Nou stil de viatza (118)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, felicitari ! Imi pare bine ca ai scos-o la liman.

Ioana (Justa) sanatate fetitei ! Ai dreptate, cind e mai mare nu va mai face nimic din toate bolile astea. Cit despre e cit un cal si au il am asa pe cel mare care e cel mai nalt din adunare si cel mai zdravan. Dar stii proverbul : "Mai bine cal decit magar".

Fetelor, tortul a fost 'simplu' facut adica un pandispan cu oua batute la cald si o crema tehnica rau (cu portocale, gelatina, ou, alcool) si buna rau. Miercuri va scriu retetele ca acu's la job. Nu va mai povestesc ca am mincat la prinz si seara cite o felie de tort. Mi-a reusit si decoratul cu ciocolata ca am putut scrie ce am vrut pe el.

Raport : 51,4kg (adica 700g minus).

Va pup si fug.

Cu drag la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna Dimineata!
Pentru raport: 85 kg. Stiam eu c-o sa iau .
Tzuni sa-l stapamniti sanatoase...tu si Lola binenteles ca doar e si ea coproprietar, nu? Succes la decorare si asteptam poze.
Delidana, Sigrid, Crystina spor la facut cozonaci. Tie Delidana cred c-o sa-ti iasa vreo 4 cozonaci la cat de mici sunt tavile din aluminiu, daca nu chiar 6. Asa ca si daca ies super bun o sa aibe si cateii portia lor de cozonac.
Ioana sanatate multa Deliei. Ma bucur ca ne mai scrii din cand in cand. Isabella e mai bine si sper sa fie si mai bine pana de Craciun. Spor la cumparaturi.
Fetelor eu m-am apucat de curatenie generala asa ca o sa fiu mai absenta saptamana asta. Succes tuturor la gatit si alte pregatiri specifice Craciunului si va invit pe toate sa puneti cate o poza cu bradutul vostru de Craciun. POate ne face Tzuni un album de Craciun cu noi.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, sa-l stapanesti sanatoasa!

Sigrid, nu ma omor cu gatitul, mai ales ca mergem la tara a doua zi de Craciun. Niste salata de boeuf, salata de pui cu maioneza si ciuperci, putine racituri, un tort, fursecuri si saratele. Cam asta...
Tu ce bunatati pregatesti?

Crys, frumos calutul!
Ius va primi o masinutza mare cu telecomanda, carti de colorat si o chitara electrica (de jucarie). Plus hainutze, dulciuri, portocale....
Pupan motzata frumoasa!

Ioana, da, ma asteapta o gramada de 'porcaciuni' la tara. Tot felul de specialitati de porc, sarmale si alte minuni...vai de kilele mele!
Ce cadouri primeste Delia?
Voi cum petreceti Craciunul?

Delia, lol, tu vei face cozonaci? Esti nostima tare!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Neatza!
Vad ca sunteti in toiul pregatirilor...

Albumul nostru

Mergi la inceput

La multi ani micutza si scumpa Marcy!!! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Mik, unde ai disparut? Cum a fost petrecerea? Ce 'torturi' ai facut?

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Carmen .

Petrecerea la gradinita a fost vineri si acasa am sarbatorit-o duminica. Copilasi acasa vom invita la inceput de ianuarie, caci de vineri cam toata lumea e in concediu si pleaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata! Is franta de oboseala. Azi noapte pana pe la
2.00 am carat tot felul de lucruri... Nu mi-am imaginat ca am strans atatea intr-o garsoniera... De fapt, sunt multe, foarte multe carti, care-s fff grele la carat!
Si cand pe la 3.00 m-am pus in pat sa dorm, Pisu, in casa noua, a inceput sa scotoceasca prin baie, pe sub pat, prin bucatarie...si toata noaptea a rasturnat, zdranganit, fosnit...de mi-a venit s-o iau la palme! Catre dimi, cand trebuia sa ma trezesc sa fug la munca, a venit si s-a varit sub plapuma, gata de somn... Ca sa vezi cat e de parsiva! Dar e o scumpa si jumatate!

Va pup si revin!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Tzuni, felicitari...sa stapanesti sanatoasa noua casuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am pierdut mesajul precedent tocmai cind sa apas pe "trimite".
Cred ca stiu ce-o sa-i cer Mosului de Craciun.

Carmen, pare incredibil, nu-i asa?
Anul asta, pentru prima data in 6 ani, am luat pom (artificial, bineinteles) si ornamente, plus beculete pe care le-am pus in sufragerie. Am zis, gata, a venit Craciunul si la noi!
Si ca sa fie si mai bine, am pus in pom bucatele de vata imbibate in esenta de brad pe care mi-a adus-o al meu sot din tara cind a fost anul asta. Asa, ca sa miroasa frumos.

Tzuni, cred ca Pisu a facut inspectia. Care a fost verdictul?

Mik, pentru Marcy, multa sanatate si impliniri!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Neatza fetele,
Intr un final , pozele de la ziua Adelei

http://new.photos.yahoo.com/daniela_botin/album/576460762376911010

La Multi Ani Marcy, sa te faci mare si sa o bucuri pe mami!

revin

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput