumat si lui Lucky pasii spre Marinescu, asa ca sunt un coechipier promitator, nu...... Se mai inscrie cineva pe lista??????

Mergi la inceput