Copilasii din 2002 (30)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta iti tinem pumnii si de astept vestile bune!!!!!

Alina, de cand a inceput sa joace sah???

Anelis ai un barbatel tare frumos!!!

Cristina, sanatate lui Robert!!!!

Eu am ramas un pic desumflata dupa vacanta asta...ca...David a uitat sa numere...nu stiu cum s-a intamplat...dar imi numara (in engleza ca in Ro numara bine pana la 10) 1.2.3.7....Si nu se prostea...
Azi am vb cu educatoarea si cica l-a testat...si a vazut si ea ca sare peste cifre...dar cica a repetat un pic cu el si si-a revenit...si l-am testat si eu acasa...si stia iar sa numere...
Mi s-a parut ciudat...acum 2 sapt numara pana la 30-40...si apoi in vacanta uita si nici pana la 4 nu poate sa numere...hihi...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Buna dimineata!

Sanziana ,fiica-mea din vara a inceput sa fie interesata de sah.Sotul meu,cind are timp,reface partidele de sah din cartile si revistele lui si ea a tot inceput sa intrebe una-alta:intii cum se cheama piesele,apoi ce face fiecare si a inceput sa-i placa si ei,cred ca zilnic invata cite ceva.Sotul meu a inceput sa joace sah dupa 6 ani,l-a invatat soacra .In scurt timp i-a "batut"pe cei din familie si ani buni de-atunci a cistigat toate concursurile pe regiune la sahisti amatori.

Anne si Mircea bine ati venit!

La multi ani,Victor!(rosa)
La multi ani,Ioana!(mstef)

Cristina ,otita nu face de la frig dar aerul rece "ajuta".Oricum la gradinite e greu sa controleze cum stau caciulile pe urechi,ei is intr-o continua miscare in curte si nu-i de mirare ca,de ex,am luat-o pe fiica-mea,uneori,chiar fara caciula .
Sanatate multa tuturor copilasilor bolnavi!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

La multi ani ! Multa sanatate, fericire si tot ce va doriti in noul an, sa aveti parte numai si numai de bucurii in anul asta si in toti anii urmatori !

Noi am revenit de la Botiza pe 2 seara. A fost f. frumos, doar ca a cam lipsit zapada, dar tot a schiat Bogdan de 2 ori. A reusit sa invete sa se tina pe picioare destul de repede, sa se miste dreapta stinga si cam atit. O sa incercam sa ne mai ducem pe la munte in weekenduri si sa cautam si un instructor de schi.
Cit am fost la Botiza n-am avut probleme de sanatate cu Bogdan, doar in noaptea cind am plecat din Bucuresti a facut 38 C, dar fara alt simptom. Initial am vrut sa aminam plecarea, dar pina la urma tot am plecat. Acolo i-a curs de vreo 2-3 ori nasul, doar noaptea sau dimineata vreo ora, la interval de citeva zile. In timpul zilei insa nu i-a mai curs. Sincer nu stiu ce a putut fi temperatura aceea mare...
Bineinteles ca Mosul a venit si la Botiza si a fost foarte fericit. A primit carticele, cuburi de construit, puzzle, lego (un tank) plus o groaza de dulciuri. A invatat si sorcova si a strins o groaza de bani din sorcovirea prietenilor si apoi a bunicilor acasa .

Referitor la sah, ce chestie interesanta ca tocmai acum ati adus vorba. Cit am stat acasa am facut putina ordine si am dat peste un joc vechi de sah/table de-al bunicului sotului meu. Bogdan a fost fascinat de piesele de sah si pe cine prinde il "chinuie" cu jocul. Inca n-a invatat toate regulile, dar ceva-ceva tot a prins. Bineinteles doar ca sa mute piesele .

Imi pare rau ca aud de copilasii bolnavi. Nicoleta, Cristina sper ca puiutii vostrii sa se faca bine repede.
De ieri a reinceput gradinita, dar nu e prea incintat. Sint putin cam ingrijorata ca o luam iar de la capat cu racelile, dar sper si eu ca poate aerul de munte, aparatul Salin, plus toate pastilutele si siropurile imunostimulatoare sa faca racelile mai usoare. Vom vedea.

Va doresc inca o data un an cit mai bun si va promit ca zilele urmatoare pun si citeva poze cu schiorul familiei

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

La multi ani tuturor!
Si multa sanatate bolnaviorilor!
Noi inca n-am inceput gradinita, doar de luni. Pana atunci sta cu mama si cu Robert:)
Incerc sa va ajung din urma cu cititul, dar nu prea reusesc... Vad ca se cam aduna baietii pentru o partida de sah
Lili e tot cu puzzle-ul, face deja cu usurinta cele de 100 de piese, fara sa se uite la imagine.
In rest dinozauri, masinute, si "invatatul" cum vede de la Robert, adica isi ia un caiet sau o carte si scrie...

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

La Multi Ani si din partea mea tuturor!
Sa aveti un An 2007 plin de realizari! Necazurile si bolile sa va ocoleasca, sa aveti parte numai de fericire!

Va salut si eu cu ceva zile intarziere, dar am lipsit de pe net fiindca am fost la munte si n-am avut acces la net.
Am apucat sa citesc povestirile voastre, imi pare rau sa aud de problemele Nicoletei cu Stefan si ale Cristinei cu Robert. Sper sa avem vesti bune cat mai repede!
Maine o sa revin si cu poze, ca vem peste 500 si trebuie sa aleg !
Va pup!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Salutare mamici,
noi am petrecut acasa, in fata televizorului. Apoi mandarina s-a imbolnavit, nici nu stiu sigur daca e alta viroza sau tot aia veche. Oricum e plina de muci si tuseste mititica de ea intr-una. Am incercat cu de toate in afara de antibiotic. Si dr nu se intoarce la serviciu pana luni.
Si eu sunt cu o nenorocita de viroza de la Craciun. Nu putem sa vizitam pe nimeni ca-i imbolnavim. In plus eu m-am intors de ieri la serviciu.
Va doresc insanatosire grabnica celor bolnaviori iar celor care deja sunt voinicei de 5 ani le urez sa aiba parte numai de lucruri bune si sa primeasca multe jucarii si multe dragoste din partea parintilor.
Gabi, m-ai zapacit cu fata ta care face puzzle de 100 piese fara sa se uite la poza. Noi abia de le facem impreuna.
Pupam.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Salut!

Am fost ieri la ORl si-am stat 2 ore acolo, cu programare cu tot. Noroc ca Robert era in toane bune, a gasit copii si jucarii in sala de asteptare si a avut ocupatie pana am intrat. Dr. a zis ca urechile nu-s complet vindecate, mai este nu stiu ce secretie inauntru - asta a vazut ea cand s-a uitat mai profund, ca de curs nu i-a curs oricum niciodata ceva din urechi. Si nici nu-l dor.
Mi-a zis sa continui sa-i pun in nas Nasivin inca vreo 10 zile si apoi sa ne prezentam iar la control. Mai devreme de 22 ian. n-am putut face programare, dar e bine si asa. Si a mai facut audiograma dar am ramas in ceata in ceea ce priveste rezultatul ei. D. mi-a zis ca are auzul un pic diminuat tocmai pentru ca nu s-a vindecat complet. Am intrebat cu cat la suta e diminuat si daca asta e ceva reversibil (chiar m-am speriat) si mi-a rapuns ca nu se poate estima in procente, ca mai ales cand e obosit ii scade si ca-si revine dupa ce se vindeca. Dar mie nu mi s-a parut c-ar auzi mai prost, insa probabil aici e chestie de finete si numai un aparat poate detecta. De polipi n-a adus vorba nici dr., nici eu. O sa vedem data viitoare.

Cat despre caciula, i-am luat vacanta asta doua- ua gen cosmonut si alta care se leaga cu snur sub barbie - inainte avea una cu urechi, neprinsa in vreun fel sub barbie.

Si Robert a intrebat cum se numesc piesele de sah si ce miscari face fiecare, dar am crezut ca e prea devreme chiar pentru o partida. Dar m-am razgandit citind ce-ati scris voi si-o sa reluam.

ps. Am "editat" ca sa va intreb cat exact se uita copilasii vostri la TV. Robert se uita in total o ora si jumatate impartita in doua reprize si nu stiu daca nu-i cam mult. Sunt perfect de acord cu desenele la care se uita, nu asta e problema, ci timpul cat se uita.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Carina nu se uita foarte mult la tv si oricum nu vrea sa vada decat animal planet sau o caseta cu ea de cand era bebelus.
Ieri a fost un pic mai bine si sper ca azi va fi si mai bine, cat mai putini mucisori. Sinupretul face minuni.
Am vrea sa cumparam niste mobila pentru camera Carinei, stiti magazine bune si nu f piparate?
Va dorim tuturor sanatate si voie buna.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Salutare lume!! La multi ani cu impliniri si multa, multa sanatate!!!!
Si pe mine ma cam ingrijoreaza televizorul, ca petrece destul de mult timp uitandu-se la desene, dar cel mai mult ma ingrijoreaza calculatorul!!! Nu pot sa-l las o clipa nesupravegheat, ca imediat il deschide si se si conecteaza la net, iar atunci este fff dificil sa-l conving sa renunte!

Cat priveste sahul, Andrei cunoaste piesele, stie sa le aseze pe tabla si chiar a inceput sa joace putin cu tati!

In rest, ii lipseste gradinita si zilnic imi povesteste de prietenii lui!!

SA AUZIM DE BINE!!!!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cristina, stiu ca se poate pune parola la computer (dar nu stiu cum se face).

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput