Piticlonti de iulie - august 2004 (207)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Da,io ma invart printre gashti..(.una tacuta si una care spune povesti deja)...printre gashti...printre blocuri...cichirap-cichirap...io si B.U.G. Mafia

Hmmm...fata mea are cosuri la greu...chestia asta,Clinique...merge si la copii?ia dati niste amanunte,sa vad daca sparg bugetul familiei.Si chiar...cam cat costa schema asta de tratament?

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati Noiembrie 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nora pt fetita ta aflata la virsta pubertatii..Skinorenul sau Retin A ..sint cele mai bune solutii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,"tezeshte-te,tezeshte-te romania",ca eu inca doorm.Meeei, aseara la mine acasa,doar Mircea Radu mai lipsea ca sa fie"din dragoste...bre!"a stat mandra mea pe net cu Emishor,prietenul din Italia si atata au mai pupat ecranele,facut cu manutza si trimis bezele,mama,mama.Emi o striga"Malia,Malia"la care ea"Da,Emi sunt aiicii!"crima nu alta!
In alta ordine,am prestat la facut bradutzul pana la ora 12,pacat ca nu-s de dimineatza sa-i vad mutrisoara!
Nora,cica ne umplem de bani se dau si bonurile pe lunile noiembrie si decembrie si cica pana cel tarziu 21,yupi,yupi!!!Btw,cum mai stai cu pleonasmele,sinonime si compunerile????Il aduci si pe Rares duminica la Dana?
Olivia si Alice pupam piticii ca sa le treaca repede!!!
Mitzude incurajare ca la creme nu ma bag,eu folosesc doar alea soft si numai de la Nivea,iar de vreo 2 ani pentru corp folosesc creme si uleiuri de bb ca le-am primit cadou,si pe Maria nu le-am testat,ca ea tot din gama Nivea foloseste!
hai pupici sunt in zona ca am ore

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor
incep cu MItzu ca ea e cea mai incercata dintre noi. puiule, las-o acum balta cu tratamentele si cosurile. dupa ce termini de alaptat apuca-te de luat yasmin (anticonceptionale) si ia-ti si sistemul de la clinique...eu numai cu astea m-am facut bine. si crede-ma ca eu si in sarcina am fost oribila cu cosurile de la progesteronul inghitit...acum e super ok. clinique gasesti in beauty shop si in magazinul lor din bucuresti. sistemul de curatare - adica sapun, lotiune tonica si lotiune hidratanta costa in romania cam 250 de lei un set. trebuie sa iti determini tipul de ten (I, II, III sau IV) in functie de mai multe chestii - gasesti testul de facut aici: my skin report, iar asta e sistemul www.clinique.com/templates/products/3step_landing.tmpl?cm_sp=topnavs-_-3step-_-landing" target="_blank">3 step. eu dupa mii de incercari...am zis ca nu mai fac teste pe pielea mea si nu mai reunt la clinique in vecii vecilor (amin ).
despre celulita si burtica: cand oi avea tu putin mai mult timp liber (adica cand o sa te intelegi nitelus cu Mara) poti merge la sala, la un salon de remodelare sa faci niste impachetari si niste masaj anti-celulitic....doar acolo se vad rezultate. ca nu cred ca ai tu acum timp si chef de abdomene . si sfatul de baza...stii tu: somn, somn somn! pupici multi!
Nora, clinique face cosmetice....nu cred ca e cazul sa ii dai deja fetitei tale, ca isi incarca tenul de copil degeaba. mai bine skinoren sau nimic....sa treaca furtuna hormonala.
Olivia stau prost de tot cu dietele, nu reusesc sa dau nici un gram jos si de aici....stii tu . te apuci de 3 step? bravoooo! tin pumnii! si spor la descoperit problemele de la ceapa!
pupici tuturor si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

