Piticlonti de iulie - august 2004 (207)
Raspunsuri - Pagina 9
alice2004 spune:
Bonsoar la fete !! Da' pe unde umblati, de va culeg de pe pagina a doua ??
Am reusit de am mai pus neshte poze noi!
In rest, Andrei vad ca e usor caldut - 37.4 grazi celsius, dar e vesel, ne jucam si dupa cum vedeti prin poze, facem (dez)ordine in biblioteca !!
Si va dorim o seara buna tuturor !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
Eu am de lucru..."s-a imbolnavit " ceapa!!Dupa salata si spanac alta acum ....si de sarbatori cind nu are chef omu'de munca!
Uka de 2 nopti are febra si cam atit....Azi sta acasa cu tati...Este f mindru ca are febra..umbla cu mana pe frunte si vorbeste singur..tura..tura (in traducere..temperatura)
Simbata a stat 5 ore cu o bona (o fetita de 15 ani!)...el si prietenul lui,la noi acasa. Iar noi parinti denaturati am stat 5 ore la un bar, unde s-a organizat o petrecere surpriza pt amica noastra americanca.
Robi fugi la un eco , eventual si o mamografie (depinde ce virsta ai)si apoi la cineva sa-ti interpreteze rezultatul! Eu in iulie am tras o sperietura similara..Te inteleg..
Adela..parca ma vad pe mine daca as avea al doilea bb (pt ca si Uka este identic..si la fel cu Tudor!)...Nu am stiut daca la faza cu AMR ..sa pling sau sa rid!
Alice dar ce ai avut mami? Sanatate multa! Vad ca nu mai este nevoie sa faci curatenie...a facut Gizmo!!
Nora asa..este cum zici tu..eu la servici ma relaxez si dupa we sint moarta! Cit ai concediu? Vazut pozele ..un dulce!
Daria eu la amandina nu m-am uitat,recunosc!....eu sint dependenta de dulciuriIar cintarul ..urca...7kg fata de acum 4 luni!
Roxa tu cum mai stai cu dietele?
Anca bine ai revenit...eu nu am curaj sa merg cu Uka in magazine fara carut...no,no,no...
pe celelalte ..va pup..cu scuzele de rigoare...dar nu-mi mai amintesc daca mai vroiam sa scriu ceva..
kim222 spune:
Am uitat ..Adela si eu sint intr-o situatie similara..ten de vedeta in sarcina.si acneic acum..la batrinte.Am si la dr..si in loc sa cerceteze eventuale cauze hormonale..mi-a dat Retinin A.Efectele dispar nu si cauza..
Asa ca acum trec pe Clinique ,3 steps....
Pt celulita nu cred ca s-a gasit inca crema minune...Dar incerca fara dulciuri ,multe lichide..si o crema..poate au fetele idee...
mitzura spune:
Olivia, si Clinique functioneaza? ma gandesc ca s-or gasi si in ro,..
Cu dulciurile...tare greu. Am ramas dependenta de dulciuri dupa a doua sarcina.. Sufar tare ca nu mai am timp sa fac dulciuri in casa, asa ca imi cumpar din alea de cofetarie, rafinate si nesanatoase. Si ma mai mir de tenul meu...
Sanatate lui Uka, si tin pumnii sa nu fie nimic grav la Ghizmoul mic.
leeloo2004 spune:
Buna fetelor - sau mai degraba sa va spun Noapte Buna??
Am ajuns si eu in sfirsit la Medias, drumul a fost foarte aglomerat si obositor, dar tot nu am rezistat sa nu intru sa va salut inainte sa fac un dus si sa ma culc...
Va pup pe toate....
Editez ca acum am vazut postarea mitzurei - gasesti sigur Clinique si la noi - au magazin pe Calea Victoriei dar gasesti si la Malluri.
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Nora__ spune:
alice,maica....n-ai lesinat cand ai vazut dezastrul?Cred ca-mi pica aparatul din mana...Bun gospodar aiSper ca nu va imbolnaviti acum,pe rand.Multa sanatate la distrugator si a lui mamica!
Olivia...cred ca de la voi a iesit injuratura aia:'tu-i ceapa ma-sii'
Concediu am pana pe 3 ianuarie.La unele regii cica au dat pana pe 8 ianuaie,dar eu n-as vrea.Apoi ar trebui sa recuperam 3 sambete si nu am chef sa mai vin in we la serviciu.
Vreau si io la bar 5 ore... si la pariu ca nu ma simt mama denaturata
Rares vad ca incepe sa rupa cuvinte noi:adunde (ajunge),che'ca (cred ca),Dana (pe silabe zicea,dar cand sa le lege,iese altceva)...na belea...am uitat ce mai zice.Ar trebui sa le notez atunci,pe loc,ca le uit.
