Nou stil de viatza (118)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Tzunica, felicitari si sa-l stapanesti sanatoasa! Bravo!

Deliutza pai io tot mici am si deci tot cu cozonacei o sa ma laud. Io i-as face pentru Craciun dar sa vad cum stau cu timpul liber, daca nu ii las sieu pentru Revelion. Io nuca gasesc dar rahat trebuie sa caut..nu am vazut in supermarket.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ancadragoman, salutare! Tu ce faci de sarbatori?

Uite de sarbatori o sa stau acasa la mine sau la mama ,nu de alta dar stam in acelasi bloc.
Cozonac eu nu fac fetlor ptr ca imi face mama

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Delia, stai..nu vad rahatul in retzeta. Sau il pui tu asa de la tine?

Mergi la inceput

Gata..eu am fugit. Am ultima ora de condus inainte de examen.

Revin.

Anca, norocoaso!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

M-am intors.Vai de capul meu ce e in centru comercial.Nebunieeeee!!!Urasc sa fac cumparaturi in perioada asta cand stai la cozi infernale.

Carmen nu mai bag in seama oboseala dar ma doare sufletul cand ma trezesc dimineatza si o vad iar pe pitica bolnava sau cand ma suna de la gradi ca iar a mai "cules" ceva...la noi e in floare gripa stomacala...nu de alta dar ea si are de unde sa slabeasca.Mi-e mila de mine cand o sa inceapa cu rujeole,rubeole,varsat de vant si toate cele...pt ca eu nu le-am facut cand am fost mica si stii ce ma asteapta.Ei,ce frumos o sa petreceti...o sa aveti niste sarbatori de vis.
Imi aduc si eu aminte ce frumos era la bunica...obiceiuri,colindatori,painica de vatra,cozonaci...sarmale in oala de lut... na ca tot la mancare imi sta capul.

Roxana...la mine nu e numai periaoda asta...de un an de cand a inceput gradinitza,primavara...vara...toamna...ne luptam cu boliile...nu numai iarna,dar ne facem noi mari.
Asteptam pozele.Ma bucur ca teai distrat fain la petrecere.

Cristina,nu rade,dar serios ca e cat un cal pe langa ceilalti copilasi.Grupa ei nu a cantat,sunt inca in faza in care nu prea intelegi ce canta ei acolo.Grupele mari au cantat si au recitat...de la cei mici au prezentat un filmuletz cum se distreaza ei la gradi si ce au facut cand a venit Mos Nicolae "Chicolo"(cum ii spune Delia).
Dar tu chiar ai fetita cuminte...isi face patul?Isi pune farfuria in chiuveta dupa ce mananca?Maaamaaa,la noi se mananca numai cu urlete si plansete...ce sa mai vb de farfurii puse la spalat.Trebuie sa ii bag cu fortza in gura si sa ii distrag atentia cu desene animate sau eu mai stiu ce.Eu n-am mai vazut asa ceva...copil caruia sa nu ii fie foame niciodata.
Pt ea am luat si noi saptamana trecuta cadou deja,o pisica de la Barbie care cand o mangai pe cap miauna,un cap de cal tot de la Barbie pe care si-l dorea mult.E inebunita dupa machiaje si agrafe....cred ca pe ea nu prea o intereseaza calul ci trusa de machiaj....si inca o papusica ,Alba ca Zapada.Si ii ajunge...si asa orice i-am cumpara se joaca maxim o zi doua...si apoi le uita in cutiile de jucarii.

Delia,eu de citit citesc ...cu scrisul e mai greu pt ca e Delia tot timpul la mine in bratze.Cadouri am luat pt copilasi:finutzi,copilasii prietenilor...nasilor Deliei...cu cei "mari" nu obisnuim sa ne facem cadouri.Nu avem asa prieteni apropiatzi...doar cunostintze.
Merci fain pt reteta...fac si eu cozonaceii pt Anul Nou.
La 25 de grade tie iti e frig????Ioi pai eu as da orice sa fie aici 25 de grade,as fi cea mai fericita.

Tzuni ma bucur tare mult pt tine ca ai intrat in posesia apartamentului mult dorit.Sa ai parte de el,sa ti-l aranjezi asa cum iti doresti tu si sa te simtzi bine in casutza ta.

Iar ma-ntind...v-am pupat...mai plec odata...dar acum la super-market.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tzuniii -
Sa stapanesti sanatoasa casuta ta !!!
Zuzilicea - sanatate si micutei tale !
Io tot pe fuga ... va salut pe toate

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Multumesc mult, dragele mele! Cand termin de aranjat casa, o sa fac si niste poze s-o vedeti!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,

Adela e mult mai bine, nu mai face febra , mananca , cred ca de maine urmeaza sa ma rog de ea sa stea in pat si sa nu faca efort.

Vroiam sa va pun pozele de la ziua lui Adela si ciudat aseara erau in calculator si acum au disparut subit, dar fac rost de ele din nou si le pun.

Zuzulici sanatate multa printesei tale!

Crystina super calutul , cred ca abia asteptati sa vedeti cum reactioneaza printesa voastra la asa surpriza.

Tzuni sa stapanesti sanatoasa apartamentul, frumos cadou ti a adus mosul anul asta, nu?

Delidana m ati convins fac si eu cozonaci , tot in premiera mondiala, sa vedem ce iese , si cu mirosul daca umplem casa tot e ceva, nu?

Carmen ce gatesti de Craciun?

va pup si revin

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Felicitari, Tzuni, sa-l stapinesti sanatoasa si sa faci poze! Ma bucur mult pentru tine!

Crystina, rahatul si nuca se pun asa...ochiometric...
Bafta la examen!

Sigrid, asa am zis si eu, daca dau rateu macar miroase a cozonac si "recicleaza" ciinii daca iese chiar nemincabil, desi nu cred...

Anca, daca eram in tara imi facea si mie mama cozonac, dar asa...

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Tzuni, felicitari, sa-l stapanesti sanatoasa!

Ptr. raport, 61 kg. Probabil vor face pui de sarbatori...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput