Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 20
aelita spune:
Oana,yagmur
hai ,mami!in cateva zile ii aveti in brate!
Ralu
,daca fetita e bine,si e ea mai activa,nu ai decat sa ai muuulta rabdare pana cand se regleaza,si sa te ajute cineva sa mai stea cu ea.sunt copii care dorm foarte putin,eu nu i-as da pastile de somn ,asa mica.
oboseste-o,vorba Mironei ,scoate-o la aer,nici afara nu doarme ??
ca ei cum iau aer cad latzi.
daca nu functioneaza nimic,nu ramane decat RABDAREA!
ALEXANDRA,cum sa nu iesi din casa ,scumpo ??? lasa babele ,pt copil e IMPORTANT sa il scoti de doua ori pe zi !!! peste tot in lume se da sfatul asta,si se insista tara tare pe asta!! e important pt dezvoltarea lui !!! lasa babele,si cei care au alta religie ce fac,mami,nu il mai scot din casa ?? ca nu toti boteaza copiii la 40 de zile.si nici nu merg la preot sa le citeasca ceva.
daca tineti neaparat la partea religioasa,mergeti din timp la biserica,si gata.
copilul se coate de la trei zile din spital!! nu vi-l da intr-un glob de sticla sa il luati de acolo,deci se considera ca la 3 zile copilul poate fiscos afara la aer !!
Scoate copilul ,scumpi!
e pt binele lui!
oana fata vrednica,faci gimnastica,bravo,mami!
Marce,te asteptam cu drag acasa !!
Elenalove,felicitari pt bebe David Andrew,SA VA TRAIASCA !la multi ani pt Alvaro !
si..cu parere de rau..condoleante pt mama ta ...
monique.eu cred ca e cazul ..
oana sunt inca aici,mi-e frica sa merg sa mananc,nu am mancat nimic.
dianocica sa le trezim??majoretele?
n-am dureri,asa ca staaaaau
eu staau ca bagaj nu am.
macar un dush ,dracului,sa fac,ca cine stie...
dar sunt epilata 
e cam devreme,nici 38 nu facui,nici dureri..eu zic ca e alarma falsa,si s-a intors grasa pt atac..poate vrea peste o saptamana..
37+
dianocica spune:
primul lucru pe care l-am auzit in spital (a propos de bagaj): a venit o moasa si a zis scoateti o cana sa va pun uleiul de ricin. va dati seama ca in nici una din listutze nu era trecuta cana...i-am explicat ca stiti, tocmai la asta nu m-am gandit...a facut o fatza din aia importanta si a plecat. peste juma de ora a aparut o infirmiera sau asist cu o sticla din aia mare de plastic si zice: v-am adus uleiul, scoateti o cana... stiti ca, sa vedeti....bine. a plecat. s-a intors peste 10min cu un pahar de plastic. si zice: cu ce-l luati, cu apa sau cu suc, ca e rau la gust. va dati seama ca zisesem ca apa cumpar in drum spre spital si in agitatia de dimineata uitasem....
diana
fericita de bb davidutz
aelita spune:
Oana-asiza ai dreptate culista,ia sa mai bagam un ochi la sarbatoriti!!
cate mamici in decembrie,si bebeii cu DPN tot pe acolo!!!!
chrisstin e nascuta de Craciun,si are DPN cu bebe pe 22,e posibil sa vina de ziua ei!
si radu anca,tot de Craciun e ziua ei,dar Andrei -Daniel s-a nascut pe 5 decembrie.
si Dianocica sagetatoare ea,sagetator si David Alexandru.
avdanaarhire ziua ei pe 3dec,Celeste Maria s-a nascut pe 8 decembrie!!
cat pe-aci sa ii nasteti de ziua voastra ,fetelor!!
LA MULTI ANI TUTORO SAGETATOARELOR !!SI BEBEILOR SAGETATORI!!
chinico a ratat ziua ei,pe 6 
LA MULTI ANI !!!pt TUDOR de MAMAANA !! 

