Nou stil de viatza (118)
Raspunsuri - Pagina 27
mephala30 spune:
Neatza!
Va poftesc la o
si un raport, ultimul pe anul asta. Fara porci si fara flori.
Zuzilici, in week. am profitat de prezenta socrilor: ne-am plimbat, ne-am rasfatat culinar, am impodobit bradutzul...
Sanatate Isabellei!
Sigrid, pupici Adelei bolnavioare!
Khristin, ce-i ala timp pentru mine? Am si uitat....dar ma voi rasfata la anu', dupa ce voi slabi.
Pentru ca intrebai de planuri pentru Craciun: noi il vom petrece in familie si vom face o plimbare la tara, sa vedem si sa ascultam colinde si obiceiuri traditionale.
Tzuni, cum a fost la chef? Ai si poze?
Mik, poze de la petrecerea Marghiolitzei ai? Cum a iesit tortul?
Revin...
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
mephala30 spune:
Ioana,
mamica obosita si pe Deliutza!
Spor la cumparat cadouri!
Crys, tu ce mai faci? Inca 10 zile si scapi de stres!
Lilly ce mai face? Sta acasa sau o duci la gradi?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
roxana1974 spune:
fetelor!
Moaaaamaaaaaaaaaaa sunt prastie. Am dansat si am cantat de mi-am pierdut vocea si ma dor toate oasele. Nu am timp sa va descriu cat de bine m-am distrat, a fost o petrecere absolut minunata, fabuloasa si excelenta. Pozele inca nu au iesit, dar ceva ceva tot am sa pun eu!
Raport: 57.5 kg! Vai, de nu m-as ingrasa de Sarbatori!
Va pup si va doresc o saptamana minunata!
Ioana, curaj si fii tare...ca asa-i in perioada asta a anului..cu boli nasoale...las' ca trec!
Va
R-b
crystina spune:
Neata girls!
Io vin la raport cu porcul dupa mine +400 de grame! Ieri am iesit la pizza toti trei..
Azi nu stiu ce mananc.
Ioana, multa putere sa treci si peste perioada asta. M-ai facut sa rad cu uscatzica ta..auzi la ea "calau". Ce-a facut la serbare? A cantat si ea ceva? Ce-i aduce Mosul? Lilly este cumintzenia intruchipata..tot imi aminteste daca vorbesc cu Mosul sa-i spun ca si-a facut patul, se spala pe dinti si isi pune farfuria in chiuveta dupa ce mananca
De Craciun i-am luat un www.johnlewis.com/Nursery/Baby and Pre-school Toys/Baby and Pre-school Toys/Rocking Horses/1362/230205869/Product.aspx" target="_blank">cal, o carte de povesti cu niste puzzle-uri inauntru si un joc. Bucuria ei va fi mai mare pentru ca bunicii i-au luat un cal asemanator pe care sa-l foloseasca cand sta la ei. Cam atat.
Carmen, mersi..da, zece zile mai sunt. De-abia astept! Brr! Lilly e bine, merge la gradi acum..raceala e pe trecute. Cum mai este Iustin? Mai bine? Ce le aduce Mosul la motanei? ( ca de cumintzi stiu ca au fost cumintzi). Mergeti la Roman? (vreau si euuu!)
Sigrid, cum mai este Adela?
Mik, da..cum a fost? Cum a iesit tortul?
Deliutza, chiar cum e vremea la voi acum? Cumnatul meu este in Australia, se casatoreste vineri acum..si imi zicea ca si-a ars putin pielea de la plaja..la voi tot asa cald e?
Zuzi, iepurina mica e mai bine?
Tzuni, te tzuc si pe tine si o saptamana frumoasa si nu prea stresanta iti doresc!
Cristina, bafta la serviciu ..mai ai putin si scapi. Pupam piticutza!
Pup si restul fetelor!
Delidana spune:
Buna
Scriu repede si sper sa nu ma lase computerul in aer. 
Ioana, ma bucur ca ne mai scrii din cind in cind, vad ca ai citit din urma, nu gluma.
Iti doresc sa gasesti cadouri frumoase pentru toti cei dragi. 
Crystina, sa stii ca astazi, pentru prima oara in .... mult timp, m-am sculat si imi clantaneau dintii. Era un aer destul de rece in toata casa si m-am uitat de curiozitate la termometru: 25 de grade, cu vreo 5-8 grade mai rece decit de obicei. Eu ma simteam de parca eram la Polul Nord. ![]()
Ancadragoman, salutare!
Tu ce faci de sarbatori?
Roxa-boxa, imi pare bine ca te-ai distrat. 
Fetelor, pe mine ma bate gindul sa fac niste cozonaci de sarbatori (ca tot voi avea liber incepind de vineri), ar fi premiera mondiala. ![]()
Tzuni, te astept cu vesti bune. ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
crystina spune:
Delia, si pe mine ma bate acelasi gand..si la mine tot premiera ar fi. Ai gasit o retzeta mai usoara? S-o pasezi si la mine.
Delidana spune:
Crystina, mi-a dat maica-mea o reteta de cozonaci din Ardeal, de la matusa-mea. O scriu mai jos:
Ingrediente pentru 2 cozonaci mari:
- 1 kg faina
- 6 oua
- 200g zahar
- 2 linguri untura (sau 2 linguri de margarina)
- 1 lingura margarina
- 100g ulei cald
- drojdie cit 2 nuci
Se pune drojdia intr-un pahar de lapte cald sa se dizolve.
Peste faina pusa intr-un vas mare se pune drojdia inmuiata in lapte (in mijloc). Se adauga 4 galbenusuri si 2 oua intregi si se framinta putin. Peste oua si drojdie se pun restul ingredientelor (margarina trebuie incalzita) si se framinta cite putin dupa fiecare adaugare.
Se lasa sa creasca 15 minute in vasul in care a fost framintat.
Umplutura pentru 1 cozonac:
- 1 lingura cacao
- 1 lingura zahar pudra (sau zahar normal dar mai putin)
- 1 lingura ulei.
Se amesteca ingredientele sa iasa ca o pasta subtire. Se intinde pe foaia de cozonac, se adauga nuca pe deasupra, si se ruleaza de la stinga la dreapta.
Se pune cozonacul in tava (nu stiu daca trebuie tapetata cu faina, eu am tavi de unica folosinta din folie ca aluminiul si nu cred ca trebuie tapetata cu nimic dar daca vrei o intreb pe maica-mea). Se lasa la crescut (afara din cuptor) pina se umple tava. Inainte de a se baga la cuptor se unge cozonacul cu un ou intreg, batut bine.
Cam asta e. Nu stiu daca e simplu sau nu, inca nu l-am incercat.
Cum ti se pare?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
crystina spune:
Deliutza, pai nu pare complicata..am salvat-o si am sa fac.Iti spun cum ies. Io am tavi din alea care nu se lipesc asa ca sar peste treaba cu faina. Ce zici te bagi la facut cozonaci? ![]()
Delidana spune:
Crystina, ce fel de tavi ai? Ale mele sint mici, mici, o sa iasa cozonacei in miniatura. ![]()
Eu ma bag dar trebuie sa ajung intii in oras la un supermarket mai "rasarit" sa caut nuca si rahat. Asta se va intimpla in weekend. Nu promit ca ii fac de Craciun dar vreau sa-i fac in vacanta asta.
Tzuni spune:
Dragele mele, va pup pe toate si va multumesc DIN SUFLET pentru gandurile voastre bune si pentru suportul psihic. De la ora 11 am intrat in posesia actului de proprietate al noului apartament in care ma mut zilele urmatoare. Asa ca...totul s-a terminat cu bine! 
Inca nu am pozele de la petrecere, dar vor veni.
...felia aia de tort am ras-o, dar nu se vede la cantar! Raportez: 61,4 kg
Khristin, la inceputul chefului am fost in cizme lungi, fusta scurta si bluza decoltata, apoi am fugit acasa si m-am schimbat in blugi ![]()
Sigrid si Zuzilici sanatate fetitzelor!
Va pup pe toate si inca o data MULTUMESC 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos