Copilasii din 2002 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Am prins un pic de timp liber, inainte de a mi se incheia programul la serviciu si va scriu repede, cateva randuri....
Multumesc pt. urare, Karina(esti o scumpa!) ! Vacanta placuta, sanatate si sarbatori fericite, alaturi de cei dragi, va doresc ! Sa ne "revedem" cu bine in 2007 !
Elena(multumesc de intrebare!), Cristina e bine, sanatoasa, cu glicemii echilibrate, cat de cat.
I-am scris si noi, impreuna, Mosului scrisoare, care a si disparut de la geam in prima noapte. Ramane de vazut cate poate sa aduca Mosul, caci sunt o multime de copii in Lume, care-l asteapta cu daruri.
Azi, are si ea, serbare la gradi, unde are de spus 2 strofe despre nasterea lui Isus. Sunt curioasa daca le va spune cu voce tare, ea fiind mai timida de felul ei.
Sarcina usoara in continuare si pupici lui Scooby al tau si pe burtica la bb 2.
Nadina si Nicoleta, insanatosire grabnica, piticilor vostri !
Lucia, parea tare emotionat Liviu de cadoul primit de la Mos.
Sa dea Domnul sa va ocoleasca bolile, sa treceti sanatosi in Noul An si asa sa fiti in toti anii ce urmeaza !
Nicole, astept poze de la serbare, de la Julian !
Multumesc pt. felicitare(ieri a sosit) !
katty, abia astept sa-ti vad fulgusorul, cum s-a prezentat la serbare !
Gabi_k, Robert este blond si Lili, bruneta ? Chiar seamana bine intre ei. Cel putin, eu asa vad in poze.
Frumoas sarbatoriti !
Sinzi, foarte frumoase lucrarile lui David la gradi, de sarbatori.
Gata, alerg, la serbare ! Pe maine, dragi mamici !
Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
light spune:
Multumim la fel, Nina!Nicoleta, in primul rand sunt si eu de acceasi parere cu fetele ca nu ar strica sa il vada un pediatru pneumolog. Noi in familie nu avem astmatici, insa, sotul meu facea in copilarie, frecvent, bronsita astmatiforma. La noi a inceput anul trecut cu tusea la inceputul lui septembrie si a continuat apoi si s-a agravat in colectivitate. Ne tot duceam la medicul de familie care ba ii gasea rosu in gat, ba ii dadea antibiotic, si siropuri de tuse cum ar fi ketof, sau eurespal si am tot dus-o asa, o perioada cam lunga, la gradinita nu mai apucam sa mergem pentru ca tot facea infectii si febra si tuse, in final dupa ce am inceput si un tratament homeopat, doctorita homeopat ne-a recomandat alt medic, care medic a spus ca ar avea bronsita astmatiforma si ne-a dat sa ii facem analize sa vada daca are gena alergica. I-a iesit f mare analiza aceea IgE ul parca, si a spus ca e o bronsita astmatiforma alergica dar ca va trebui sa mergem la pneumolog pediatru care ne va si tine sub observatie. Am ajuns la pneumolog care dupa ce l-a ascultat si a vazut analizele si m-a intrebat despre cum si de cand e tusea si cand e mai persistenta, a ajuns la concluzia ca e astm alergic. Si uite ca acum in decembrie se implineste un an. Si se vedea f clar in perioada aceea cu tusea ca tuseste mai urat cand e in apropierea unei camere unde se fumeaza, cand eu dadeam cu clor in wc, sau cand se juca in zone cu mai mult praf. Tusea la fel de urat cand stateam in statie sa asteptam tramvaiul si era un trafic intens pe strada si evident poluare la greu.Cam asta a fost la noi.Sper sa va faceti bine, si sa fie doar o raceala care trece.
fara drept de semnatura
sileriki spune:
Vai de mult nu am scris si la noi a fost serbare si a fost foarte frumos .
mai scriu altadata .....greaba mare pa
evi , Eric 14.06.2000
HelleneC spune:
Gata, am venit de la serbare, ne-am dezmeticit si noi. Maine pun pozele, a uitat sotul cablul la serviciu si...
A fost superb, a dansat putin cu iubita lui Ilinca, a venit Mosul, s-au bucurat tare. George a stat foarte serios la serbare, chiar am zis: se vede ca e baiatul lui tati Eu sunt prinsa in treburi, care, ca de obicei, au ramas pe ultima suta de metri.
Gabi_K, daca ai reteta de la dobosul ala din poza... pliz trimite-mi pe PM! Nu ma hazardez acum acum... cine stie.
Tot azi a cumparat "Mosul" cadoul pentru bradul de acasa, care inca sta rezemat de perete... un lego cu muuulte piese si cuburi cu imagini, sper sa ii placa... sigur ii vor place!
Ma retrag la treburi... spor in toate si serbari frumoase sa aveti!
Elena si George
Mami 22+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)
sinzi_ana spune:
De azi suntem si noi in vacanta...si tare bine e...
Ne-am jucat o gramada azi impreuna, am gatit ...am colorat!!!! David e fericit ca sta acasa!!!! Ca de obicei crede ca nu va mai merge la gradi niciodata in viata lui!!!!
Din nefericire in a 2-a zi a anului nou va trebui sa reluam munca cu mic cu mare!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
crig72 spune:
poze de decembrie
va pup si va doresc multa sanatate!
poate maine reusesc sa va scriu mai multe despre noi.
Sarbatori fericite!
katty spune:
Aho, Aho, copii si fratii...!! Daca vreti va si urez!!! De fapt am ramas de ieri de la serbare!
Sa va povestesc cum a fost la serbare. A fost foarte frumos! Andrei a participat, a fost activ a spus poezia tare si frumos ultimele doua versuri au fost cam repezite si a fugit la locul sau. Mosul a fost taticul unui baietel din grupa (am inteles ca e actor, dar nu sunt sigura), iar cand le venea randul la fiecare mosu avea o intrebare, un sfat dupa cum se potrivea. Mosul era cu lectiile invatate si pe Andrei l-a intrebat ce face el dimineata: Andrei a zis: "...ma trezesc, ma uit la un desen si plec la gradinita." "... bine, si la gradinita ce faci?" "...maninc tot si dorm" "... si plangi?" Andrei mirat ... ca de unde stie Mosu? "plang ca mi-e dor de mami si de tati vreu sa vina primii", la care Mosu: "pai ce e concurs, cine vine primul?" si i-a zis sa nu mai planga ca nu o sa ramana niciodata seara la gradinita! A primit un fax de jucarie. Deseneaza deasupra si iese pe jos hartia cu ce-a desenat. Si o punga plina de dulciuri, suc, fructe etc. Dragut. Toti au primit la fel.
Va pun cateva poze sa vedeti
fulgii de nea.
Pozele nu sunt prea clare ca eu pozam, eu filmam. Cand a intrat Mosu, le-am filmat reactiile nu pe mos, erau atat de emotionati, cu ochii mari, dragii de ei!
Crig72, am vazut si pozele voastre cu mosu! Ce scumpa este Mariuca in roz! Si ce emotionata este si ea fata in fata cu mosul! Si ce fumosi au fost toti de fapt!
Sinzi, vacanta placuta ptr. David, si al meu abia asteapta vacanta. Numara invers (mai sunt doua acum).
Elena, tu imi inseninezi ziua cu postarile tale. Parca te si vad iar in drum spre cofetarie1
Nicoleta, sanatate multa lui Stefan, o sa fie totul bine, sa vezi!
Gabi_K, frumoase pozele de la petrecerea Hanuka!
Lucia, pupici!
Cum stati cu cumparaturile??? Va pup!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
HelleneC spune:
Am pus si eu in albumul comun 3 poze de aseara, insa imi pare rau ca am patit-o. Tati a facut pozele si a cam tremurat (probabil de emotie) si acum trebuie sa cautam alt parinte care sa ne dea pe cd alte poze. Asa ca scuzati ca nu se vad foarte bine cele de acolo.
La noi in deschidere doamna de engleza ne-a facut o demonstratie cu tot ce au invatat ei pana acum, cantecele, poezii... o nebunie, atat de scumpi erau. Intrarea copiilor a fost in pasi de dans, in perechi... apoi s-au invartit putin asa... ca un mini-tango. Oricum, emotionant totul.
Sanzi, si de Craciun faci curcan? Macar virtual sa faci "pomana curcanului"!
Katty, nu rade, ca nu e usor sa suporti asa un chin... dulce. Noroc ca nu e chiar zilnic, depinde cum sunt provocata! Maine oricum merg sa cumpar prajiturile pentru Craciun (adica sa le gatesc direct la cofetarie...) si parca vad ca stau la coada ca pe vremuri. Nu pot sa deschid pozele tale!
Criq, am vazut-o pe Mariuca!
Spor la treburi, eu mi-am luat o pauza de 1 ora, sa stau pe pat. Vrea bebe putona pauza!
Va pupam!
Elena si George
Mami 23 si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)
katty spune:
Elena, nu rad de tine, Doamne Fereste, dar povestesti atat de frumos ca mi te si imaginez...
Merci, am vazut si eu ca nu mergea link-ul, l-am corectat, sper sa se dechida acum!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
HelleneC spune:
Se vad Katty acum, super fulgurosul tau! Acum sa ne bucuram de serbarile lor, ca dupa ce vor merge la scoala vad ca se fac tot mai putine serbari! Legat de prajituri... sotul cand ma vede ca stau pe ganduri ma intreaba: "o prajitura ceva?", desi mie nu mi se pare ca fac abuz, mai ales ca in primele 3 luni nu prea puteam sa le vad!
Eu tot o astept pe Gaby_K sa imi scrie reteta de la dobosul ala, daca o are! Oricum pentru Revelion cumpar tort dobos...
Va pup pe toate!
Elena
Mami 23 si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)