Bucurii de sept - oct 2006(16)
Raspunsuri - Pagina 5
adameasca spune:
oho, azi avem ceva sarbatoriti, asa ca
si sa aveti parte numai de bucurii!
Elena, tre sa mergi la profil personal si sa adaugi la semnatura link-ul vostru cu poze. Spor la curatenie!
Dori, tu ziceai ca ai inceput sa dai cereale la copil? Noapte cat de des ii dai sa pape?
In dimineata asta Luk are un singur scop: sa-mi trezeasca fata. Parca e o moara stricata. Spune intr-una: "Eu vreau ca s-o deranjez".
Tac-su il cearta si el riposteaza: "Mai incet ca trezesti fata, tati!!!"
Beatrix, va urez un botez frumos! Vreme buna macar fara ploaie! Eu am fost acum cativa ani in Belgia, in primavara, si cat am stat acolo 2 sapt a plouat neincetat. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
eleñia spune:
quote:
Originally posted by adameasca
oho, azi avem ceva sarbatoriti, asa casi sa aveti parte numai de bucurii!
Elena, tre sa mergi la profil personal si sa adaugi la semnatura link-ul vostru cu poze. Spor la curatenie!
Dori, tu ziceai ca ai inceput sa dai cereale la copil? Noapte cat de des ii dai sa pape?
In dimineata asta Luk are un singur scop: sa-mi trezeasca fata. Parca e o moara stricata. Spune intr-una: "Eu vreau ca s-o deranjez".Tac-su il cearta si el riposteaza: "Mai incet ca trezesti fata, tati!!!"
Beatrix, va urez un botez frumos! Vreme buna macar fara ploaie! Eu am fost acum cativa ani in Belgia, in primavara, si cat am stat acolo 2 sapt a plouat neincetat.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
multumesc
super luk "mai incet ca trezesti fata"
la multani sarbatoritilor de azi

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
gripo spune:
BEATRIX, petrecere frumoasa! si ce daca ploua? important e sa va distrati!
ILEANA, da, mi-a bagat cereale ca sa regurgiteze mai putin, si se pare ca, deocamdata, merge. Pai ii dau sa manance pe la 10juma-11 noaptea, apoi pe la 3-4 si dimineata. Dar cereale ii pun doar o lingurita si aia rasa, nu cu varf.
Editez: lasati--l pe LUK sa trezeasca el fata, nu-i luati placerea asta!![]()
beatrix spune:
Ileana, Dori, multumim!
da asa e aici, cateodata ploua cu saptamanile de dai in depresie! totusi trebuie s arecunoscut ca am avut o toamna exceptie pt belgia anul acesta! pana acum chiar a fost neasteptat de frumos!
tare faza cu Luk! cred ca are chef de joaca cu surioara!
Beatrix si Eric
adameasca spune:
Cum sa-l las sa-mi trezeasca fata?
Tocmai ce l-am pedepsit ca mi-a restartat calculatorul si e nervos rau. Na, ca s-a trezit si fata. ![]()
Dori, ce cereale ii dai? De la ce firma? Intentionez ca dupa 4 luni sa-i introduc si eu cerealele Ilincai.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
adameasca spune:
Tot d-alea ma gandeam si eu sa iau.
Hai sa-mi laud sotzul, ca n-am cui alcuiva
: ieri a gatit si azi face prajituri. 
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
gripo spune:
ILEANA, mey, mey, ce sot ai! si al meu vrea sa gateasca peste si eu
de scarba, ca eu nu mananc, desi sunt mare pescarita! acum bea cafea si se joaca cu o mulineta.![]()
katia spune:
Neata’
Am vrut sa va prind la cafea asa ca am renuntat putin la cap 15. Il recuperez azi – promit! Asa ca am trecut direct la cap 16!
MamiLili, sa-ti traiasca flacaul !
Alessia, am vazut!!! N-am cuvinte! E un scumpel!!! Multumesc!!! Sa inteleg ca te binedispun? Eu credeam ca va adorm pe toate cand postez cate un mesaj!![]()
Susa, am vazut cupilu!!!! Ce-mi place cum holbeaza ochisorii!!! Eu am o groaza de poze cu Katia asa holbata!! E un scump puiu tau! Mai fata, tu cum rezisti fara barbatu-tau pana in martie??????
Ileana, e tare Luk al tau.....uite de aia il vreau eu pe al doilea!!! Sper totusi sa nu iasa prea repede – alaltaieri am vomat!!!!
Beatrix tinem pumnii sa fie vreme buna!!!!
Itzy, pozeleeee!!!!!
Ca tot vb de soti! Iubitul meu este plecat de ieri dim la munte cu firma – petrecere de craciun, care la ozone tine trei zile si trei nopti – ajunge maine pe seara! Nu am vrut sa-l las dar in final am cedat in schimbul a doua nopti de distractie pentru mine cand vreau si unde vreau si pan la ce ora vreau – noi negociem cand apare vreo problema de ‘famelie’(sunt destul de buna nu?). Asa ca fetelor, care va anuntati la odisee drept dornice de petreceri, cluburi etc........cand o facem lata?
putzuruca spune:
Buna dimineata,
Sunt prezenta la
.
La multi ani!!!pentru bucuriile nascute intr-o zi de 9.
Andreea, ma bucur ca rezultatul a fost negativ.
Fetelor, ma enerveaza rau vremea asta cetoasa. De vreo 4 zile n-am mai scos-o pe DEEA. Voi ati scos ingerasii? Sper sa se schimbe intr-un fel ca asa nu se mai poate.
Ileana si eu m-am gandit sa bag cereale de la 4 luni. Cate mese de cereale se dau la inceput? Sucurile se introduc dupa, nu?
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA