Copilasii din 2002 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

M-am uitat si eu pe poze.Mariuca, dulce foc ca de obicei, si ce bine ii sta in rochita roz.si de la roz am trecut la albul din pozele lui Katty unde toti copii sunt niste fulgi de nea tare draguti. Interesant si faxul lui Andrei. Chiar mi-ar placea si mie unul pentru LIviu.Frumoase poze.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Eu, tot pe fuga.....
Cristina a fost cea mai cuminte si serioasa fetitza de la serbare. A recitat corect poezioarele, dar cu voce inceata, ca e tare timida.
Revin maine, cand sper sa am mai mult timp de net.

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am vazut si eu poze ....
Katty, ce fulgi de nea dulci!!! Si Andrei ce serios este!!! Noroc cu prietena lui...hihi...
Frumos foc Andrei!!!!
David avea o lista tare lunga si m-a amuzat cate vrea de Craciun...(desi va primi foarte multe, vor fi cam jumate din lista lui!!!!)

Elena, nu fac curcan...hihi...mi-a ajuns pe tot anul cel de la ziua recunostintei...acum o dam pe sarmale si cozonaci!!! hihihi...
Eu nu vad pozele care le-ai pus in album...adica nu vad nici o poza noua!!!
Eu sunt fan dulciuri si fara sa fiu insarcinata!! hihi...

Nina, pupici celei mai cuminti fetite din grupa!!!! Asteptam poze de la serbare!!!

Nicoleta, sotul meu a avut astm in copilarie...prima criza a facut-o pe la 2 ani si ultima pe la 10 ani...
Tare m-au incalzit vorbele soacra-mii cand eram necajita ca si pe David il diagnosticasera cu astm "si ce daca a avut astm...a crescut ca bradul, frumos si destept" ...hihi...
Oricum, David cred ca a fost mai mult diagnosticat din cauza antecedentelor sotului meu, caci am trecut printr-o singura bronsita astmatiforma cu el...dupa care am inceput tratamentul cu singulair...si in urma analizelor (dupa un an) nu i-a iesit nimic anormal...

Lucia, ce mai deseneaza Liviu? Ne mai pui poze noi???

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sinzi, din pacate nu mai avem cu ce sa facem poze deocamdata. Insa Liviu deseneaza la greu, pe langa masini mai face si alte chestii, rechini, serpi, blocuri si alte minuni, dar tot in stilul lui, schematic, rapid, si fara sa insiste prea mult cu detalii asupra aceluias desen.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Buna seara dragele mele.
Stiu ca am cam lipsit de langa voi, dar mai trag cu ochiul. Sanatate bolnaviorilor si felicitari burticutelor. Si fata ma roaga sa-i fac o surioara :)

Sa rezum in 2 vorbe ce mai face Sofia. Cu gradi stam ca anul trecut...s-a mai imbolnavit, dar nu asa de rau, insa am decis la ultima viroza sa o tinem acasa pana dupa Sarbatori.
Si poate mai mult, nu stim, depinde de cum va fi vacanta mea de sesiune si cea din februarie...nici banii nu-s de neglijat.
Ii place foarte mult la gradi anul asta, si ii place germana. A inceput sa cante mai curat :) (eu sunt cam exigenta in domenul asta, recunosc) si deseneaza cu mare drag.
Ca toti, nu?
La achizitii deosev=bite as trecesahul, v-am mai zis parca.Ii place la nebunie si sotul a avut rabdare s-o invete.

Va imbratisam si va uram Sarbatori minunate si pline de bucurie.
Cresc, si parca sunt ai nostri din ce in ce mai putin.....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Erau puse pe privat pozele mele, de aia nu se vedeau, uneori nu fac fata yahoo-ului! Iaca sunt aici
Sabina, bine ai mai trecut pe la noi, se pare ca ai o noua cantareata in familie! Sanatate ii doresc si cat mai multe victorii la sah!
O seara faina de tot!
Elena

Mami 23 si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

click -->La Multi Ani si Craciun Fericit la toata lumea!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

http://www.dropshots.com/sinzi_ana

sa va amuzam si noi cu un film

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

:
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Am fost azi la pediatrul nostru, cel care ne rezolva problemele (bine, rau, nu stim sigur, important este ca le rezolva, si cand spun asta sper sa nu faca abuz de medicamente...). Nu se aude nimic la plamani, adica nu mai este niciun suierat, se aude insa un usooor zgomot despre care ne-a spus ca este dat de afectiunea pe care a avut-o. De aceea a primit un tratament cu aerosoli, Ventolin, 3 zile de 2 ori e zi si Ketof. Am inceput azi, terminam duminica dimineata.
Lucia, voi ati facut aerosoli cu Ventolin? De multe ori? Pe mine m-au speriat raspunsurile de la subiectul deschis la Parintii... Sper totusi sa fie bine, Adrian racea si el la plamani cand era mic, acum, de cand il cunosc (10 ani) nu a racit niciodata... trebuie sa ii intreb pe socrii mei daca avea manifestari astmatiforme, daca si-or aminti... Stefan este bine, in continuare trebuie menajat, el ar vrea afara, mai ales ca avem si putina zapada... Dupa sarbatori ii fac si testul pentru alergeni, cum se face din sange. Multumesc pentru detalii, multa sanatate va doresc. Stefan nu tuseste in anumite contexte mai tare decat in altele (ca sa fie suspect de alergii... dar vom vedea).
Am vazut poze cu copiii vostri frumosi, pe la serbari, mi-au dat lacrimile, cresc micutii astia ai nostri, mai!
Sinzi, filmuletul cu voi il voi vedea maine. Asa de repede incepeti gradi? Noi ne bucuram ca incepem abia pe 8, desi voi da pe la serviciu si pe 5 ianuarie, va fi o vacanta maricica la noi! Dar de fapt conteaza calitatea, nu cantitatea, nu? Noi nu vrem pentru Stefan decat sanatate.
Katty, frumos fulgusorul vostru! Arata tare bine in costumul alb!
Elena, cu Stefan in burtica tot ca tine eram si eu, numai prin magazine cu mancare si cofetarii eram! M-am rasfatat cum am crezut de cuviinta! Aveam tot dreptul, nu? Si a doua oara, cand o fi, tot asa voi face!
Crig, ce dansatoare draguta ai! Se vede ca ii place, ii place, nu? Si rozul o prinde foarte bine, ca si verdele de altfel!
Nina, felicitari pentru cea mai serioasa fetita de la serbare!
MAi intru si maine,
Nicoleta

Mergi la inceput

Nicoleta, noi am fost la 2 dr in C-ta (pneumolog si alergolog...cica cei mai buni din C-ta) si ambii i-au pus diagnosticul lui DAvid de astm (in urma unui episod de bronsiolita)...Pe mana lor am mers si l-am tratat pe David 9 luni cu singulair, timp in care a fost ok...nu a mai racit, nu a mai facut episoade de respiratie suieratoare...
Inainte sa venim aici in Us , David voma foarte des...de 2-3-4 ori pe zi...i se facea sila si voma din orice. I-am facut o gramada de analize care au iesit ok, ficatul putin marit, si eu am dat vina pe singulair (pe prospect scria ca unul din efectele secundare sunt varsaturile), dr mi-au spus ca nu se poate, ca nu au avut nici un caz asa...si ca nu isi explica de ce vomita...(ba chiar una mi-a spus ca cine stie ce ii dau sa manance!!!). (eu am banuit ca organismul lui se revolta impotriva singularului...de care nu avea nevoie...
Alergoloaga vroia deja sa ne treaca pe niste vaccinuri de imunizare si chiar vroia sa ia legatura cu dr de aici sa continuam tratamentul...(sau sa plec cu vaccinruile la mine)....
Aici am spus stop si l-am dus la Bucuresti la spitalul Irza, la dr Cernatescu si i-am facut teste de respiratie si sange...
Care....au iesit absolut normale...si tratamentul cu singulair a ramas nejustificat...
Cernatescu mi-a explicat atunci ca unii copii mai sensibili pot face bronsiolite suieratoare, dar nu au nici o legatura cu astmul...
Problemele apar atunci cand bronsiolitele cu weezing se repeta foarte des si devin din ce in ce mai lungi si mai greu de controlat...
De abia atunci se apeleaza la medicamentatie de specialitate, caci nu ai cum sa previ astmul (si nici cum sa ghicesti ca esti "predispus")...poti preveni doar criza...

In ianuarie se face un an de cand am ajuns la bucuresti si cred ca 1.4 ani de cand nu ii mai dau singulair...si cred ca de atunci a mai racit o data usor, si o otita...

Ventolinul este ok daca nu il dai pe termen lung...3-5 zile este ok...(si eu i-am dat de vreo 2 ori)...si Ketoful este destul de usor (eu il schimbasem cu Aerius, care am inteles ca are mai putine efecte secundare si e mai bun) ...

:
Imagini...fotografii

)

Mergi la inceput