Copilasii din 2002 (30)
Raspunsuri - Pagina 25
crig72 spune:
La multi ani Cristinuca!Sanatate si numai bucurii!Nina sa va traiasca scumpetea si sa va bucurati de ea!
sinzi_ana spune:
La multi ani si aici Cristina!!!!!
nici eu nu am putut vedea pozele...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Nicoleta spune:
La multi ani! pentru Cristina, sa fie sanatoasa, fericita si sa aduca numai bucurii parintilor si celor dragi! Petrecere frumoasa!
Nicoleta
Karina spune:
La multi ani Cristinuca ! Sanatate, fericire si tot ce-ti doresti !
La multi ani si celorlalti sarbatoriti, scuze de intirziere.
Nu prea am timp sa mai scriu, dar va citesc aproape zilnic.
Sanatate multa bolnaviorilor, sper sa se refaca repede. Bogdan este bine, desi eu sint racita de vreo 5 zile, o raceal urita de tot. Acum mi-a mai trecut, mai tusesc, am nasul infundat si ma mai supara un pic gitul. Ma bucur ca nu i-am dat raceala lui Bogdan si ca nici n-a luat altceva de la gradi. Sper sa mearga asa in continuare.
Am pus citeva poze din vacanta de la Botiza si una de la Mos la albumul comun: http://new.photos.yahoo.com/copiii_din_2002/album/576460762332202131
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
Anina_n spune:
La multi ani, Michelle Eveline !
Sa cresti sanatoasa si voioasa !
Petrecere furmoasa si daruri pe masura !
Felicitari, karol !
Sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea cat mai mult !
Buna, dragi mamici !
Pentru ca nu se pot vedea pozele in albumul de pe yahoo, poate reusiti aici, pe webshots. Sunt doar o parte din ele, deocamdata.
Azi, a avut o mini petrecere si la gradi, cu prajiturele, suc si baloane. Dar de acolo voi avea poze abia cand voi developa filmul.
La 5 ani, Kiki are 108,5 cm si aproape 17 kg.
Multumesc, tuturor pentru urari, sunteti tare dragute !
Sanatate si numai bine, va doresc si eu, voua si copilasilor vostri !
Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Gabi_K spune:
Nina, sa-ti traiasca domnisoara! Ce mare a crescut, si ce frumusica e!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
sinzi_ana spune:
Am vazut si eu pozele!!!
De ce era Cristinuca suparata? E tare dulce...si ce de prieteni are!!!!
Karina, si Bogdanel ce bine se tine pe skiuri!!! Imi e tare dor de un piesaj de munte...desi ador marea si oceanul...in ro mergeam f des sa ne aerisim plamanii...aici inca nu am reusit!! (am fost de fapt asta vara cat am stat in ro)
Noi fugim la gradi...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
katty spune:
Buna si de la mine!
LA MULTI ANI , Cristinuca, sa fii sanatoasa, fericita, cuminte, sa le aduci parintilor tai numai bucurii! Sa ai parte de tot binele din lume, si sa primesti cele mai frumoase cadouri si surprize din lume!!!
Nina, cred ca pozele de pe yahoo nu sunt marcate ca publice, ci private, de-asta da mesajul ala!Am vazut totusi pozele pe webshots, asa ca ti-am admirat printesa. Ce tort special a avut!!! Bravo!
Karina, am vazut pozele voastre, mama mama ce torturi super-bengoase ai avut! Cel in forma de broasca cine ti l-a facut ca e simpatic foc! iar cele de la Botiza sunt atat de frumoase, ca-ti vine sa te duci acolo! Dragalas domnisorul tau!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
anelis4u spune:
La multi ani! pentru toti sarbatoritii...Sa aveti parte de fericire,sanatate si un dram de noroc...
Mircea la 4 ani si6 luni are 102,5m si 19kg.....
Acum sa intors de la bunici dupa o vacanta de 2 saptamani asa ca in curand vom pune si poze noi....
Va imbratisam cu drag
Mircea si Anne
POZE
POVESTEA NOASTRA
sinzi_ana spune:
Anelis asteptam pozele noi!!!!
Ce liniste azi aici!!!
Noi am avut aseara casa plina...au venit niste vecini la noi (care au 3 copii) si David s-a distrat de minune!!
Cel mai mare din copii e tot David si ca sa ii deosebim le spunem David mare (are 10 ani) si David mic (al meu)...La care copilul meu spune: dar si eu sunt mare!!!
Daca vrem sa il convingem sa faca ceva si nu mai avem argumente ii spunem ca trebuie sa faca ca e mare nu mai e bebelus...si imediat se conformeaza...e cea mai mare jicnire sa ii spui ca e bebelus!!! ...
cred ca asa se intzeapa pe la gradi...