in atentia adminului

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Karina, eu hotarasem s-o las moarta cu subiectul asta dar o sa-ti raspund.
Treaba cu 6-8 luni a fost un exemplu, perioada poate fi oricat de mare si in mintea mea ma gandeam la cei care nu au scris nimic niciodata nu la cei care au fost activi si apoi au lipsit un timp.
Pe mine personal nu ma deranjeaza in mod direct nicicum. Nici de-ar fi activi doar 1% din membri. Dar e distractiv cand se spune cat ajutor dau membrii acestei comunitati (ma refer la ajutorul informational) cand jumatate din ei nu au scris de cand s-au facut membri un singur cuvant.
Nu ma deranjeaza, doamne fereste, ma aflam si eu in treaba, si pe langa subiect pe de-asupra d-aia am si zis ca n-o sa se aprobe niciodata, asa ca vorbim discutii. Stai linistita ca n-o sa stearga nimeni nicoadata nici un cont. De fapt, ca sa fiu sigura ca intru in rand cu lumea ma duc repede sa-mi mai fac inca vreo doua chiar eu, ca sa fiu sigura ca am la nevoie cate poftesc.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Pt Admin:

Atentie: pe SuperEva, la rubrica "Raspuns rapid", scrie gresit "Visualizeaza". Corect este VIZUALIZEAZA!
(Sunt convinsa ca s-a strecurat o neatentie.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

deci pana la urma nu s-a mai facut nimic????eu tot asteptam ceva noutate dar vad ca nu va tineti de promisiuni.
daca nu vreti sa ingraditi accesul celor care nu sunt logati vin cu o propunere...nu stiu in ce masura este realizabila.....cei care nu sunt logati sa poata citi informatia dar sa nu poata accesa link-uri puse de membri(cum ar fi poze, filmulete, bloguri, etc) ce ziceti??? se poate??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

arleen,pai,nu e asa?eu cand nu eram inregistrata puteam citi un subiect,dar nu aveam acces la poze,nu mi se deschideau.asra e doar la mine?credeam ca asa e la toti.
nici eu nu sunt de acord cu cei care s-au inscris si nu au postat niciodata.
de ce s-au mai inscris.eu am citit cateva luni forumul si m-am inscris in momentul in care am vrut sa intreb ceva.
off-topic,eu nu m-am priceput sa ma inscriu,mi-a luat o vesnicie.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2

Mergi la inceput

nusicasiely am dat log out si click pe linkul cu pozele fetitei tale si a mers, am reusit sa le vad, deci nu merge ceea ce am propus eu....rog totusi admin-ul sa-mi dau raspuns daca NU SE POATE ceea ce am propus eu, si sa ne gandim la alta solutie.

[size=1] de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu chiar zilele astea mi-am scos din semnatura pozele, tocami de frica unor telefoane primite. Nu se poate, macar pozele sa le vada doar membrii logati?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ma gandesc ca nu prea se poate sa faci imposibil de vizualizat niste albume de poze care sunt puse pe alte servere: yahoo, webshots etc
Probabil ca se poate numai la cele puse la albumele foto de pe DC.

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

si daca se dezactiveaza clic dreapta in forum... atunci numai cine e log in poate sa faca copy/paste... poate asa se pot dezactiva si sa nu mai poti da clic pe link - adica dai clic dar nimic nu se deschide, numai daca esti log in - s-ar putea asa ceva?

si acuma pt cele ce vor aceasta treaba.. cu ce va ajuta, ca eu daca vreau sa vad ceva pe un site si nu pot face copy/paste, sau nu pot deschide un link.. efectiv ma duc si imi creez un cont acolo - dureaza 2 min si dupaia pot face ce vreau...

nu ii vad rostu dar ma rog.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Gabbriela mie in mai mult de o saptamana mi-a fost activat contul de DC asa ca merita totusi propunerea luata in considerare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

cunosc persoane care s-a inregistrat cu o luna in urma si contul le-a fost activat in cateva mimute...

quote:
Originally posted by arleena

Gabbriela mie in mai mult de o saptamana mi-a fost activat contul de DC asa ca merita totusi propunerea luata in considerare.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput