Piticlonti de iulie - august 2004 (207)
Raspunsuri - Pagina 8
g_ioana spune:
Nora hai sa te mai linistesc un pic,sotziorul meu a zis ca siguri nu-s decat banii de bonuri,celelalte sume trebuie stabilite in nu stiu ce sedintze,de azi si de pe 15,asa ca,iar io tin minte ca anul trecut prima de Craciun a intrat de Revel!
Alice,sanatate maxima si tie si lui Gizmo!!!!
Beeei si a mea a invatzat un colind foarte frumos si o uratura in care cere raspicat 100 de euro,daca fac rost de un aparat mai bazat ca al meu poate pun un filmuletz,sa va colinde si pe voi!
gorodeii
aripile mele
papadie spune:
neatza:)
ioano bine ca cere numa 100 de euro. sa va zic ce vrea Catrina de la Mos "Calnoud" : ten (tren -thomas), puk (pooh), titi(tweety), auto (bicicleta si masina. masina mare:D), shioco (ciocolata), miau (tom si jerry), bambi, mama bambi, tata bambi, joaca (lego), pada shapce pitishi (alba ca zapada si cei sase-sapte pitici ca nu se hotaraste), maghi (mowgli) si lista continuaaaaaaaaaaaaaaa. continua mult
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
alice2004 spune:
Hahaaha, Doamna Papadie, la voi vaz ca o sa vina Moshu cu sac cu remorca, la cit de lunga e lista de doleantze !!! Pupici multi voua acolo !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kro spune:
Fetelor, am intrat sa va spun ca a inceput campania celor de la ziarul Evenimentul Zilei cu LISTA COPIILOR CUMINTI ... poate unele dintre voi va mai amintiti, v-am spus si anul trecut(din pacate cam tarziu, in ultima zi ...)
Acum mai e timp pentru cine doreste pana vineri - 15 decembrie - inclusiv...
Daria, stiu ca tu erai interesata ...
Pupici tuturor....daca aveti nelamuriri intrebati ...
Editez ca poate sunt fete interesate: ...stiu ca anul trecut era valabil si pentru diaspora...cred ca si anul asta e la fel...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
papadie spune:
...ca sa nu mai zic ca Mielu face lista si pt Macu: lego, o familie de lei, una de elefanti. evident jukariile acelea le vrea tot Catrina
si mai vrea un set de pixuri musai cu cerneala din aia permanenta
in skimb, saraca, i-a adus Mos "Laie" o sanie. nu prea-i vad rostul ca m-as mira sa avem zapada pe-aici (cand da 3 cm zici ca e avalansa).
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
roxanaz spune:
hehehe imi pare bine ca Pat nu e singuru cu lista kilometrica....o are si pe sorsa alaturi
Alice insanatosire grabnica!
Kro asa scuuuurt? ce fac mandrele?
Ioana hahahah 100 de euro? pune filmuletul ca poate il invata si al meu
mitzura spune:
Saluti!
Asa pe fuga, sa nu ma uitati...
Bei, blestemul meu zilele astea este ca nu-i nimeresc pe amndoi sa doarma deodata, decat noaptea, dar si atunci numa vreo 6 ore. Si mie nu imi ajung sase oreeeeeeeee de sooooomn!!! mai ales la ritmul infernal din timpul zilei.
In rest, toate neschimbate, cu exceptia faptului ca pe mara au apucat-o colicile. Duminica am stat vreo 5 ore cu ea in brate si plangea. Bagam sab, ceai, fara efecte prea mari.
Dupa ce vreo 2-3 zile, a pupat-o intr-una, Tudor a revenit la comportamentele nasoale. Noroc ca pana acum n-am scapat-o din ochi, asa ca am putut sa parez loviturile, ca altfel...Intr-o zi a muscat-o de manuta....cica ii dadea pusi. oare cand s-or termina toate astea?
Mi-am pus calendarul pe perete. Am insemnat cand se fac trei luni, ca atunci scapam de colici. cand se fac 7-8 ca atunci merge in patru labe (nu ca ar fi mai usor ca acum ), cand se face 1 an ca atunci merge in picioare si Tudor la gradi, si cand se fac doi ani, ca atunci ma gandesc eu ca o sa-mi fie mai usor, asa, in general. Si cand nu mai pot, ma duc si calculez AMR-uri....
Cam asa stam noi...
Va pupa o umbra...
mitzura spune:
asa, ca am uitat (am o tara de timp ca dorm amandoi, da ma duc si eu imediat si ma culc)
Hormonii astia de sarcina sunt tare meseriasi, pai aveam un ten in timpul sarcinii ca o vedeta si aratam intr-un mare fel (minus burta). Sa ma vedeti acu':zici ca m-a calcat trenul. Am revenit la tenul acneic, am o celulita pe burta de speriat, si in general arat foarte obosita. Bine, ca si sunt...
Totusi, fie-va mila si aruncati si in mine cu niste sfaturi. Ziceti niste marci de creme de fata si de celulita, pe care le folositi si au efecte. Sa stiu ce sa-i spun la Mos Craciun ce sa imi aduca.
Stiu ca celulita asta e cu probleme, in sensul ca e greu de scapat de ea. dar ma gandesc ca daca ma masez eu singura pe burta, si am grija la ce mananc, si dau si cu o crema ceva, poate-poate scap de ea.
alice2004 spune:
Oooof, Mitzuleeee .. baga mama somn cit ai timp, ca asa e cel mai bine !! Pupici voua , sper sa treaca repede faza asta cu Tudor, ca tare greu trebuie sa iti fie !! Mi-ai placut cu AMR-urile, cred ca si eu as face la fel, macar sa am ceva la care sa ma gindesc in viitor ... cit despre creme de fata si corp (apropo de celulita), eu una sint total in ceata, eu am un ten nashpa si folosesc lotiuni si creme pentru ten gras de la avon ... in rest sint pe linga subect, sper sa iti fie mai de folos fetele celelalte !
Te pupam cu drag cu toate !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Mitzuleee - odihneste te cat poti si ti dorim sa treaca repede colicii Marei si toanele lui Tudor Despre creme nici eu nu stiu ce sa zic, eu nu folosesc nimik, dar sunt sigura ca daca te odihnesti iti revii repejor cu toate
Kro - merci ca nu m ai uitat, eu sunt fun al acestor kestii si pune poze cu brunetele frumoase
Papadicea - Catrina e super tare si vezi cat altruism pe ea gandindu se ce cadouri sa aduca Moshu` si Sofiei
Alice - sanatate multa iti dorim
Io`st pe aici, astept sa merg acasa , s`tem singure again cu mandra asa ca vor iesi scantei si ne vom pune reciproc la colt
Si sa stiti ca a sosit iarna, e un frig si o ceata ...
Si salut toata trupa ca nush daca mai apuc azi ...
Daria & Giulia (2004 08 16)