Sociologie-psihologie "Spiru-Haret" (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Ati cam somat... gata, sarbatorile s-au terminat, la invatat cu noi!

Eu pe 5 februarie am primul examen, problema e ca nu am toate manualele, fetele din Bucuresti, voi le-ati gasit? Sunt mai putine decat anul trecut, 6, insa am vazut optional si limba straina. Eu as da examen si la engleza, nu se stie in ce imprejurari ne va trebui. Pe site au afisat intrebarile doar pentru 3 examene, oare le vor afisa pentru toate in timp util?

_
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by lilib72

La voi functioneaza aceasta adresa:www.roadiro.home.ro?

Nu, zice ca nu exista fisier.
Mie la secretariat mi-a spus ca pot sa aduc copie dupa foaia matricola de la prima facultate si nu mai e necesar sa dau examen la limba straina. Nu stiu cand incepe sesiunea la noi, intentionez sa ma duc la secretariat saptamana viitoare. Am toate cursurile, adica manualele, le-am cumparat in 2 etape de aici, local. Am si cateva downloadate de pe internet, cine vrea, sa ridice mana..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Buna,
Alma s-au afisat intrebarile pt. toate examenele semestrului I am 3 manuale: ps.varstelor, defectologie, ps. experimentala; pt. psh. sociala am cursuri gasite pe net, bazele teor.ev.psih. sunt cursuri (rezumate) pe blackboard, la psi. personalitatii nu am decat rezumatul din sinteza, mai caut.
Pt. lb engleza incerc sa ma inscriu la cursul ce se va organiza in luna martie la centru (Sp. Haret) dar chiar nu m-am lamurit cum este cu lb. straina :-(
Va urez spor la invatat, eu am primul examen pe 1 feb. la psih. varstelor.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

site-ul roadiro functioneaza la adresa www.roadiro.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Buna dragelor si dragilor (dac a exista si baieti :) )
Ma bucur si eu ca v-am gasit
Sunt studenta in anul I la Sociologie-Psihologie la ID.Am vazut ca primul examen e pe 27.01 la psih. educatiei.
Eu am rasfoit putin sintezele de anul trecut pe care le-am gasit pe site si...cam atat.
o sa ma apuc serios de treaba in curand
:)
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Eu am Psihologia varstelor, Psih. experimentala, Psih. personalitatii si Teorie si practica in psihodiagnoza, care e acelasi lucru cu Bazele teoretice ale evaluarii psihologice. N-am facut nici o grila pana acum, azi poate la Bazele... pentru ca e primul examen.
Forumul nu ma ajuta prea mult.

_
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna,Buna!

Nu merge site-ul, poate sunt prea multe accesari, la noi tocmai maine dupa amiaza afiseaza la sediu programarile pentru examen, si cum sunt anul I si nu prea stiu cum functioneaza, sunt unpic in plop...Se publica sinteze pe net si se pot descarca? Cate examene sunt pe saptamana - unul, doua...
Plizz, poate ma lamuriti si pe mine, ca si asa trebuie sa fug de acasa ca sa mai pot citi cate ceva, baietelul meu imi distrage mereu atentia! Ce sa va zic, deja am intrat in panica... Inainte de sarbatori am facut un curs de inspector resurse umane si am tot invatat pentru respectivul, iar pentru facultate deloc , mai am doua saptamani pana la sesiune si n-am citit nimic,asa ca mi-ar prinde bine niste sinteze!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Buna fetelor
Elinia eu am luat sintezele de pe site-ul facultatii,mi le-am salvat pe calculator si acum nu mai stiu de unde le-am luat. Daca vrei ti le trimit eu.
Am vazut ca primul examen e la psihologia educatiei, asa ca citesc de zor din sinteze. m-am uitat si pe Blackbord si mi se pare super programul.
Spuneti-mi si mie cum adica evaluare computerizata?

Mergi la inceput

Ia te uita...
Am intrat acum pe blackboard si la My courses, unde alaltaseara imi arata o gramada de cursuri imi zice acum "You are not currently enrolled in any courses".
Aveti idee de ce? Si ce inseamna asta?Hmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Multumesc Danida! Din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebari.
Mi-am scos deocamdata testele si azi imi iau si sintezele. Programarile la examene nu difera de la un oras la altul? Am cautat pe net si la noi nu au afisat nimic. De abia astazi afiseaza la sediu, la avizier.
Spuneti-mi simie, va rog, daca pierzi un examen,nu te poti prezenta,mai exact si il dai in vara, te defavorizeaza cu ceva, sau doar faptul ca il dai in vacanta? Tot astept sa vad programarile pentru ca la inceputul lui februarie lipsesc din tara cam 5 zile si prind si un week-end, din pacate si vreau sa vad la ce examen am sa lipsesc...
V-am facut capul calendar!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput