Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 27
dandusa spune:
YAGHMUR,
cu mare drag te primim...,nu erai si tu din C-ta...,ne faceam de cap,pina venea bb Luca...aaaa,ce zici?Suna bine?

ASIZA,
acum realizez ca mie nu mi-a cerut nici o adeverinta de la servici.Eu oricum nu aveam...,aveam doar dovada ca am platit eu personal, sanatatea ,pentru ca nu eram angajata nicaieri.
MADALUTA,
incepem galeria pentru tine si sa ne dai de stire cit poti de repede.

DIA,
bine ati venit acasa,te asteptam pe forum,cind poti,sa ne mai pupacesti din cind in cind.Sa ne pui pozici cu Oana.
ROXANA,
ce flacau grasun ai ,sa va traiasca.Dar de ce trebuie sa aflam de pe forum de la alte mamici care au fost informate corect de catre pediatrele lor bune...,ca nu avem voie sa folosim Vigantol ,mai mult de 30 zile?De ce nu ne informeaza din timp,aceste dragute pediatre.Ma tot gindesc ,daca sa-i mai dau cadoul de Craciun,pediatrei mele,oare merita?
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta 
poze dandusa 
aelita spune:
bulisor,cateodata cred ca vine,apoi zic ca nu..
eu dormeam super in ultima vreme si acum,de doua nopti nu mai dorm.desi nu am dureri,doar ca e ceva ciudat,nu mai e ca inainte..si azi ma simt tare molesita,am stat numai in pat toata ziua .
ce sa zic de bagaj,ca nu am facut nimic,iar azi ma gandeam ca sa imi pun si eu in geanta periuta de dinti!
auziti si voi la ce ma gandeam eu,cand eu am geanta GOALA !!!
M a vedeti ca ma duc acolo doar cu periuta de dinti..ca si cand asta ar fi cel maiimportant lucru!
zici ca sunt tembela.
37+
dandusa spune:
LAURA,
hai sa-ti spun ceva...,eu nu am facut proba suptului si nici nu stiu cum sa o fac...,sincer nici nu ma intereseaza.De ce iti faci tu probleme ,daca bb nu plinge de foame si daca el ia in greutate???Chiar iti lipsesc motive de ingrijorare???Eu nu vreau sa te supar...,dar atita timp cit el creste normal si necesarul sau este 60-70 ml,nu vad de ce sa te ingrijorezi pentru asta!Eu ii dau ori de cite ori imi cere...si am lapteeee,destul,ma mai si mulg si il si arunc...,poate daca as face si eu proba suptului...,poate mi-ar iesi la fel...,dar de ce sa o fac ,daca nu am motiv de ingrijorare?!?zic sa te calmezi,sa nu mai plingi ,ca nu-ti face bine si incearca sa rezolvi treaba cu kk.Daca tu ai lapte si mai si stimulezi cu pompa...,eu zic ca faci o gresala,dindu-i completare.Cel mult ,dupa ce te mulgi...,dai-l si pe ala,dar nu completa cu altceva...,daca el nu plinge de foame.

poze crinuta 
poze dandusa 
RUXMAX spune:
Fetelor, suneti niste dulci.Multumesc tutturor pentru ajutor (legat de pompa).
PS pt cele care nu au nascut, sa aveti grija ca acasa dupa nastere sa fie totul pregatit, calcat , spalat sterilzat, ordonat...
Mult succes si ...fara frica!
Ruxandra cu bebe TUDOR
Somleac spune:
Asiza mie mi-a cerut la externarea adeverinta din care sa rezulte ca sunt salariata si numarul de zile de concediu pe care le-am avut+ copia ordinului de plata la asigurari.
Laura proba suptului se face pe 24ore . Adica timp de 24 ore cantaresti la fiecare masa. Asa este corect. Cantaritul la o singura masa este nerelevant, poate ca l-ai prins tocmai la masa la care n-avea chef sa pape. In rest subscriu la tot ce a spus Dandusa despre asta. Daca bebe e multumit si creste in grafic de ce te stresezi? Cantareste-l saptamanal si asa iti dai seama daca mananca destul sau nu.
Mai revin ca nu ma simt in stare sa raspund la toata lumea pana va invat.
Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/
roxana c. spune:
Madaluta, nastere usoara, fii barbata si uite :

Dandusa, unde mai pui ca Vigantol le-am dat si fetelor, si le dadeam pana-l terminam, nu stiam ca nu trebuie dat mai mult de o luna.

Laura, daca Daniel nu plange de foame , nu cred ca are nevoie de completare. L-ai cantarit, a luat in greutate? Ptr constipatie, stiu ca ceai de musetel imi spusese mie pediatra la Oana, sau ceai de colici ptr ca are si musetel in el. Dar eu ii dadeam lapte praf, nu-i dadeam san. Si iar nu cred ca are legatura constipatia cu cantitatea pe care o mananca, Oana desi era constipata, manca destul de bine si lua in greutate.
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
dandusa spune:
LAURA,
ce ii dai tu pentru colici?Mi-am amintit acum ,ca eu de fiecare data cind ii dau DEBRIDATUL,se aude cum face kk.Asta este foarte bun si pentru constipatie.Poate te ajuta..
poze crinuta 
poze dandusa 
Dia1609 spune:
mamici si burtici, multumim de urari
la toate
Laura 13, proba suptului nu e relevanta daca o faci la o singura masa.... ca sa te linistetsti, fa la 3-4 mese consecutive si o sa vezi ca bebe papa diferit la fiecare masa .... la o masa poate sa manance dublu... asa ca nu te nelinisti, ca ii transmiti starea ta si lui bb
Asiza, mie mi-au cerut adev. la externare... tb sa scrie ca esti angajata la irma x din data de ... ca ai stagiu de cotizare si ca sunt achitate la zi taxele pt sanatate
Dia cu bebe Oana
Dia1609 spune:
fetelor, m-am harnicit si am pus poze cu Oana, poze de la cezariana si din maternitate
noapte buna si usoara
Dia cu bebe Oana