Sociologie-psihologie "Spiru-Haret" (3)

M-am gandit ca un nou subiect va fi util ..mai ales ca sesiunea se apropie cu pasi repezi si poate ne putem ajuta intre noi.
Toate cele bune.
Raspunsuri

didiuta spune:
buna! sunt interesata de acest subiect deoarece,cum am mai scris si pe alte forumuri,am nevoie de informatii pe care nu le pot obtine su nici o forma.Asadar sunt studenta anul I la socio-psiho ID si nu pot sa intru in avizierul virtual deoarece mi-au introdus gresit in B.D. codul numeric personal.Am sunat la toate secretariatele de care apartineam si doar promisiuni. au trecut deja cateva sapt. si tot nimic.Am sa mai sun la sfarsitul sapt. poate mai am vreo sansa inainte de sarbatori.Deci asi dori din tot sufletul sa ma ajutati cei deo breasla cu mine daca stiti ceva despre sesiune ,care sunt cursurile pe sem.I si daca e posibil care ar fi primele examene. Asi mai avea nelamuriri dar deocamdata astea sunt prioritatile.VA MULTUMESC FF MULT.pupici

ronin spune:
Buna, bafta si succes!
ses. de iarna: 29 ian-17 febr.
ses. de vara:4-30 iunie.
La noi, la rel internationale, ni s-a dat gratuit o brosurica care cuprinde toate materiile din cei 3 ani de invatamant, perioadele de sesiuni, bibliografia pe cei 3 ani, cum se acumuleaza creditele pe ani si altele....
Am fost la secretariat si am uitat sa o cer, motiv pt care m-am intors si am cerut-o. Deci, daca nu o ceream, adio brosurica...
Nu stiu daca e valabil si pt. fac.ta...
Presupun ca si perioadele de sesiune sunt aceleasi...
Inca o data bafta!

irina.c. spune:
si eu sunt la Spiru,dar la master(psihoterapie analitica).Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

didiuta spune:
mersi mult pt. informatie si mai astept daca se poate si alte inf. daca se poate in legatura cu cursurile sem I.Si sa nu uit sa va intreb voi dati ex din lb. straina in cazul meu engleza?mi-am luat si un curs de la faculta ,destul de naspa dar sper sa trec peste cu brio.

alma spune:
Lili, te-ai grabit un pic , se deschide subiect nou la 20 de pagini.
Didiuta, iti trimit eu pe PM un cod numeric si parola si poti intra.
Rectific sa-ti spun ca am trimis mail, nu ai PM-ul activat.
Iruse, la avizierul virtual e afisata ca data de incepere a sesiunii, la psiho-socio, anul II, 18 ianuarie. Nu cred ca e aceeasi data pentru toate specializarile si, mai ales, difera de la centru teritorial la centru teritorial.
Diana si mami

didiuta spune:
Alma draga iti multumesc din suflet ca doresti sa ma ajuti .mi-am activat PM ul si sper sa -mi poti trimite pparola si cnp.Te rog inca odata fffmult sa ma ajuti ca sunt tare,tare disperata si nu stiu ce sa fac .Azi am sa mai incerc sa sun la faculta poate li se face mila si ma ajuta,sesiunea bate la usa si eu nu stiu ce sa invat.Am si doi copii mici care-mi toaca creerasul toata ziulica(si noaptea) asa ca sunt la pamant. multumesc frumos inca odata.

alma spune:
Nu ti-ai verificat adresa de e-mail pe care ai trecut-o aici? Am trimis de ieri parola.
Diana si mami

didiuta spune:
Acuma mi-am verif. si am gasit-o .Iti multumesc din tot sufletul si sper sa ma ajute deoarece nu cunosc pe nimeni personal la faculta asta si nu am cu cine sa ma sfatuiesc doar cu voi cei de pe forum.Iti raman indatorata si sper sa ne mai ajutam cu ce putem.Te pup

lilib72 spune:
alma chiar nu am avut habar dar acum am facut-o asta este...
tu ai reusit pana la urma sa-ti clarifici problema cu specializarea?