Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Drage mamici si viitoare mamici

Va anunt cu maare emotie ca nu mai sunt ci o mamica fericita. Fetita mea s-a nascut putin mai devreme dar este sanatoasa si pregatita sa ia viata in piept. Bianca-Andreea s-a nascut pe data de 01 decembrie la ora 06.30 dimineata. La nastere cantarea 2.880 kg si avea 49 cm. A primit nota maxima ... 10 .

Este acasa de o saptamana si inca imi dau lacrimile de cate ori ma uit la ea.

Va pupam cu drag

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

mamica fericita de superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Vai de mine.. acum am vazut majoretele.. Aelita si Panaa... . Iarasi ma iau emotiile...
Cred ca joi imi fac si eu bagajul de spital... cred ca ar fi cazul, nu-i asa?
Asiza, cat ai incercat sa ma duci si pe mine la gimnastica dar n-am ajuns.... dar lasa ca ne vom plimba bebeii impreuna... si cu Marcelac..
Am terminat prima parte a curateniei.... si maine este o zi..
De joi am musafiri din Bucuresti.. luni vin ai mei, atat de repede o sa treaca saptamana asta...

Yagmur 38 + bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Madana FELICITARI pt Bianca-Andreea !!!! sa creasca mare,frumoasa si sanatoasa!
cate saptamani aveai ??
vad ca aveai DPN pe 29dec.auuu,si eu am pe 31!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

AELITA,
facem galerie si pentru tine cum trebuie...,hai sa vedem ce s-o mai intimpla pina diseara...,ai nevoie de incurajari!!!
YAGHMUR,CHINICO,PANAA,
daca vreti mai pun poze sa va inspirati.
ELENALOVE,
condoaleante pentru mama ta,imi pare tare rau prin ce trebuie sa treci,iti sintem alaturi in aceste momente grele.
FELICITARI ,pentru bb

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

AELITA,
LA MULTI ANI ,pentru sotul tau,sa fiti fericiti pina la adinci batrineti,cu muulti copii alaturi

Hai nu fi rea,fa-i si lui o surpriza de ziua lui,daca nu vine bb,macar sperie-l putin...,hmm,ce zici?!?
MADANA,
sa va traiasca printesa,sa cresca mare s frumoasa.Intra si tu mai des pe la noi,ce ne este dor de tine...,spune-ne cite ceva din experienta ta de proaspata mamica.
YAGHMUR,
da',ce atita curatenie?Cine face mizerie la tine?N-ai stare?Eu zic sa te odihnesti mai mult

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ieri am fost la spital si am primit o mie de informatii despre nastere, asa ca acum sunt mai linistita ca stiu ce urmeaza. Dar inca nu mi-am facut bagajul, imi tot zic ca am timp, si mi-e o lene...! Dorm destul de prost, asa ca nu prea am energie de nimic. Si in loc de bagaj prefer sa fac bradul, asta o sa facem azi in familie, adica eu mai mult cu indicatiile...
Nici nu stiu cate zile mai am, mai bine stie Roxana care intra in dormitorul meu strigand in fiecare dimineata: "Mai avem "n" zile si vine Miscotel!!!" si eu chiauna incerc sa numar, si nu imi da la fel, asa ca ma bazez pe copila mea de 5 ani. Va dati seama cum am ajuns? Oricum, azi mi-a spus ca mai avem 3 zile si s-a enervat pe mine ca mi-au iesit 4, spunea ca 4 erau si ieri!

asiza, multumesc ca nu te mai grabesti, ma simt mai linistita acum. Durerea aia de rinichi nu a mai aparut, asa ca sper sa stau si eu cuminte pana vineri.
Ww, gimnastica...! Si eu abia imi mut burta de pe un scaun pe altul!

