--> --> -->

in atentia adminului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Marius, sustin si eu propunerea ta!
In principiu ai dreptate, important este continutul si nu numarul de mesaje! Cu toate acestea ideea de forum inseamna un loc unde ar trebui sa-ti expui ideile nu doar sa le asculti in tacere! Asa se asigura diversitatea!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

marius cred ca ai dreptate...idea ta mi se pare buna.
la inceputul meu pe DC nu am pus poze dar dupa ce am nascut cred ca m-am prostit si am inceputsa pun poze cu comoara mea....imi este asa de drag si vroiam sa-l arat tuturor, dar din pacate nu m-am gandit ca-i pot face rau postandu-i pozele
am citit si subiectul asta care sta undeva ascuns in arhiva.....poate ar fi bine sa fie mai la vedere pt ca sunt o multime de poze cu ingerasii nostri care pt unii pot fi mai mult...
trebuie gasita o solutie si asta cat mai repede zic eu.
cand ma gandesc ca l-am expus pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna!
Vreau sa va intreb de ce nu merge "Odiseea sarcinii"? Pana acum a fost atat de bine, cum incepeam o noua saptamana de sarcina cum deschideam pagina saptamanii respective din odisee. Insa azi, cand am trecut la o noua saptamana, am avut surpriza neplacuta sa vad ca nu merge odiseea. Degeaba dai clic, nu merge! Oricare ar fi cauza,sper sa se remedieze in curand!
In rest, multumesc ca existati!

dia 17
http://community.webshots.com/user/dianalaura_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

am reparat Odiseea. Scuze :)

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multumesc de rapiditate!

dia 17
http://community.webshots.com/user/dianalaura_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by marius

Accesul la citirea informatiilor de pe forum va fi libera altfel ce sens ar avea. De asemenea stergerea unui cont pe criteriul nepostarii nu cred ca se va aplica pentru ca este decizia privata a oricarui user de a-si manifesta opinia sau nu pe forum. Nu tinem neaparat sa cineva sa scrie ceva daca nu doreste.
In fond esenta nu este scrisul in sine ci continutul lui. Si tot in fond baza discutiei este protejarea informatiilor private sau cu caracter privat a membrilor forumului. Insa decizia de a declara anumite informatii ca avand caracter privat ar fi de dorit sa o ia cel in cauza nu administratia forumului. www.desprecopii.com asigura suportul logistic ca sa ma exprim asa in aceasta directie.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

da, dar cand un membru nu posteaza nimic nu mai poti sa vorbesti despre continutul mesajului lui. Nu am zis sa fie sterse conturile cu mai putin de X mesaje, ci cele care nu au nici un mesaj. Dar daca ar fi asa cum ne-am mai lauda ca suntem cateva zeci de mii? one big happy familly...

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu vor fi sterse conturile care nu au nici un mesaj. Criteriile de stergere sunt altele.
Semneaza al 99.999,999(9)-lea one big happy family membru,

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Androix

SI am si eu o completare chiar daca nu se va aproba in veci: sa poti fi membru doar daca postezi mesaje; nu ai postat 6-8 luni se sterge contul, ca asa sunt mii de membri care nu au scris nici un mesaj.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Sunt de acord!

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Eu nu sint de acord cu stergerea conturilor pe criteriu de nr. de mesaje. Sint multi membri care se inscriu, citesc, dar nu posteaza, decit eventual dupa f. mult timp, unii chiar de loc. Puteti sa faceti un sondaj printre membrii, cind s-au inscris si cind au scris primul mesaj, eu stiu multe cazuri de astea, dar nu le tin minte ID-ul.
Daca vreti sa stergeti conturi, stergeti-le pe cele care nu au nici un acces de 1-2-3 ani, ca doar se poate verifica si aceasta.
Daca vreti sa privatizati unele mesaje, f. bine. Dar cele mai multe subiecte sint de interes general si de exemplu, daca nu dati acces la ele, nu le puteti gasi nici cu google, si atunci cum mai descopera alti potentiali membri DC-ul ?
Ce atita secretomanie, ca in fond si la urma urmei cei care vor sa faca rau, gasesc metode si mijloace de a face oricum. Respectati anumite reguli refetitoare la internet: nu puneti poze cu voi sau copii dezbracati sau imbracati sumar, eventual puneti pozele copiilor pe site-uri care au posibilitatea de a face albumul privat si poate si altele care nu-mi vin in minte acum.
Eu de multe ori urmaresc un anumit subiect ca am nevoie de anumite informatii, imi fac bookmark pe subiect si nu ma loghez la forum decit cind am timp, sau am ceva de spus. Daca trebuie sa ma loghez de fiecare data, mai bine renunt...

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by Androix

SI am si eu o completare chiar daca nu se va aproba in veci: sa poti fi membru doar daca postezi mesaje; nu ai postat 6-8 luni se sterge contul, ca asa sunt mii de membri care nu au scris nici un mesaj.

Zau Andreea ca nu te inteleg. Ce te deranjeaza daca sint 10000 de membri DC sau 100, daca cei 9900 tot nu posteaza ? As intelege sa deranjeze admin-ul, dar un user, zau ca nu inteleg.

edit: si apropo de nepostarea vreunui mesaj 6-8 luni de zile. Dupa ce l-am nascut pe Bogdan, n-aveam nici timp si nici unde sa accesez internetul, asa ca abia dupa vreun an am inceput din nou sa scriu pe DC. Daca mi s-ar fi sters contul, zau ca ma suparam.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput