Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

YAGHMUR,
am pus poze calde,calde ...la semnatura.M-am chinuit putin sa le fac...,fiind singura...,dar daca asta te ajuta,cu cea mai mare placere.Oricind la dispozitia ta.
DIA,
foarte frumoasa printesa ta,mi se pare ca seamana cu tine,sa va traiasca,sa creasca mare.
BAMBO,
iar ai plecat la cumparaturi cu Antonia?
FATIMA,
ce faci?Pe unde umbli?

Ce m-a apucat?Sint singura pe aici..,ar trebui sa merg si eu la somn sau mai bine astept sa se trezeasca bb si pe urma ma duc la nani.

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

otikerekesLA MULTI ANI! (14 dec)

piscoticaLA MULTI ANI !! zic de acum ,sa nu uit, pt 15 decembrie!

dandusa,ma mai uit la poze..aoleeeu ce creturi are Crinuta la picioruseee!!!! grasuneluuu!!
abia astept si eeeeeeeeu !!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Dandusa,
Spune-mi si mie cum e cu Debridatul, ti l-a dat pentru colici sau pentru constipatie? si cum il dai? de cate ori/zi? ca pediatra mea mi l-a recomandat impotriva colicilor acum vreo 3 saptamani si asta mica a fcaut mai rau ca niciodata de la ei asa ca am intrerupt si ii dau alternativ bonnisan si sab simplex, in curand se termina sticluta de sab simplex( care oricum a fost apa de ploaie) si as vrea sa incerc si espumisan alternativ cu bonisan- am citit eu pe net despre formula asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Aelita,
Buna dimineata, eu sunt mai noua pe aici, se pare ca numai noi mai bantuim pe la ora asta pe aici, i-am dat deliutei sa manance pe la 1-1.30, ea acum doarme iar mie mi-a sarit somnul... pupici

Mergi la inceput

neata,lory,de doua zile mi-am dat iar programul peste cap,iar bantui...
tu macar ai un folos,dai sa manance Deliutei,dar eu???
frec chatu!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Hop si eu p-aci...ca n-am somn deloc...asta nu mi s-a mai intamplat!!!

Va anunt cu mare bucurie ca Chinico n-a stat la coada...s-a bagat in fata......asadar mesaj primit de la ea acum cateva minute:

"La 23.23 in 13.12 s-a nascut Beatrice Maria, 3360g, 51 cm, apgar 9.10.10...na, ca v-am luat-o inainte!"

Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, iar tu sa vii repede repede sa ne povestesti de ce te-ai grabit asa (ca ultima data parca am vorbit prin 12.12 si tocmai mergeai la cumparaturi pentru Craciun...)! Refacere rapida!

Pupici...

Oana 38+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Otikerekes, !!! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi! Si mai hai si pe la noi!!!

Multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu necesitatea adeverintei de salariat la internarea in maternitate...Multi pupici...

Dia, bine ai revenit printre noi! Ma bucur ca esti bine acum si tu si Oana! Ma duc imediat sa ma uit la poze sa-ti vad printesina!
Laura13, chiar asa...fetele au dreptate...de ce tot cantaresti copilul si-l stresezi???...Daca nu plange de foame si ia in greutate, e in grafic, nu are rost sa-ti faci probleme deloc...Nu-i baga completare asa doar, ca asta-i cea mai mare greseala...Aveti grija de voi...Pupici

Mai pun odata majoretele la treaba pentru Donia, ca vineri e randul ei...

Fetelor, am decorat bradul de Craciun.... E asa de frumos!!! Trebuie sa pun poze...poate maine la o ora rezonabila...

Va pup...

Disney bb

Mergi la inceput

asiza si tu bantui????

chinico
,pai cand ????cum asa,hodoronc tronc?? FELICITARI!!! BRAVO,MAMI!

eu am bradul din noiembrie.ca sa stiu o treaba.
de brad mi-a ars,sa apuc,dar de bagaj pt spital ,inca nu!!!

37+

Mergi la inceput

Dia, e dulce foc printesa ta!!! FELICITARI inca odata!

Pozele de la cezariana mi s-au parut cam sadice in momentul asta...sentiment alimentat probabil de frica mea...Ai facut rahi, nu??? Te pup,

Aelita, hai sa mergem la culcare...

Disney bb

Mergi la inceput

dia,frumoasa foc grasunica ta !oliuuuuu cum plangeeeee,scumpaaaaaaa! zici ca e foc !!
dar aia cu cezariana e dura,mi s-a facut rau.si eu care credeam ca vad orice..

hehe hai la culcare, Oanici !

37+

Mergi la inceput