Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 19
m_monique spune:
pentru Melinda25
pentru Tudor de Mamaana
aka eu voi naste la Giulesti
39 + cu 
Nunta noastra
dandusa spune:
ATUDOR,
pe bune???Nici n-aveam habar de asta,bine ca mi-ai spus sa am ce sa-i spun data viitoare, pediatrei.
ASIZA,
mama a intrebat preotul dupa ce am nascut si el i-a zi asa:
sa vina ea, la 10 zile sa-mi faca jumatate de molifta,daca am de gind sa ies afara...,asa este mai bine...
apoi,pentru cealalta jumatate de molifta,sa vin eu personal pina in 40 de zile sau dupa,cu cit mai repede cu atit mai bine pentru mine si copil.
eu stiu ca nici acum cu jumatate de molifta facuta nu am voie sa intru in biserica...,cind voi merge pt cealalta jumatate...,imi va citi afara din biserica.
LAURA,
aici sint biserici incalzite si intr-una dintre ele vom boteza si noi bbelina.
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta 
poze dandusa 
asiza spune:
Fetelor, tocmai am aflat, absolut intamplator, vesti despre una dintre mamicile de pe listutza noastra: Elenalove27 din USA...a nascut un baietel David Andrew, frumos tare, caci am vazut si poze...Poate va amintiti si de celalalt baietel al ei, Alvaro, a carui zi de nastere a fost pe 10 decembrie...dar tocmai atunci Elena a aflat si de moartea mamei sale din pacate...Elena posteaza la "Fetele din America", la Grupuri de rezidenti...Cam astea sunt noutatile...sper sa nu se supere pe mine ca am postat noutatile astea si aici!
Oana
38+ cu
Denis Cristian
Disney bb
m_monique spune:
fetelor eu am observat ca bebe al meu are deja apucaturi de barbat: cand ii e foame e foarte agitat, si-mi trage niste suturi ca nu mai pot de dureri de burta. dupa ce mananc se calmeaza.
eu am avut azi noapte o noapte grea. la inceput m-a durut burta ca la ciclu. dupa no spa mi-au trecut durerile. mai tarziu m-am trezit ca bebe era agitat tare si m-am dus sa mananc o bucatica de paine. intr-un final am adormit.
dimineata m-am dus si eu la coafor sa-mi fac suvite. iar m-au luat durerile de burta si am avut si cateva contractii. abia am asteptat sa ma spele pe par dupa suvite, ca am si plecat acasa sa ma intind in pat. nu am mai stat sa ma tunda si sa ma aranjeze.
cand am ajuns acasa m-am pus in pat si am adormit. abia acum m-am trezit.
in aceasta seara mergem la control. sa vedem ce idei ii mai vin doctorului.
va multumesc celor care mi-ati raspuns in legatura cu burta ridicata. azi parca s-a mai lasat.
39 + cu 
Nunta noastra
Yagmur spune:
Iarasi hopa si eu....
Incep si eu ca Dandusa 

si La Multi Ani, sarbatoritelor de azi... MELINDA si TUDOR,de MAMAANA
Yagmur 38 + bebe Luca 
Yagmur spune:
Nu terminasem de scris si am trimis din greseala....
Azi am avut o zi grea... revizie la centrala si asa am aflat ca aveam si scurgeri masive de gaz.... desi cei de la gaze au zis ca nu am nimic.... bine ca am rezolvat...
Elenalove27 reface usoara si sa-ti traiasca David Andrew
Acum ma duc sa fac curat, ca mare mizerie s-a facut in casa.... de la reparatii...
Dandusa, si eu m-am uitat la pozele de la baitza.. imi trebuie inspiratie.. buna ideea cu ligheanul.. de saptamana viitoare incepe distractia si la mine... sper totusi sa nu fiu ca Chris (eu una asa ma vad)..Yagmur 38 + bebe Luca 
aelita spune:
fetelor,mi s-o apropia sorocul,nu stiu,ca dupa ce dormeam eu muuulte ore in fiecare noapte si nu mai bantuiam pe aici noptile,azi noapte am stat calare pe baie.cu niste crampe la stomac,ma rog,asta am zis ca cine stie,oi fi mancat ceva ...
dar apoi au inceput niste miscari de trupe de am zis ca IESE.s-a rostogolit odata,huiduma,ca mi-a lasat loc gol acolo unde era de obicei ,in dreapta,de ma gandeam UNDE A DISPARUT ?????? ca sa se aseze din pozitia diagonala,in pozitia verticala,cu cracii-n sus,in gatu' meu .si a inceput sa miste din cap,JOOOS JOOOS, ca am pus mana si era o bila tare care isi tot cauta o pozitie acolo.si s-a asezat,cred ca s-a bagat cu capul pregatit de atac ,si s-a infoiat din corp toata noaptea-dimineata,SI NU MAI ARE LOC ASA CUM STA ACUM,ma rupe,e burta tare si ii simt corpul .nu am burta mare,si o simt ca si cand ne-ar desparti doar pielea,incovoiata cum sta acum ,vertical.
asta o fi ultima pozitie?? e gata de atac??azi e ziua lui tati,si cred ca ori vrea sa ii zica la multi ani,ori e croita sa iasa de ziua lui!
37+
atudor spune:
Fetelor, raportez: CM din nou...incredibil, eu nu stiu ce se intampla cu mine. Azi se fac 6 sapt fix de la operatie...
Ana
lui
Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi
asiza spune:
Aoooleuuuu, Aelita, vine copila!!!! De ziua lui tati, zici??? Anyway,
pentru sotul tau...si daca vrea bb sa vina...eu incep galeria: 

daca totusi nu vine, nu-i bai, iti prinde bine galeria si incurajarile din timp...
Yagmur, abia ce terminasesi de curatat mansarda si iar facura astia murdarie...
...spor la treaba! Banuiesc ca , cu toate intentiile tale bune, nu ai mai reusit sa calci hainele lui Luca!
...
Monique, te asteptam cu vesti de la medic...poate te retine pentru nastere...
Oana
38+ cu
Denis Cristian
Disney bb
dianocica spune:
fetelor, dar mult ati mai scris....
eu inca ma chinui tare cu un san care se tot infunda, nu reusesc sa-i dau de cap....davidusu e un scump, cumintel dar ne termina sughitul. nu merge nimic. tzitzi, bataita, lamaie, nimic. nu face des, dar si cand il apuca...azi noapte am pierdut vreo 2-3 ore si ne-am decalat progrmul de somn cu o ora...la noi nu merge cu foenul...
atudor daca e vb de vaccinul din mana noua ne-au zis ca orice s-ar intampla sa nu umblam la el. dar atat. nu ca ar trebui sa apara ceva...
fetelor, cate pareri...despre orice. aud macar 3 variante diferite, care se contrazic una pe alta. eu nu stiu cum reusiti voi sa luati o decizie...v-as scrie mai mult, am o gramada de raspunsuri dar treaba asta cu mulsul imi mananca tot timpul(si nici nu prea imi reuseste...)
asiza tin pumnii, nu stiu daca mai intru pana pleci...dar o sa pun si niste majorete la treaba. ca la mine au functionat de minune...
mamaana sa ti traiasca fetitzele astea dulci foc
aelita trezim majoretele?
diana
fericita de bb davidutz