Nou stil de viatza (118)
Raspunsuri - Pagina 26
szivarvany spune:
Salutare !
Sigrid - sanatate muuulta mandrei tale 
Si petrecri faine celor care aveti party, serbari, sa veniti cu muuulte poze 
Io merg inapoi la spalat de vase ![]()
Duminica faina toturor !!! 

P.S. Tzuni - maine st cu dejtu` pe effaiv 
Daria &
Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
ancadragoman spune:
Fetele am intrat sa ma spovedesc,tocmai am devorat o inghetata cu capsuni si urmeaza o placinta de la Mc Donalds.....![]()
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Delidana spune:
Tzuni, sper sa fie bine miine, tin pumnii. 
Anca, vad ca deja ai inceput cu bunataturile. Dar totusi, placinta aceea nu e cine stie ce...mai bine inca o inghetata. ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ancadragoman spune:
Nu mai am inghetata....
,dar de maine revin la ierburi......sper
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
nastad spune:
SIGRID SI ZUZILICI,multa sanatate printzeselor!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
crystina spune:
Sigrid, Zuzilici multi pupici la bolnavioare!
Tzuni, te pupicesc!
Mik, si aici sarbatoresc la gradi intre ei..serbari au de doua ori pe an cu parintii. Asa se simt ei mai bine.
Pup toata lumea! Ma duc la somn!
Zuzilici spune:
Crystina, Doina multumim frumos! 
Delidana astept sa se deschida sala de langa mine si indiferent de cat o sa ma coste imi fac abonament la sala. Pana atunci am sa fac gym acasa cat pot de mult. Probabil c-am sa dansez cu Isabella in brate de cele mai multe ori si avand in vedere ca are deja 8.5 kg sigur o sa lucrez muschii la greu. ![]()
Mik interesanta petrecerea copiilor. N-ai fost niciodata curioasa sa asisti la vreuna? Ma intreb daca te-ar lasa in cazul in care ti-ai dorii asta. Cum a iesit tortul? Ne dai reteta? 
Ancadragoman sa-ti fie de bine inghetata si placinta.
O zi buna tuturor, pe maine!
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
khristin spune:
Delidana, sarumana de idei....sa stii ca m-am apucat deja de greutati de brate, am deja obiectiv clar ireversibil ca pana ajung in RO la vara sa dau cat mai multe kg. jos...a propos de alergat, uneori cand conduc dimineata spre scoala vad persoane alergand la ora 7 cand mie mi se pare momentan misiune imposibila
....dar tocmai de aia imi propun sa alerg si eu daca nu dimineata macar seara. La mine, dieta in sine nu mi se pare un prea mare chin, imi reuseste destul de bine, dar daca nu fac sport, le pun rapid la loc.
Zuzilici, insanatosire Isabellei....sa stii ca aici impartirea trimestrelor e putin diferita, am intrat deja in trimestrul doi din noiembrie 
Tzuni, nu ne spui cum a fost la petrecere, daca ai purtat bocanci sau tocuri pana in final? ![]()
Carmen, ce-ti mai fac feciorii? Mai reusesti sa ai timp si pentru tine?
Fetelor, voi ce planuri de sarbatori aveti?
Fug, ca ma gandesc cu groaza ca maine incep o noua saptamana, slava domnului ca mai am numai 5 zile din anul asta....halleluyah 
Cristina
noi si poze mai noi
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza dragele mele.
Pt raport:stagnare.
Azi am zi libera,vorba vine
...merg la cumparaturi.Am o gramada de cadouri de cumparat si trebuie sa rezolv azi tot pt ca sambata lucrez si duminica la fel.
O sa ajung acasa seara la 8 jumate cand printzesa mea probabil deja doarme.Dar asta e...ce sa fac.Imi pare rau ca nu sunt cu fetita si sotul meu dar cand ma gandesc la batraneii care sunt singuri in seara de Ajun,ai nimanui,imi trece tristetzea si ma duc cu placere cand ma gandesc ca o ora cat sunt cu fiecare le pot aduce macar putin zambetul pe buze.
La noi nimic nou,muncaaaaa si mult stres cu Delia care e tot bolnava.Asa m-am saturat de raceli,gripe stomacale,tuse,febra si nopti nedormite de nu mai pot.
Vineri am avut si noi petrecerea de Craciun la gradi'.Am dat si eu fuga o jumatate de ora pana am plecat la schimbul de seara.M-a si bufnit rasul cand a intrat grupa Deliei,arata maimutza mea ca un "cäläu" pe langa ceilalti copilasi...nu cred ca ii ajungea nici unul mai sus de umar
Si ma mai mir de ce e asa "uscata".Pai nu mananca ea prea bine dar la cat de lunga e nici nu are cum sa se vada daca pune ceva pe ea.
Am avut si eu petrecerea de Craciun...am fost aprox 400 de femei...va dati seama ce era acolo...am iesit cu dureri de cap
Erau maxim 5-6 barbati care cred ca la anul nici nu mai vin...ce guri aveam toate!!!
Khristin,parerea mea e ca pt slabit alergatul bate orice sala si aparate...pt ca prin alergat iti soliciti toate grupele de muschi in acelasi timp,transpiri si consumi calorii.
Zuzilici draga pt Craciun nu o sa fac prea multe pregatiri pt ca nu am cand dar pt Anul Nou sigur o sa pregatesc cate ceva "traditional" pt ca sunt acasa si imi vine si fratiorul.
Vrei sa te apuci de sport?Super,ai sa vezi ce repede o sa ti se modeleze corpul.Chiar la 5 minute de mine s-a deschis o sala si fiind asa aproape m-as fi dus si eu dar din pacate au numai aparate si eu as fi fost interesata de aerobic.La aerobic au o gramada de programe interesante,eu cel mai multumita am fost de stepp( curg apele pe tine dupa o ora), "fatburning" si programul pt "burtica,picioare si funduletz".
Piticutza ta dulce ce mai face?Doarme bine papa tot?![]()

Cristinutza,mai putin si dai examenul.Iti doresc muuuuult muuuuult succes.Lilly e bine?Ce-i aduce Mosu'?Are ceva preferintze sau se lasa pe mana ta?:-)
Pup dulce fetele frumoase.
Carmen,m-a dat pe spate juniorul.Moama ce bucutze are si ce "cartaboase",te si cred ca iti vine sa il papi toata ziua.Se vede ca are mami lapte bun.
Ius' ce mai face?Tot asa cumintzel e?Voi unde petreceti sarbatorile,acasa,la Roman sau la ai tai?
Ce m-as duce si eu de sarbatori acasa...de 6 ani nu am mai petrecut sarbatorile de iarna cu ai mei,dar sotul meu nu isi poate lua de sarbatori niciodata liber si mi-e mila sa il las singur aici si eu sa plec cu fata.M-as duce la taiatul porcului sa mananc tot soricul de pe el

mamica si puii dulci.
Doina
Cum iti mai merge?Mai rezistì?Onitza,Doruletz sunt bine?
Ce prostioare mai face creatza dulce?
Daria,am vazut pozele cu printzesa ta.Ce mare s-a facut smecherica si ce frumoasa e.Dupa cum am vazut-o in costum de baie nici pitica ta nu e prea solida.A mea zici ca merge in maini,asa picioare subitiri are.![]()
Sigrid,multa sanatate Adelei si tie la fel de multa putere.
Mik,cum a iesit tortul?Vrem reteta![]()
Aici la gradinitza nu iau prajituri facute acasa.Ce stiu eu ce se gandesc...ca folosim oua stricate
Si de ziua copilului daca duci tort,trebuie sa fie cumparat(din acelea inghetzate) si sa duci si bonul de casa.Mi se pare penibil...dar nah!!!
Delia,merge calculatorul?
la sportiva.
Roxa,cum a fost la petrecere?Te-ai "dixtrat"?
Tzuni,gata ai scapat de stres?Sper ca da.

Pup dulce toate frumoasele si va doresc o saptamana placuta.
IOANA