Când copilul nu aude şi nu vede…
Raspunsuri - Pagina 11
andruscka spune:
Cristina ma bucur tare mult de fotografii
Sa stii ca ai o adevarata domnisoara.Dulcica foc si frumoasa pe deasupra.
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.
multi pupici
Andruscka
poze Andra
22.07.2002
dali73 spune:
Andruska ai o fetita superba.Sa ii dea Dumnezeu sanatate .Imi era dor de voi sa vad ce mai faceti si ma bucur de progresele copilasilor vostri.Daca vreti sa va mai faceti si alte prietene,noi suntem alaturi la copii cu SD.
Va pup pe toate.
paula2003 spune:
andruscka, scuze daca ai spus si eu n uam citit. O duci la gradinita? Eu duc fetita la ambliopi si sunt foarte multumita. Mai nou Alexa mea s-a indragostit de un baietel si toata ziua il striga si se pupa cu el. Nu mai spun acasa ca vorbeste cu el la telefon(in joaca) si o intreb ce face Viorel? si asa de dulce il striga VOEL.....
Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
andruscka spune:
Mai Paula ce ne facem cu fetele astea?
Fiecare are cate un prieten la gradinita.
Uite si fetita Cristinei are un prieten la gradinita .Si acum aflu si de Alexa.
Mai sa fie, fetele noastre sunt foarte iubarete.
Te pomenesti ca maine poimaine ne trezim ca vor sa vina cu ei acasa, sa ni-i prezinte in mod oficial.
Si eu cred ca nu o sa pot comenta nimic, pentru ca Andra ma "pune" la respect: "taci si asculta"
Si mai poti sa zici ceva?
Pupici la toate mamicile si puiutilor lor.
poze Andra
22.07.2002
paula2003 spune:
Alexa mea de cand cu gradinita toata ziua imi vorbeste de Voel, vorbeste cu el la telefon si sa vezi ce-l mai striga prin casa. Noi o punem sa mai spuna ceva si tot o intrebam.....si ea nevinovata ne face hatarul.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
andruscka spune:
Dali multumim.
Eu citesc cam tot ce apare, numai ca in ultima perioada nu prea am mai avut timp sa si scriu.
Vrem si noi poze cu baietii tai.
Paula poate ne auzim si pe mess.Ce zici?
Multa sanatate si sa va bucurati de puiuti.
poze Andra
22.07.2002
andruscka spune:
Si am uitat sa va mai zic ceva.Andra cred ca isi face un alt prieten la gradinita pe care-l cheama Dragos (pai de daca George a lipsit atata timp de la gradi).Dar parca tot pe George il prefera mai mult.Parerea mea, dar asta nu inseamna ca va fi si parerea ei.
poze Andra
22.07.2002
Andrada spune:
Ce poza frumoasa!
http://new.photos.yahoo.com/mastract7as/album/576460762344536569/photo/294928803669167812/27
Sa-ti traiasca baietii,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
dali73 spune:
Multumesc mult!Si voi aveti copii frumosi,de fapt eu cred ca toti copii din lume sunt frumosi.