in atentia adminului

buna
as avea o propunere care cred ca le-ar conveni la mai mutlti care activeaza pe acest forum si dau detalii despre viata lor, pun poze, etc...care parca nu am vrea sa le vada chiar toata lumea....eu consider ca cei care au cont pe acest forum fac parte din marea familie si nu ma deranjeaza ca-mi vad pozele sau ca pot sa-mi citeasca postarile pt ca e reciproca treaba. am vazut ca a fost un incident azi cu ceva referire la pozele nustiu cui....a unui nou membru probabil cu inclinatii pedofile(imi cer scuze daca am inteles gresit
)si probabil ca sunt si altii in umbra .....
propunerea e ca sa se poata accesa forumul numai daca esti logat, deci sa fi membru al comunitatii. altfel de ce are rol monitorizarea primelor 10 postari???pt ca pana la urma pot fi si in umbra persoane care sa iaba intentii nu tocmai ortodoxe.
Raspunsuri

desprecopii spune:
este o propunere foarte corecta. Vrem sa o facem activa in aceasta luna.
Multumim
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

tlaura spune:
Dar ce s-a intamplat?
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

DianaR spune:
quote:
Initial creeata de arleena
buna
as avea o propunere care cred ca le-ar conveni la mai mutlti care activeaza pe acest forum si dau detalii despre viata lor, pun poze, etc...care parca nu am vrea sa le vada chiar toata lumea....eu consider ca cei care au cont pe acest forum fac parte din marea familiesi nu ma deranjeaza ca-mi vad pozele sau ca pot sa-mi citeasca postarile pt ca e reciproca treaba. am vazut ca a fost un incident azi cu ceva referire la pozele nustiu cui....a unui nou membru probabil cu inclinatii pedofile(imi cer scuze daca am inteles gresit
)si probabil ca sunt si altii in umbra .....
propunerea e ca sa se poata accesa forumul numai daca esti logat, deci sa fi membru al comunitatii. altfel de ce are rol monitorizarea primelor 10 postari???pt ca pana la urma pot fi si in umbra persoane care sa iaba intentii nu tocmai ortodoxe.
Arleena, bravo, super propunerea! Perfect de acord!

Androix spune:
SI am si eu o completare chiar daca nu se va aproba in veci: sa poti fi membru doar daca postezi mesaje; nu ai postat 6-8 luni se sterge contul, ca asa sunt mii de membri care nu au scris nici un mesaj.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
bb2

Artemis1578 spune:
quote:
Originally posted by Androix
sa poti fi membru doar daca postezi mesaje; nu ai postat 6-8 luni se sterge contul, ca asa sunt mii de membri care nu au scris nici un mesaj
Total de acord!
Anka

Sheannamp spune:
Da, ar fi o idee buna sa fie stersi cei care nu posteaza la fel si cea cu accesul obstructionat daca nu esti membru dar asta ar limita foarte mult accesul pe DC! S-a ajuns la o comunitate asa mare tocmai pentru ca accesul este liber, logarea usoara! Daca ne apucam sa obstrutionam acest loc devine un club exclusivist si orice e asa e destinat disparitiei!
Ar trebui insa obstructionat accesul la pozele expuse dar prin intermediul paginii personale! Adica, fiecare membru sa-si puna linkul catre poze prin intermediul paginii personale, asa nu ai cum sa le vezi decat daca te loghezi!
Si poate ar trebui creata optiunea de auto-inchidere a contului daca au trecut, sa zicem, trei luni de la ultima postare!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

marius spune:
Probabil ca o varianta va fi cea a accesului privat pentru partea de albume. Ce inseamna aceasta? Fiecare va avea album privat. Accesul la album il va da doar proprietarul albumului pe baza unui cod de acces (parola ca sa zic asa) doar celor pe care ii considera eligibili ca si acces. Daca are o suspiciune nu transmite accesul. Decizia este una strict privata.
Exemplu:
Eu am album. Mi se solicita sau consider ca doresc sa dau acces la vizionarea albumului meu doar utilizatorului X si Y. Doare lor le voi transmite posibilitatea de acces. Restul nu vor avea acces decat doar daca imi vor solicita accesul si le voi da permisiunea.
Este o varianta.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mirrella spune:
Cred ca varianta lui Marius este cea mai buna.
Cine vrea sa vada poze si are interese ascunse isi poate creea un user in 5 minute.
In plus,sa nu dai posibilitatea de a citi forumul decat userilor nu e o idee prea buna,multe persoane dau o cautare pe google pentru"sarcina","alaptare",sau mai stiu eu,si ,descopera forumul,care castiga un user nou.
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

marius spune:
Accesul la citirea informatiilor de pe forum va fi libera altfel ce sens ar avea. De asemenea stergerea unui cont pe criteriul nepostarii nu cred ca se va aplica pentru ca este decizia privata a oricarui user de a-si manifesta opinia sau nu pe forum. Nu tinem neaparat sa cineva sa scrie ceva daca nu doreste.
In fond esenta nu este scrisul in sine ci continutul lui. Si tot in fond baza discutiei este protejarea informatiilor private sau cu caracter privat a membrilor forumului. Insa decizia de a declara anumite informatii ca avand caracter privat ar fi de dorit sa o ia cel in cauza nu administratia forumului. www.desprecopii.com asigura suportul logistic ca sa ma exprim asa in aceasta directie.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro