Copilasii din 2002 (30)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Draguti copiii nostri, cu perlele lor. Ieri Stefan nu a dormit la pranz decat o ora jumatate, l-am intrebat aseara de ce a dormit numai atat si a zis ca s-a trezit ca sa ma astepte sa vin de la serviciu :).
Sinzi, LA MULTI ANI! Sa fiti sanatosi si voiosi!
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

LA MULTI ANI 2007!
Sa aveti un an cat mai plin de impliniri, cu copii sanatosi si fericiti care sa va umple casele si vietile!

Nu am avut pana acum timp sa intru sa scriu si eu cateva randuri, am citit tot, dara am stat rau la capitolul raspuns!
Incep prin a le ura tuturor sarbatoritilor de pana acum, in special lui Matei al Caprioarei, precum si tuturor Ionilor si Ioanelor, lui Sanzi si sotului ei multa sanatate si tot binele din lume!
Nicoleta, am citit peripetiile si problemele pe care le-ai avut cu Stefan, bine ca aveti un diagnostic totusi si stiti ce cale aveti de luat! Sanatate multa!
Am vazut pozele lui Crig72 cu Mariuca, bineinteles ca m-au dat gata!
Am vazut ce draguti sunt copilasii nostri si ce perlute scot ! George al Elenei e tare dulce cu nerabdarea lui de a o vedea pe bebelina de la mami din burtica! Sarcina usoara in continuare ptr. mami!
O sa pun si eu cateva poze de la Revelionul petrecut la munte (la sora mea), nu prea am avut timp sa aleg din 500 si ceva de poze!
Am pus de toate, meniuri, copii (al meu si verisoara lui), imprejurimi fara zapada, precum si de familie (eu, sotul si Andrei).
Poze Revelion 2007
Va pup si, in masura in care voi avea timp, mai intru!!! Sanatate multa bolnaviorilor, si pupici mamicutelor!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Katty, superbe pozele! Superbi copiii, superba casa! Cred ca v-ati simtit bine. As vrea si eu o casa de vacanta asa...
Multumim de urari.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Katty, superbe pozele!! Ana e asa dulce...si seamana tare bine cu Andrei!!! Par ca se inteleg bine...

Lucia, si David spune tot felul de perle...dar daca nu le notez repede le uit...

Nicoleta, voi sunteti norocosi ca aveti muntele asa aproape...
Mie imi e tare dooooor...sa vedem poate reusim si noi sa ajungem aici la o bucata de bradutz intr-o padure....

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Sinzi, da, suntem norocosi, dar ce folos, Stefan nu a mai iesit din casa, sa se plimbe, de vreo luna, doar o ora, pe 1 a stat micul meu afara. Poate se inzdraveneste si mai iesim.
Haideti la noi la munte! :)
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Noi planuim o iesire la munte, dar nu stim daca weekendul asta sau cel urmator! Vedem, in functie de prietenii cu care mergem!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani 2007 !

La multi ani, Victor, Ioana, Ilinca, Matei al Ruxandrei si Matei al Caprioarei !
Sa cresteti sanatosi si voiosi, sa fiti mereu bucuria parintilor !
Felicitari, dragi mamici(mai dati si pe la noi) !
Sa va traiasca si sa va bucure mereu, piticii vostri !

Abia ieri am revenit la servicu si abia azi am prins ceva timp sa va scriu cateva randuri si sa v-o arat pe curajoasa mea de 5 ani.
Am tinut petrecerea de ziua Cristinei, vineri, 5 ian., profitand de faptul ca le mai aveam la noi pe verisoarele ei dragi.
Deocamdata am doar cateva poze, puteti sa le vedeti la albumul copiilor nostri.
Cristina s-a distrat atat de bine, incat stiind ca ziua ei este abia pe 10, mi-a cerut inca un tortuletz de ziua ei si....sa invitam din nou copiii.
Revin maine la povesti cu voi.
Imbratisari si pupici, tuturor !

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nina, la multi ani Cristinutei!!!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Inca o data "La multi ani" pentru Cristinica Ninei!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

La multi ani Cristina, sanatate si tot binele din lume iti dorim!Nina, nu am putut vedea pozele, nu merge linkul.Katty, am vazut pozele voastre si l-am admirat pe Andrei in bluza cu Scooby Doo.

LA MULTI ANI CU SANATATE, SANATATE SI IAR SANATATE!!!!

Mergi la inceput