Bucurii de sept - oct 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza si tie!

Eu nu pot sa dorm si pace. Am adormit aseara pe la 12 jumate si la 6 jumate m-am trezit ca cerea mandra de mancare. Si a fugit somnul. Probabil ca mai prind o ora de somn la pranz cu Luk si atat pe 24 de ore... Am spalat o chiuveta de vase, am baut cafeaua, am mancat un sandwich si-s cu forte proaspete.
De la Luk mi se trage nevoia asta putina de somn, ca el nu m-a lasat sa dorm un an jumate.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

la mine marea roblema este mancatul...daca s-ar putea sa nu manac ar fi excelent....de obicei manac dupa ora 14.00
Tare frumoase pozele..le-am mai admirat o data...superbi copilasi ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Io de mancat as manca intruna . Multumim de complimente. Poate ma invrednicesc zilele astea sa mai pun poze noi cu copiii, ca m-am lasat pe tanjeala la capitolul asta.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Las' ca e bine asa..si DAA pune poze noi...iubesc sa ma uit la poze si sa citesc povesti
Se pare ca fetele dorm la ora asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

somn cei ala?
eu mam culcat la 2 si ceva si la 5 juma opa sus
ca doar vin sarbatorile s tre sa facem curatenie
s mam hotarat sf asta de sapt facem bradutu c nu mai avem rabdare
stie cineva sami zica cum sa fac sa pun poze cu bb al meu?
avem poze pe dropshot

elena mami de darius stefan(25.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA1

Sunt si eu, da' eu mancam si citeam. Revin cu completari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Si eu ma trezesc noaptea sa-i dau lu' fi-miu sa manance. chiar daca el doarme, dar regurgiteaza mai rau daca face pauza prea mare. Si ma trezesc si nu mai pot adormi, si tot asa de cand s-a nascut, asa ca de vreo 4-5 zile am niste ameteli cumplite plus o durere de stomac care apare si dispare. S-a mai agravat situatia si cand m-am suparat cu Raducu cu regurgitarile si neluatul lui in greutate. Ei, dar asta e!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC!: STEFAN-ANDREI, LUKAS-DANIEL, DORIAN-CONSTANTIN, MARIA-DIANA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

[quote]Originally posted by amarantina

Marina - din ambii. Dar a mea mananca mult mai rar si implicit vrea mult la o masa.

Simona, si eu ma gandeam ca daca i-as da din ambii poate ar papa mai rar.... Cate mese are Irena, 5?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: STEFAN-ANDREI, LUKAS-DANIEL, DORIAN-CONSTANTIN, MARIA-DIANA. sa aveti parte de multa multa fericire si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

buna dimineatza!

STEFAN-ANDREI, LUKAS-DANIEL, DORIAN-CONSTANTIN, MARIA-DIANA, sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
si eu prezenta la cafea inca de la 5! atunci a mancat minunea mea apoi am intrat in bucatarie ca suntem cu pregatirile de botez acum!
maine este marele eveniment! sper sa fie frumos si chair daca n-o sa avem soare macar sa nu mai ploua! aici de 3 zile ploua continuu!

un week-end placut,

Beatrix si Eric

Mergi la inceput