Bucurii de sept - oct 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Cucoancea, la intrebarea legata de tzitzi ... depinde. Uneori vrea ambele, alteori vrea numai una. Din cate stiu eu e normal. Mai ales daca ai lapte mult nu cred ca le vrea pe ambele.

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Da, Catalina, tie am vrut sa-ti raspund!Iti tin pumnii sa reusiti cu biberonul!

Ralu nu mai ai ceva poze noi si mortale cum ne-ai obisnuit?Ce mai face frumoasa mica?

Marina din amandoi sanii ii dau si trec cam 3-4 ore pana la urmatoarea masa....cateodata(noaptea mai ales) si 5.

Itzy eu nu-l curat cu nimic.....astept sa iasa dintii si atunci incepem periajul!Si pe Alesio cand a fost asa mic nu l-am curatat decat o singura data cand a avut ciuperca!....si a fost ok!

Fug si eu la culcare...noapte buna!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Am citit cap trecut si voiam sa dau mai multe raspunsuri dar datorita neuronului meu ratacit ... am uitat la ce.

Ce ma distreaza fata asta.

Aaaaa, nici mie nu mi-a venit CM la 12 sapt de la nastere ... dar eu alaptez integral.

De ce vreti sa le dati si formula la copilasi daca aveti laptic? Ca sa doarma toata noaptea? ... E timp si ptr asta. Eu as zice sa nu le dati si una si alta ptr ca nu prea ai control la cat mananca.

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by MamiLili O sa trag si eu o fuga la magazinul de langa tine, l-am vazut cand am trecut cu masina si mi-a zis cineva ca sa gasesc lucrusoare faine.

De fapt langa mine-s doua magazine pt kinderi: Dino si Andrusca. Al 2-lea s-a deschis recent, e maricel si au multe chestii, de la hainute si jucarii pana la patuturi si...biciclete mountain bike. Am vazut jucarii simpatice, niste Winnie draguti, un Shrek...au o gramada. Hainutele sunt tot turcesti dar mai de calitate. La celalalt, Dino, se gasesc hainutele lucrate in Romania pt firme straine, de care spuneam.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna seara mamici si bebici,
Noi daca umblam hai-hui toata ziua numai seara tarziu putem scrie pe forum daca nu ne e somnic, da citit tot...ca sa ma laud si eu cu puiutul meu aseara a dormit de la 11pm pana la 7am de nu-mi venea a crede dimineata si ma gandeam daca nu i-am dat totusi sa pape si nu mai tin eu minte dar pe la 4:30 a scartait el un pic i-am pus suzeta si apoi liniste pana la 7..asa mai da...oricum noptile le-am avut super linistite cu el chiar si cand papa la 3 ore...da acum suntem mari..maine facem 3 lunisoare si o sa serbam...
Ileana sa stii ca sotul trebuie sa stea si de sarbatori asa ca il vedem cred ca numai prin Martie..
Mexxa...buna veste..am vrut sa-ti zic aseara ca stiam ceva de HCG-ul care ramane in organism dar nu mai stiam exact pt cat timp..
Si acum daca nu ma credeati ca am copil fortos ia uitati-va ce luptator de K1(dupa cum au prezis si tati cu fratemeu ca va fi) are mama www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20061208&ctime=193845" target="_blank">luptatorul
Marina eu de obicei ii dau sa pape din ambii sani ca e fomist mare , al doilea de obicei nu il termina dar incepem la masa urmatoare cu el si tot asa...
Pupici la toti bebicii nostri scumpi va pup...

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Salutari mamici si bebici
Uite ca noi reusim sa intram cand avem probleme, mai nou.
Pe scurt ce stiti si sfatuiti despre MASTITA
Sunt pe antibiotice (amoxicilina 250) si m-a pacalit cu o raceala culminata cu febra (39) dar evident aveam o jena din ce in ce mai mare la san.
Va rog frumos, un link un sfat, eu credea, ca se face mai la inceput sau cand vrei sa intarci copilul dar m-am inselat.
Si nu faceti ca mine sa indopati bine copilul seara ca sa nu se mai trezeasca pana la 6 dimineata - la mine asta s-a intamplat.
Imi este f frica, so please me.
Doctorul mi-a spus daca pana luni nu se imbunatateste situatia sa vin sa-mi schimbe antibioticul.
Mentionez ca alaptez chiar daca iau antibiotic, mi-au dat liber (chiar m-au sfatuit) si de fapt am mai luat si dupa a doua zi de la cezariana unul chir mai puternic.
In rest suntem bine, lasand la o parte mastita, fetita creste si sper sa reusesc sa pun si eu albumul ei de 3 luni - chiar daca are 3 luni si 2 sapt. E o scumpa si a invatat sa se ascunda ca strutul si rade in acelasi timp.
Va pupam sa fiti sanatosi cu totii.

Poze cu Sophie la o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata astazi dau eu cafeaua...
Dupa ce l-am laudat ieri pe Seby ca doarme pana la 10-11 azi sa trezit la 6.30... si eu sunt un mic zombi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Io-s la prima cafea, deci poftiti de luati!
Ma enerveaza ca nu pot dormi dimineata pana tarziu... Pur si simplu nu pot. Daca ma scol la 8 jumate mi se pare ca am dormit prea mult. Fi-mea e la a doua noapte de somn neintrerupt, deci pot sa spun ca si-a revenit la vechile obiceiuri.

PS: acu am vazut ca si Mexxa da cafeaua, deci azi avem din abundenta.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata Ileana...
edit: pe mine daca m-ar lasa sa dorm 2 zile nu m-as mai ridica din pat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
aideti la ca e gata s miroaseeee deti ploua in gura
lucas daniel
vazut pozele super dulce lucas
uite de la noi si

elena mami de darius stefan

Mergi la inceput