Mitzule...celulita de pe burta...se mai duce si cu abdomene,cu masaj...dar greeeuuu tare.Si apoi,de abia ai nascut,vrei sa fii fotomodel instant?Si asa...aratai 'ingrozitor' de bine pt o gravida iar acum arati foarte bine ca mamica.Pai daca si tu arati ca si calcata de tren...inseamna ca peste mine a trecut Cernobalul
Dario....cate colturi ai vazut in seara asta?.Hmmmmmmmm...iar mi-am amintit de amandine.offfffffffff...opaieeee opaieeeee!!!! (in traducere:suparareeeee,suparareeeee)
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati Noiembrie 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
amironeanu spune:
Salut!
Fac si eu prezenta la schimbul trei. Acum, inainte de Craciun, cand as fi vrut si eu un pic de timp liber pentru sufletul meu se aglomereaza toate, imi vine sa ma bag sub plapuma si sa astept sa treaca toate
V-am citit, am vazut si poze cu Andrei (hi, hi mami si l-ai lasat sa faca dezastru?), am ras/plans la AMR-ul Adelei si la listele de cadouri. Cand o intrebi pe Stefi ce vrei sa-ti aduca Mos Craciun incepe sa turuie si eu nu mai inteleg nimic. Cred ca trebuie sa ne apucam sa desenam o scrisoare Mosului ca si Lia pui.
Avem si noi citeva poze noi aici, sa vedeti si voi cum am fost eu mama purtatoare de fetita harnica, ca de, asa sunt moldovencele, harnice
Va urez o saptamana cat mai buna in continuare!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
vrabiuta spune:
buna seara
scuze pentru absenta de astazi, motivez cu multe treburi la birou si cumparaturi pe ultima suta de metri pentru serbare (am batut magazinele in cautare de rochita alba si pantofiori).
astazi la gradinita au impodobit bradul, era o atmosfera super cand am ajuns! lia pui cum m-a vazut a inceput sa imi povesteasca "am pus acolo in badutz muuute muuute gobuletze". poezia pentru serbare o stie, pasii de dans sunt simpli pentru grupa mica, dau si ei din fundulet pe-acolo sunt convinsa ca la serbare se vor emotiona piticii si nu vor scoate prea multe de la ei abia astept sa va povestesc despre prima noastra serbare de craciun si prima intalnire cu mosul.
mitzule - lasa mami celulita acolo inca vreo 2-3 luni, ca se duce incet si sigur la ce program ai tu. e important doar sa te odihnesti, desi e mult mai usor de zis decat de facut. pupici multi de la noi, sa treaca repede-repede colicii marei si sa fie tudor cat mai cuminte.
andrea - tare imi place cum ii sta lui stefi cu ochelari. imi aminteste de puiul acela din desene animate, care tot timpul avea dreptate in confruntarile cu cocosul cel mare si guraliv. si am vazut cat e de harnicuta! spor la scris scrisoarea catre mosul!
nora - pupici lui rares cel vorbaret! no, de-acuma incepe greul. ca o sa te rogi de el sa mai si taca si zici ca vrei inapoi la birou?
alice - faine tare pozele! mai ales cele cu "palaria" tip j.r. ewing... eu as fi vrut si o poza cu tine atunci cand ai vazut ce mesteresc copiii in sufragerie
carolina - multumim de info
papadico - pai nu trebuia sa aiba si macu un purtator de cuvant in fata mosului? si mielu imi pare a fi consilier profesionist in materie de jucarii! spor la cumparaturi!
noapte buna tuturor!
cele mai frumoase
Nora__ spune:
vrabiuto...Rares vorbeste de mult...pe jumate in legea lui,pe jumate pricepem.De lene,spunea unele cuvinte pe jumatate.Cand il pui sa zica rar sau pe silabe,zice corect.Bine,nu spune pe 'R'...si altele mai grele.Si bodoganeste toata ziua,deci capul damburi il am deja
Acum,noutatea consta ca incepe sa spuna cuvinte auzite doar la noi,fara a-l pune pe el sa le spuna.Deci le-a prins din zbor,ca sa zic asa.Si le foloseste corect,deci nu le zice aiurea.
Dar nah...e un puturos...ca vad ca alti copilasi fac fraze deja...deci noi suntem cam in urmaDar tot a fost buna lenea asta la ceva...si-a dezvoltat expresivitatea,gestica...sa vedeti ce mutre face ,ce gesturi si ce intonatii...si daca esti suparat pe el...se duce naibii toata incruntarea,ca te bufneste rasul
Si da,am recunoscut chiar de dimneata ca e mai bine la serviciu
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati Noiembrie 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
kim222 spune:
Adela...era Clinique in Ro de cind am plecat eu...Tratamentul la mine a dat rezultate..dupa doar o saptamina de folosire...dar depinde de fiecare ..asa ca sa nu ma injuri daca nu merge...Si mai poti incerca cu Skinoren..cica este foarte bun..la mine nu a dat rezultate...
Nora tu sa taci..ca ai copil vorbaret..nu esti in gasca de copii...mai tacuti sa le spunem!
Andrea..mi-a placut masa de calcat!