LA MULTI ANI ,MELINDA !!!!

DE PISCOTICAmai stiti ceva ??TOBY IONUT mai are un pic si face 3 luni,iar peste 3 zile e ziua ei de nastere .
37+
panaa spune:

Vad ca se strange latul......se micsoreaza nr.mamicilor cu burtici....in curand ne vom vedea la FULGISORI DE NOIEMBRIE, nu? sau cum a ramas pana la urma?
Oricum, AELITA, YAGMUR, OANA, toate cele care urmati sa nasteti 

SARBATORITILOR DE IERI, DE AZI, ........
RALUCA_U PENTRU PRINTESICA TA!!!
Raportam prima noastra iesire in formula 1+1+1 de cand am iesit din spital....Bandita, a dormit de cum a scos nasucul la aer....tot drumul.....pana la farmacie si inapoi.....am "exagerat" pt prima iesire: 30 min.??!!! De cum am intrat in scara blocului a inceput sa se fatzaie...iar cand am intrat in casa.....gata, oa,oa,oa.....vroia tzitzi......etete.....a plans continuu pana am dezbracat-o, pana m-am aruncat in camasa de noapte.....gata, i-am dat sa pape....a facut kk, a papat iar, am schimbat-o, si abia pe la 17.20 a adormit..... Uffff, tare greu...
Nici Ana nu adoarme dupa baita....aseara a mancat, si s-a foit si a cerut papa pana la 5 a.m.....si a dormit pana la 10 a.m. de vroiam la un moment dat s-o scol.....
Mirela
Ana Mihaela
dianocica spune:
avem mamici prin domenii? noua azi-maine ne cade buricul si vrem sa o si tulim afara...
diana
fericita de bb davidutz
panaa spune:
AELITA si bebelina mea are data de nastere apropiata de a mea: eu pe 14 nov, ea pe 20 nov. Unde mai pui ca tati nestiind ce cadou sa-mi ia de ziua mea, vroia sa fac cezariana si sa-mi "faca" copilul kadou.....
Mirela
Ana Mihaela
m_monique spune:
aelita si bebe al meu de saptamana trecuta tot da cu capul jos. saptamana trecuta cand am fost la control dr mi-a spus ca se pregateste.
iar de sambata aproape in fiecare zi are program de dat cu capul. si atunci se impinge si cu picioarele in coastele si stomacul meu. si bine inteles ca am dureri mari atunci.
39 + cu 
Nunta noastra
aelita spune:
panaa "AELITA si bebelina mea are data de nastere apropiata de a mea: eu pe 14 nov, ea pe 20 nov. Unde mai pui ca tati nestiind ce cadou sa-mi ia de ziua mea, vroia sa fac cezariana si sa-mi "faca" copilul kadou.....
"hahahaaaa
haha asta e taree!!
foarte bine ca ai scos copilul afara o juam de ora!!
monique deci dupa pregatirea asta a bebeluiui,poate sa mai intarzie destul...
m-ai linistit.deci tot aici raman,fetelor,NU AM DE GAND SA NASC,NA!
37+
Yagmur spune:
Aelita, sa pregatesc majoretele? La Multi Ani sotului tau 
Asiza, am calcat lucrusoarele lui bebe... deja ma exploateaza; nici mie nu-mi vine a crede.. nu-mi calc mie, dar ptr el, ce nu fac eu ![]()
atudor, chinico si dianocica- de multa vreme nu v-am pupacit 
ma duc sa termin o parte de curatenie.. maine iarasi smotru in toata casa....
pupici la toate fetele 
Yagmur 38 + bebe Luca 
aelita spune:
YAGMUR,merci mult! se duce ziua si nu ii fac cadou lui tati,de ziua lui,copilul..
si alt cadou,ioc.
am devenit o nesimtita.
curatenia...am smotruit toata sarcina,de nu ma mai opream,si acum nu mai fac mai nimic !!! am o lene in mineeeeeee..
37+