N-am curaj sa conduc 6)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Dragelor, m-am tinut de cuvant. Azi mi-am dus copilul la baschet, dar tot am avut probleme...ma tot stresa..."haide mama, hai ca am intarziat" , sporindu-mi starea de agitatie!
Problema mea este ca schimband masina am probleme cu a 1-a , bag a 3-a , sunt f apropiate si -mi moare motorul, trebuie sa fiu mai atenta.
Asta este, benzinarul nu pleaca de pe loc cu a 3-a.
Nu masina e de vina, masina e divina, fraierul de la volan...
Eu trebuie sa mai lucrez in oras...ca daca opresc la pietoni sau semafor si-mi moare motorul, vaz numai fete zambitoare.
Marci, ai dreptate, trebuie sa lasam nervii la o parte, la urma-urmei, fiecare abuzeaza de bunavointza celorlalti, la un moment dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Eu am inceout sa conduc singura acum o luna k a plecat barbat-miu. Primele dati am avut emotii, dar acum sunt ok! Am luat carnetul la inceputul anului, asa ca zic eu ca am inceput sa ma descurc
Sfatul sotului meu: cand ti se oprste motorul porneste-l imediat si baga-ti picioarele in aia din spate ca se poate intampla oricui! Am aplicat tactica si acum sunt mult mai relaxata!
din principiu nu claxonez la semafor ca nici mie nu-mi place sa fiu claxonata.

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Bravo, fetelor, vad ca v-ati pus serios pe treaba! super! nu va lasati batute.
marci stiu ca nu ai zis nimic cu rautate insa de exemplu, daca te-ai intalni cu mine in trafic, nu cred ca ti-ai da seama ca am putina experienta. Mie nu imi mai este deloc frica, nu intru in panica, doar parcarile ma mai chinuie nitel. Dar exact ce zici tu ca patesti cu sotul in dreapta patesc si eu....cred ca pur si simplu ma streseaza prezenta lui ca, si atunci cand nu zice nimic, stiu ca ma judeca si ma evalueaza in gand si asta imi da o stare de stress.
DOR, faza cu a-1-a si a-3-a o mai patesc si eu uneori, in ultima vreme mai putin dar la inceput mi se intampla si mie. O sa te inveti repede si nu o sa se mai intample. E bine ca ti-ai facut curaj intr-un final glorios sa iti iei masina la plimbare...ca doar nu e un bibelou!


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

IEPUMIC,
O dedicatie speciala pentru tine".... iubire....bibelou de portelan...".
Azi deja ma gandesc unde plec cu masina. Pai, pot sa beau o cafea cu prietena mea fara masina?
Asa...copilul trebuie dus din nou la baschet, iar dupa-amiaza am o invitatie la un botez. Hmmm...uitam de cumparaturile de la supermarket.
Pretexte, dragelor, daca vrei sa pleci cu masina poti s-o faci.
Va mai povestesc despre aventurile mele...sper sa nu mi se mai opreasca motorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza tuturor!

saptamana trecuta imi facusem curaj sa scriu la cabinetul psi exact despre teama de a conduce si cand incolo vad ca deja s-au discutat 6 capitole!
recunosc ca n-am citit decat acest ultim capitol si renuntasem la ideea de a scrie ca voi sunteti super avansate fatza de mine! asta pana am ajuns la pagina 15 si am dat de anamea, care se afla exact in situatia mea! sper sa mai citesti pe aici si poate usor usor vom prinde si noi curaj!
acum in iulie si eu fac 10 ani de cand am permisul dar nu stiu daca adunati am 50 km condusi dintre care sa zicem vreo 20 pe sosea si restul in parcare!
sincer si eu ma gandeam sa-mi pun permisul in rama dar al meu sot nu a fost de acord cu mine, asa ca mi-a cumparat o masinutza!
si problema cea mai grava e ca nu mai vrea sa ma duca nicaieri acum ca cica am masina! de cate ori zic ca vreau sa merg undeva imi zice, ia -ti masina si dute! bineinteles ca n-am curaj sa plec cu ea!
asa ca eu acum sunt la stadiul in care sambata si duminica merg intr-o parcare mare si ma invart dupa niste stalpi sa invat sa iau curbele, plecarea din rampa... dar cum ies pe sosea ma apuca tremuratul! efectiv nu pot stapanii masina, imi tremura picioarele pe pedale, ma precipit, incurc vitezele, ultima oara chiar si pedalele asa ca am reusit sa si frec coltul drept de un stalp!
pe langa astea, evident ca prezentza sotului ma inhiba ca am senzatia cum spuneti si voi ca tot timpul ma judeca, mai ales ca el e si sofer profesionist! el efectiv nu intelege cum nu pot conduce cand e atat de simplu! nu mai zic ca pe drum in arata cate femei sunt la volan si conduc masini chiar mari fara nici o problema!
asta e situatia la mine vis-a-vis de condus si sper ca intr-o buna zi sa pot scrie ca am condus in trafic fara teama!
multe felitari ca ati reusit!



Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


DOR, multumesc pt dedicatie, e una din melodiile mele preferate! Te felicit pentru curaj....vezi ca pofta vine mancand?
Beatrix, nu-ti face probleme, toate am fost in punctul ala in care esti tu acum.....il poti depasi. Foarte bine iti face sotul...sa stii ca eu mi-am gasit motivatia, determinarea, puterea interioara de a-mi depasi frica in urma unei discutii in contradictoriu cu sotul...eu il acuzam ca nu ma incurajeaza si nu ma sprijina, el imi zicea ca am masina disponibila si nu merg cu ea -cum sa invat daca eu nu merg cu masina? Si pana la urma...a avut dreptate intr-un fel.....pana la urma din dorinta de a-i demonstra lui ca pot....am putut!!! Bine...asta a fost doar primul pas....pt. ca la continuare mai lucrez inca....dar...important este intotdeauna inceputul.....este determinant pentru ce va urma. Succes.


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

FELICITARI PENTRU PROGRESE!
eu am condus ieri prima masina in afara de cea cu care am facut scoala: masina lui hazband am batut toate stradutele de la Snagov si a fost super, desi cand mai treceau unii din sens opus, stradutele fiind stramte, imi venea sa intru in tufisuri ca masina e SUV, e lata rau..

dar, am trecut 2 praguri: 1. m-a lasat sa ii conduc masina, chiar a insistat, desi spusese ca nu o sa ma lase pana nu imi fac experienta pe una mai mica

2. am condus si nu am calcat nici macar vrun caine pe coada, ca erau tare multi pe acolo


succes la condus!


Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)


Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Fetelor, m-am tinut de cuvant.
Duminica am mers prin oras mai mult decat mi-am dorit.
A fost ziua manevrelor...urmand indicatiile sotului pt o adresa..."a 2-a la dreapta" era de fapt a 3-a ...am dat cu spatele pe sens interzis...cand vedeam unul din spate in oglinzi ma opream ...in cele din urma am iesit , am ajuns la adresa resp de unde am "recoltat-o" pe fata cu care trebuia sa ajung la botez...Dupa alte manevre in parcarea ei...am ajuns la manastire la fix pt botez.
M-am amuzat vazand ca ii era frica...am si accelerat cand am luat-o la stanga...venea unul ca disperatul din sens opus, nu mai avea ce pierde...dar nu ma putea subestima.
Am ajuns acasa, mi-am luat sotul...e altceva cand mergi singura , faci manevrele pe care le doresti si pe care le stapanesti, ai capacitate de decizie.
Desigur, din parcare a trebuit sa plec cum mi-a zis sotul... adica ..."cum am intrat", ceea ce presupunea sa ies cu spatele apoi sa merg cu spatele pana la sf. parcarii drept...acum realizez ca , de fapt, a vrut sa ma puna sa exersez...
Multa bafta! Cu cat ne "miscam" mai mult singure, cu atat devenim mai independente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Buna fetelor

N-am mai fost demult pe aici, dar...n-am nimic de declarat.
Decat ca ...conduc, zilnic, mult, cat am, nevoie. Si e ok. M-am dezmortit si la manevre (cu spatele) unde aveam probleme... Nu ma mai intimideaza nimic in trafic, azi chiar am dat prima "liniuta" la semafor, cu un barbat...care ma enerva.
Deci, se poate, curaj si exersati. Acum 4 luni nu ma vedeam vreodata sofer..!!!


Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Io, asul soselelor, declar cu mana pe volan ca ieri am facut-o de oaie. Dimineata am fost la banca si cum cu chiu cu vai am gasit un loc sa parchez m-am inghesuit intre 2 masini, parcare laterala, si le-am dat batai de cap celor care trebuiau sa treaca pe langa mine... adica eram la 4 palme de bordura si am facut la manevre de mi s-a acrit si tot n-am reusit sa ma apropii de bordura. Pana la urma am cedat psihic si l-am sunat pe al meu sot sa vina sa scoata masina ca nici asta nu mai aveam curaj sa fac, la care dragul de el "cauta si tu pe careva sa o scoata daca tot n-au loc de tine....lasa, vin imediat" Obisnuinta bat-o vina! Zeci de mii de km i-am facut cu Dacia, amu mi-am luat o Lancia Thema si ii cat un vapor in dana pe langa un yaht:)). Si ca sa fie tacamul complet, cand sa plecam ma lasa cu masina in apropiere de sensul giratoriu, facem schimbul fiecare cu volanul lui, el mai sprinten de pedala, logic ajunge in dreptul meu taman cand sa ma inscriu in sensul giratoriu, incetineste dau sa ies, vede ca ezit se baga, ma bag si eu si tot asa de vreo 3 ori ca unu din spate incepuse sa claxoneze, de unde sa stie omu` ca mi s-a parut politicos sa ma lase sa intru in giratoriu, ca de doar impartim acelasi dormitor

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput