FIV 94
Raspunsuri - Pagina 18
Dariela spune:
Moniland - ai dreptate si sper ca toate sa avem putin mai mult noroc. Stii cumva care este nr minim de ovocite necesare? Sotului tau i-a fost indicat vreun tratament? de catre cine?
Antosit - multumesc pt. raspuns. Probabil nu esti dr. dar poate ai mai multa experienta. Rezultatele la profilul hormonal in cazul meu au fost : FSH - 7,015mui/ml; LH - 2,245 mui/ml; Estradiol - 90,4 pg/ml, Prolactina - 8,1 ng/ml (sper ca am scris corect). Daca a mai avut cineva acesta valori poate imi spune tratamentul indicat in cazul sau. Parca nu mai am rabdare pana in ianuarie 2007.
Moana - probabil ca multe s-au scris deja dar inca nu le-am gasit eu si parca vreau sa stiu totul acum. Dar pur si simplu am emotii cu carul si intrebari la fel.
Va multumesc tuturor si probabil o sa va mai stresez dar promit sa raman alaturi de voi si mai ales de cele care vor fi la inceput de drum (cum sunt eu acum). Va pup.
Edyna spune:
aniast72 mie mi-a zis medicul sa nu prea stau la PC zilele astea si cu atat mai mult sa nu tin laptopul in brate. Zicea ca au fost facute multe studii care spun ca actioneaza negativ asupra organismelor care se dezvolta foarte repede (ca de ex embrionii care ii avem in burtica si la care se modifica rapid numarul de celule). Adevarul e ca am vazut si eu zilele trecute un documentar in care aratau cum scade numarul spermatozoizilor la barbatii care vorbesc la telefon mobil in jur de 4 ore pe zi. Rezultatele erau socante. De aia si cuptorul cu microunde e bine sa-l evitam in perioada asta.
Iti doresc sedere placuta in patut si rabdare,
KITTA spune:
Fetelor primesc si eu ceva frumos de Craciun: chiar pe 25.12 voi incepe protocolul, adica 18 zile dipheriline si dupa 9 zile incep Menogon 4 fiole /zi, timp de 10 zile, cu 4 seturi de analize intre timp. Dupa aceea stiti ce urmeaza, ET fiind in jur de 16 - 17.01.2007.
Fetelor, desi o sa intreb si la ei, am incurcat cand se facea menogonul si cand dipherelinul?
Betty78 tu de la ce farmacie te-ai aprovizionat, ca eu vreau sa le iau din timp sa am provizii de sarbatori si sa mi le pun si in pom sau sub pom ca dar de la Mos Craciun:)
Betty78tare iti doresc sa fie bine ca si tu ai avut peripetii nu gluma. Nu ne-ai spus de sotior cum este acum, ca doar trebuie sa ne mai interesam si de soarta lor, nu numai a noastra.
Fetelor, care scriati ca temperatura influenteaza spermograma, va multumesc ca mi-ati tras si mie un semnal de alarma ca sa am grija de al meu sa nu raceasca taman cand o sa trebuiasca sa fie mai in forma de prestat!
Costi spune:
Desi cu un an in urma m-am retras de la statutul de aspiranta, am renuntat sa mai lupt cu natura, va urmaresc indeaproape.
Multe dintre voi imi sunt cunoscute, Lachi, nici ca se putea bucurie mai mare...sa aud ca esti insarcinata, dana p. n-am stiut ca ai ales calea aceasta, va tin pumnii strinsi sa va aduca Mosul darul mult dorit.
Cind am renuntat la "lupta" n-am renuntat la dorinta de a deveni mama, asa ca azi sunt mamica mindra si fericita a unei fetite adoptate. Cresc un inger si multumesc Domnului ca mi-a oferit acest dar de pret...iar daca merit mai mult, nu ne suparam daca vine si un fratior sau o surioara.
Vreau sa va imbratisez si contati pe mine, va tin pumnii strinsi tuturor.
KITTA spune:
Mai am o intrebare prosteasca, de parca nu mi-as fi facut temele tot citind aici pe forum: in timpul tratamentului imi vine CM, dar nu se tine cont de el?
dj_mama spune:
aniast, ce cauti cu laptopul pe burta ??? orice aparate sa nu le tii aproape, de mobil stii deja
la barbati este total contraindicat sa tina laptopul in brate ca-i lasa fara gigei, nu stiu daca doar de la caldura sau sunt si radiatii; sa spuneti asta la azoo
Adelia, super bine; ai sa scrii si tu curand cu rosu si litere mari
costi, vei avea si copilul tau si ii vei iubi la fel de mult pe amandoi; acum, ca ai deja 1 esti mult mai relaxata si asta-ti va ajuta
nu apuc sa citesc tot; va urez succes
Ioanatugs spune:
Aniast72 multa bafta, sa se prinda micutii in burtica!
Sheritra, M_Oana multa bafta maine si sa veniti pline de speranta!
ingeras26a spune:
Fetelor, va multumim din suflet pentru galerie!!! va tinem pumnii stransi sa reusiti toate cat mai repede, Doamne, ce mult imi doresc sa aveti toate bebei!!
MOana, e gata scrisorica pt Mos Craciun?? Va mai amintiti ca eu i-am scris scrisoare si am trimis-o pe adresa de mail? In scrisoare i-am cerut bebe pt sora mea (si ne-a anuntat exact de Craciun ca este insarcinata) si bebe pentru mine (si am ramas insarcinata in martie...). Asadar, fetelor, adresa este:
2005moscraciun@gmail.com
Scrieti cu incredere si rugati-va la DD!!
Pupicei, Ingeras 39+ Maya Maria
KoraPop spune:
Aniast 72 te urmaresc indeaproape…e minunat rezultatul tau, In clipele astea esti mamica de 3 bebelasi…sa ai grija de ei si sa stai cumintica in pat,fara laptop, roaga-l pe sot sa iti mai citeasca sau sa ne scrie in locul tau!Mamici cu tripleti s-au mai vazut asa ca....mult success!
Oana weekend frumos si relaxant !
Costi felicitari pt fetita voastra, sa va aduca numai bucurii si daca DD va vrea ii va adduce un fratior sau o surioara mai ales acum cand nu te astepti…
Tututror care se pregatesc de tratament va doresc muult succes,iar celor care sunt in asteptarea testului ...rabdare, credinta si optimism !
Kora
betty78 spune:
Kitta scumpo, le-am luat de la farmacia 2-NA de langa Corneliu Copusu (in spate le Unirii). In ce priveste sotul meu si-a revenit, cica ar fi fost din cauza stresului.
betty78