Bucurii de sept - oct 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor!

Am intrat repede sa multumim Katiei pt complimente! Iti dai seama ca am citit de vreo 3 ori pasajul despre Daria, ca nu m-am abtinut. Si o constatare: in curand, katia micutza iti va cere s-o duci la coafor! pai are un par ondulat si mare ca o tanara domnisoara! cum ai stat cu arsurile in ultumul trimstru de sarcina? este o dulce, cu ochii mari si par carliontat. si mami, o superba in rochia de mireasa. crede-ma, nu stiu daca este un compliment sa nu, nu te-am recunoscut din prima. am crezut ca am apasat pe site-ul altelia.

pupici,

roxana, mama de Daria Elena (06.09.06)

http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Roxana, sa inteleg ca in realitate arat mai prost nu??? Si eu care ziceam ca-s frumusetea intruchipata
N-am avut nici o arsura toata sarcina! La mine nu s-au potrivit 'vorbele din popor'! Da m-am rugat sa aiba parul ondulat si sper sa fie asa! Multumim si noi de complimente! Pupam pe Daria!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! Sa ne traiti prichindeilor, sanatosi si voiosi!

Si ca sa ne laudam in continuare putin va invitam sa ne vedeti ultimile achizitii in materie de moda! Ce sa pricep Mosii la ce e trandy in zilele noastre!!! Stai ca m-am pierdut in exprimari plastice: avem doua poze noi (ca sa nu va obosim) si una postare jurnal pe paginuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

neata si de la noi!

fetele mai aveti cafea sau ati baut-o toata? imi trebuie una tare ca sunt treaza de la 6,30 . ce sa fac daca am o fiica matinala, seamana cu taica-sau

Ileana, sa-ti traiasca sotul bucatar! Trebuie sa marturisesc ca si al meu mi-a facut micul dejun. mai bucatareste si el din cand in cand (cartofi prajiti, gratare, omlete, ca altceva nu prea stie sa faca ), dar e bine si atat.

laliq, cam asa e cum zici tu, Patricia mea e aproape toata ziua un zambet, cum imi aude vocea, deja are gurita pana la urechi, iar pe mine ma da gata cand o vad. Aseara a ras cu hohote de am crezut ca nu se mai opreste, ii facea tati:"doua doua" cu manutele si radea de mama focului

katia ce-ai vazut tu mai? una bucata "putzica"?? hai ca m-am distrat bine. si vezi cand dai petrecerea aceea, ca as veni si eu

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Gripo, ce coincidenta - si barbatu meu stie sa faca peste la cuptor si ii iese chiar bun!!! Aste e singura lui adevarata relizare in arta culinara!!!

Ramo, pai anunta-ma cand dai 'o fuga' pe la Bucuresti (ca si asa nu-i chiar departe 8-10 ore cu masina - o plimbarica mica ) si pac petrecerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Putzuruca, eu o sa-i bag cereale in biberonul de seara, o linguritza la 100 ml lapte. Si dupa aia o sa ingros [utin piureul de fructe cu ele, cand l-oi introduce. Nu ii bag multe cereale, ca e dolofana si fara ele. Doar asa, ca sa nu zic ca nu-i diversific putin alimentatia.

Katia, io zic ca esti avantajata de aranjamentul cu sotzul .

Ma duc la spalat vase si curatzat nuci de prajituri. De gatit nu gatesc nimic, dar is responsabila cu vasele.

Pupam si o zi excelenta.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Katia, foarte emotionante cuvintele despre tati. Si eu sper ca DEEA sa aiba o relatie foarte buna cu tati al ei caci eu asa am avut cu tatal meu pana in ziua cand Dumnezeu la luat in cer. Acum cred ca este ingerul meu pazitor.

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

katia tu ai un dar de a scrie de ma da gata, eu zic sa te apuci de scris ca tare bine o faci. Foarte frumos
aaa, legat de petrecere te anunt ca doar ajung repede, ce mai
..

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

KATIA , ti-e dor rau de sot, hm? lasa ca trece timpul, si vine acasa, asa am fost si eu de 1 si 2 dec, singurica, ca a fost la team-building. Si frumoase cuvinte!ca sa nu mai vorbesc de Katia! dar eu am admirat-o live, in toata frumusetea ei!

PUTZURUCA, si pe mine ma scoate din minti ceata! in ritmul asta, trece iarna, si fi-miu nu mai scoate nasu' afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by katia
Ca tot vb de soti! Iubitul meu este plecat de ieri dim la munte cu firma – petrecere de craciun, care la ozone tine trei zile si trei nopti

Bucura-te ca nu-i la Zentiva, ca pleca in Mexic o saptamana!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

quote:
Originally posted by katia
Ca tot vb de soti! Iubitul meu este plecat de ieri dim la munte cu firma – petrecere de craciun, care la ozone tine trei zile si trei nopti

Bucura-te ca nu-i la Zentiva, ca pleca in Mexic o saptamana!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Aoleeeeu! O saptamana!!!! Da' nu se ducea....ca a fost in mexic ! E plimbat omul meu......numa eu sunt 'statuta'

Multumesc fetelor pt aprecieri!!!! Sunteti dragutze ca de obicei! Da' nu inseamna ca nu va cred si eu sunt o modesta! Poate ma citeste Lexi si o molipsesc cu 'modestia mea' de cioara Ce zici lexi?

Mergi la inceput