Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 29
ingeras26a spune:
Chinico, felicitari mami!!! sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si fericita!
Asiza, daca imi dai o adresa de mail (recunosc, nu m-am uitat daca ai...), o sa-ti trimit eu pe mail un fisier word in care sa completezi datele tale - pt adeverinta). Eu sunt angajata pe micro a mea si lucrez cu contract de colaborare cu firma de la serv, asa ca mi-am facut-o singurica...dar dupa un model de la HR.
Am intrai azi in 39 sapt!! 

sambata imi vad printesa!
Pupicei, Ingeras
39+
Maya Maria
Yagmur spune:
Otikerekes La Multi Ani! 
Chinico, Felicitari! Si refacere grabnica.. sa-ti creasca frumoasa, sanatoasa si desteapta mica printesa...
Dandusa, merci de poze... stai sa vezi ce incep sa studiez.... ar trebui sa incerc cu o papusa inainte... si tu, care singura faci si poze si imbaiezi si printesa. Esti tare!!
Aelita, nici eu nu am inca bagajul facut... dar nici pom, nici cadourile cumparate.. si azi imi vin prieteni din buc in vizita... poate merg cu ei la shopping.. sa ma ajute.
Asiza, uite ce energie ai.. si eu eram treaza pe la 4 a.m. dar nu am deschis calcu'... daca stiam, veneam si eu la o vorba.. Hai.. ca mai ai putin... mai pun fetele la treaba ptr tine 

Acum fug la medic sa-mi scot medicalul pe decembrie...
Pupici
Yagmur 38 + bebe Luca 
m_monique spune:
ingeras26a se pare ca in acest week-end va ploua cu bebei.
mie aseara mi-a aparut o secretie maro. am sunat dr. si mi-a spus ca e de la col, si ca e semn ca se apropie. atata timp cat nu am dureri sa stau linistita. sa iau un no spa si sa ma pun in pat.
sunt curioasa daca bebe mai rezista pana maine, cand ne internam in spital.
39 + cu 
Nunta noastra
aka spune:
Otikerekes la multi ani
Aelita sa stii ca eu nu mai dorm de vreo 2 saptamani. Zici ca-s zombi...Uneori mai recuperez dimineata.
Chinico refacere grabnica, mult noroc, sanatate si sa creasca repede Beatrice Maria.
Monique ma gandeam ca poate ma asteptai si pe mine, dar baietelul tau vrea sa vina mai repede. Ati gasit nume?
Am avut si eu o secretie rozalie dar s-a terminat. O sa ma duc sa-mi cumpar ceai de frunze de zmeur. De acum poate sa vina cand vrea ea, ca am terminat si cu examenele. O sa-mi fac singura galerie, poate o conving
.
Ma duc la bucatarie sa spal faianta. Revin...
Va pup pe toate
.
Monica
39+
m_monique spune:
aka ii cam dam viteza baietelului, ca de craciun vreau sa fim acasa. dupa "lupte seculare" cu sotul, care din archibald nu-l scoate, am votat sa-l cheme andrei. sper sa nu ne razgandim la fata locului. nu mai am curajul sa ma gandesc si la al doilea prenume, ca iar o luam de la adam si eva.
tu in ce zona stai? daca stai pe la obor iti dau ceaiul care mi-a ramas mie.
39 + cu 
Nunta noastra
dianocica spune:
chinico BRAVO MAMI!!!FELICITARI! SA-TI TRAIASCA PUIUTZUL!
laura in mama si copilul zice ca proba suptului sa se faca o saptamana. ca sa poti sa faci o medie...si mai zice ca NU SE RECOMANDA decat in cazuri extreme, pt ca streseaza mama foarte tare si rezultatele pot fi eronate. nu -ti mai fa griji degeaba. bucura-te de puiut...
noi tot cu probleme cu tzitzi...intram si va citim rapid...
tuturor
diana
fericita de bb davidutz
atudor spune:
Fetelor, azi sunt harnicuta: gatit, spalat, calcat, curatenie. Sa vad ce mi-o iesi; aaa...+ epilat. Poate mai apuc sa am grija si de bebe [-:))]
Ana
lui
Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi
roxanica2006 spune:
Buna, fetelor!
Am mai pus si noi, in albumul meu niste poze noi. Da' cati copilasi frumosi si mamici sexi! Super !!!
Acum David al meu doarme, dar noaptea mi-a facut scandal de la 12 la 3, noroc ca dormisem aseara o ora si nu am fost obosita, am avut rabdare sa ascult serenade. Dar nu e un copilas rau, nu face scandal monstru, daca il tin in brate, ne jucam cu manutele, piciorusele, cantam , atunci ne linistim putintel si plangem in episoade.
Am inceput sa-i recit copilului poezii, sa-i spun povesti , sa-i vorbesc in neologisme, sa recuperam si sa ajungem la fel de isteti ca si copiii hraniti la san, nu Milumil...
Nu pierdem timpul..
Felicitari noilor mamici, bun venit pe lume bebelusilor si bafta multa gravidutelor!
Abia astept Craciunul, cel mai fericit Craciun din viata mea.
Dandusa, superba fetita ta, si mami are titi, nu gluma, pai daca as fi si eu fericita posesoare a unor asemenea
cu siguranta David ar fi super incantat si ar mai trage cate un toc! Hai ca mi-am gasit o scuza...
ROXANA
si
DAVID MIHAI
m_monique spune:
roxanica2006 nu te mai stresa ca nu ai lapte. sotul meu a crescut cu lapte praf, si a ajuns ditamai barbatul de 1,85 m.
39 + cu 
Nunta noastra