Când copilul nu aude şi nu vede…

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruscka spune:

Cristina ai perfecta dreptate.
Mai ce spirit de observatie ai?

Andruscka

http://photos.yahoo.com/ph/pompipetre/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_t spune:

nope, e doar glasul experientei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2482 spune:

centrul ESSMI : www.essmi-nevazatori.ro

Mergi la inceput

Cristina ce faci?
Ce-ti face domnisoara la gradi?
Noi suntem bine, progresam putin cate putin, mergem la gradi,insa o veste proasta.Geroge saptamana asta nu a venit la gradi, iar Andra e un pic dezamagita ca "nu se joaca cu George".
Andra a inceput sa spuna poezii, ca pana acum trebuia sa le spun si eu cu ea.Acum le spune singura.

Pupici si aveti grija de voi

Mergi la inceput

domnisoara e bine, merci. E foarte multumita de "gradi" a ei, dar se vaieta ca acasa nu are cu cine sa se joace. De fapt are cativa vecinei, dar sunt zile in care nu-i intalneste, si atunci ... comenteaza.
Ma bucur sa aud de progresele Andrei, tineti-o tot asa. Si la noi e mare diferenta intre fetita speriata din septembrie (cand a inceput gradi) si cea de acum, diferenta in bine.

Mergi la inceput

Andrada unde esti?
Da-mi un semn de viata.
Andra progreseaza pe zi ce trece, azi un pas, maine altul si uite asa incetisor invatam lucruri noi.A capatat mai multa incredere in ea si mai acum cateva zile si-a adus aminte de grebla ei.
Ne-a innebunit ca nu o gasim, insa azi am tras patul si era cazuta.
Acum s-a linisit ca a gasit "glebla".
I-am cumparat Andrei inca un cd cu povesti si e foarte atenta, e ceva nou si ori de cate ori am cumparat un cd parca e stana de piatra.Nu mai aude si daca ma mai bag si eu in seama imi spune "mai taci si asculta". Trebuie sa execut ordinul nu sa comentez.
Cristina ma bucur ca domnisoarei tale ii place.Ce bine ar fi fost sa fi inscris-o mai demult (e valabil si la mine)!Insa niciodata nu e prea tarziu.
Nu mi-ai mai spus de prietenul ei de la gradinita.

Pupici
Andruscka

Mergi la inceput

andruscka, am aflat de la brendy despre o fundatie numita "Light Into Europe" care lucreaza cu copiii cu deficiente de vedere. Nu stiu multe detalii, dar inteleg ca au diferite activitati cu copiii, de care s-ar putea bucura si Andra tinand cont ca la gradi merge doar de dimineata.
Coordonatele:

strada Clabucet nr 35 (undeva la intersectia bul 1 Mai cu Calea Grivitei)
telefon 0744541774
e-mail lightintoeurope@b.astral.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Va citesc si tare mi-e drag sa va aud cum progreseaza printesele. E o frumoasa Andra! Tare-i bine ca si-a facut un prieten la gradi e un pas important spre socializare. Si Marcu asculta CD-uri cu povesti trimise din Romania de matushi. Cel mai mult dintre povesti i-a placut Harap Alb...cred ca i-am citit-o de 500 de ori.
Andra cum e, ce preferinte are?
Cristina mai povesteste si de domnisoara ta,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Andrada m-am bucurat foarte mult cand am vazut mesajul de la tine.
Andrei ii plac foarte mult povestile, dar favoritele ei sunt "Pinocchio","Alice in tara minunilor", "Capra cu trei iezi","Degetica" iar mai de curand si "Ursul pacalit de vulpe".
Le asculta pe toate dar astea sunt favoritele ei.
Andrada o rugaminte mare.Postezi si niste poze cu Marcu?
Noi am mai facut poze iar cat de curand am sa actualizez albumul meu.
Imi pare rau ca nu pot atasa si poze ale Andrei cand era micuta, pe atunci nu aveam aparat foto digital.
As fi vrut sa o vedeti pe Andra cand avea 1000 gr cat era de mica, fotografii pe care le-am facut cand eram in spital.Le privesc mereu si parca nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul si cat de mare e Andra acum.
Cristina vrem si noi poze cu fetita ta, as vrea sa o cunosc, macar prin intermediul Dc-ului.Poate cine stie ne putem si intalni anul acesta.Ce zici?

Pupici si multa sanatate
Andruscka

Andra

Mergi la inceput

Andrada, "domnisoara mea" e cel mai bun, cel mai frumos si cel mai destept copil de pe lumea asta ... restul sunt amanunte.
Andruscka, o sa-ti trimit poze pe e-mail. Daca ajung prin Buc. (dar asta e de rau, se pare ca eu ajung in Buc. doar pentru prob. medicale ) ne intalnim!

Mergi la inceput