RUXMAX, bine ai venit acasa cu bebe Tudor Alexandru! Despre mastita nu stiu foarte multe, dar presupun ca mulsul cu pompa ar ajuta, si parca mai citisem de masaj usor al sanului sub dus cald, sau comprese calde, ca sa deschida canalele si sa iasa lapticul stagnat acolo.

Mirona, tricoul sa nu fie proaspat spalat, ci purtat, impregant cu mirosul tau, da? Cred eu ca ar merge bine pijamaua cu care ai dormit noaptea precedenta. Sa ne spui daca merge, eu nu am incercat, doar am citit.

Somleac, bine ai venit si felicitari pentru Matia Stefan, dar si pentru ceilalti doi copilasi! Sa iti traiasca si sa te bucuri de ei!

aelita, pana la urma nasti sau mai stai?
Imi place de tine ca militezi impotriva ceaiului la sugari, ma alatur si eu. Hai sa facem o demonstratie
La multi ani sotului!

Ralu, de acord si aici cu aelita, sunt copii care dorm mai putin, asta e. Nu cred ca fenobarbitalul e solutia...

monique, te pregatesti si tu de nastere? Ce a spus doctorul?

Madana, felicitari pentru Bianca Andreea, sa creasca mare, sa fie sanatoasa si fericita!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

acum avem un pic de ragaz, ca e somnicul de dupa baita.

aventura am intrebat de centura si mie mi-a zis dr ca nu imi recomanda, ca cica ea tine musculatura, dar muschiul in sine nu lucreaza, si cica mai bine sa il las sa isi faca treaba. acum, banuiesc ca la cati doctori, atatea pareri.

roxanica cred ca folosind un pampers mai mare nu va da rezultate, ca in principiu va fi si mai larg elasticul.

dandusa eu o spal la chiuveta, mi-au aratat asistentele cum sa o tin cu burtica in jos si merge super.

am mai pus niste poze. in una dintre ele sunt eu terminata dupa primabaita, nu imi tineam nici capul drept si nu eram in stare sa tin telefonul in mana, o da vedeti ca e in fata mea, pe speaker. mai e una cu bebelina care de fomica isi mananca toata mana, pana terminam cu baia, unsul si imbracatul.

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am uitat sa va zic, am trimis poze si matusei mele din timisoara, cu care nu m-am vazut de la nunta, si zice ca nu m-a recunoscut in poze. eu cand ii povesteam ca m-am umflat la mutra si ca nu mai sunt ce am fost... of, poate oi redeveni cat de cat prezentabila, desi daca ma uit acum in oglinda, nu as zice... dar merita. numai pt momentul in care am pupat-o pe obrajor in sala de operatie si tot e suficient!

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Salutare, fetelor!
Am si eu o intrebare: Deliuta mea are mucisori de cateva zile, am fost la pediatra, a consultat-o, s-a uitat in gat, nu are nimic care sa necesite tratament cu antibiotice sau injectii; mi-a spus sa ii pun ser fiziologic cald cat de des pot, chiar si de 10 ori/zi, mi-a mai dat un sirpo homeopat- Stodal, cate 2.5 ml de 3 ori/zi si Osccilococcinum- un capacel de 3 ori/zi. Parca nu mai are asa de multi mucisori, dar tot se ineaca si tuseste atunci de la ei. Eu vreau sa va intreb ce ati facut daca v-ati confruntat si voi cu o situatie ca asta si daca i-ati tras afara cu pompita. Pediatra mea mi-a zis sa nu fac asa ceva ca e prea mica- o luna de zile si ca ii fac microleziuni la nasuc; plus ca nici nu gasesc pompita atat de micuta. Orice sfat de la voi mi-ar fi de mare ajutor. mersic si va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Dandusa,
In legatura cu biserica, sa stii ca eu am chemat preotul acasa si mi-a citit mie si Deliutei; si eu l-am intrebat inainte si mi-a zis ca nu am voie 40 zile( sau pana se termina sangerarea) in biserica, asa ca l-am chemat acasa.

Mergi la inceput