naneata, pasarika la raport: coco-i ghini, pasa-i ghini si`n general stolu`i ghini numa` io`s cu nerfii ca-s trebi multe la servici plus ca-n asteptarea lu` mosu` a veni garda, ohoho
vizionat ceva poze de prin capitolu` trecut, in we promit sa vad si restu`
inc-o vorba si-am plecat: mitzule, clinique se gaseste si la noi.pupam piticii, v-am vazut pozicile, iti urez sa treaca repede perioada asta de nesomn
edit, simona la multi ani fericiti si impliniti, cu scuzele de rigoare pentru intirziere!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Helou girlz & boyz
Alice - cum e Gizmo?? Vazut si admirat okii aia frumosi de smacheros
Kim - lasa mey, baga amandina de sarbatori si incepem din ianuarie slabitul si alea-alea.
Carmenp - asa mey, raporteaza tot, ne bucuram ca s`teti ok
Roxanaz - mii de multumiri de informatii despre creme si din partea unei colege de munca disperata
Amironeanuuu - ce dulceee e Stefania si chiar, e chiar copia fidela a taticului
Leeloo - spor la munci, vad ca esti pe drumuri
Vrabiuto - poate nu vii cu zeci de poze de la serbare ...

Noi s`tem bine, aseara in sfarsit mi a iesit cascavalul paneee, asa ca am mancat amandoua ca spartele In rest, ne punem la coltz si ne scoatem una pe alta din camera in asteptarea lui tati
O zi frumoasa tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutari (dar nu de la Agigea, hehehe, ci din Bucuresti !) !!
Acu reusii sa intru pe net si bineinteles ca primu ochi l-am aruncat aici, sa vaz ce ati mai facut. Am reusit de am citit din urma, am vazut si neshte pozici ...
Daria, !! Bravos, mama, mi-ai placut tare cu faza cu coltul !! Va distrati de minune acolo vad !
Roxi, spor la diete alaturi de Olivia ! Ma bucur ca esti bine, Olivia, ca ma ingrijorasem negasindu-ti postarea de peste noapte (la noi aici). Pupici lui Uka si sa treaca temperatura ! Si Andrei ziceam ca a facut ceva ceva temperatura, azi am vazut ca pina la aceasta ora nu are nik, dar desi e soare afara, il mai tinem in casa o zi, just in case ! Dupa cum a dormit de agitat azi noapte, eu zic ca e pe cale sa se umple de muci, dar sper sa ma insel !! Cit despre termometru, daca la inceput abia de reuseam sa il facem sa il tina sub brat, acum il vrea non-stop !!
Marcela, poze cu mine zici ?? Eeee, greu de tot, ca eu cam fug de aparat, plus ca atunci nu stiam cum sa fotografiez dezastrul mai repede ! De strins am strins de nustiuciteori cartile respective pina ce m-am saturat si le-am pus deoparte si i-am lasat raftul liber pentru jucarii, dar omumik a cerut cartile inapoi, asa ca mare lucru nu am rezolvat, hahaha !!
Carmen, bine ca aparushi, maica, te daduram disparuta paici !! Iara au venit aia de la garda ?? Io zic ca au facut o pasiune speciala pentru tine, altminteri nu reusesc sa inteleg cum de apar mereu la usa voastra !!
Andrea, vazut pozici cu tati si clona, dar chiar, mama, tu unde ai fost ??? Pupici pentru o fetita harnica la calcat rufe !!
Ioana, o zi usoara azi la ore !!
Gabi, si tie si drum usor inapoi in Bucuresti !
Si last but not least, Norei !!! Zici ca e mai bine la serviciu, a ?? Nu vrei sa facem schimb ??
O zi minunata va doresc !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata doamnelor!

Mitzule, nici nu stiu ce sa zic ca parca ma vad peste 5-6 luni...Pupam mamici, pitici si burtici de bebici ca sa treaca mai repede colicile! La creme nu ma bag ca io in nesimtirea mea nu fac decat sa cumpar (chestii ieftine, Avon, supliform d'ala de ierburi de la farmacie).

Papadico, distractie mare la voi acolo de Craciun...:)))...O sa aveti sub brad tot magazinul de jucarii!

Vad ca toate mamicile au intrebat piticii ce vor sa le aduca "Mosh Cuciun". Eu nu...:)
Ca oricum nu stie ce vrea...hehehe

Daria, m-ai terminat cu amandinele alea. Sunt si la mine programate de Craciun...

Pupam gasca! O zi frumoasa sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna ziua si de la noi.
a iesit soarele in sfarsit si toate ar fi bune si frumoase daca nu m-ar durea o mana, de la umar si pana in varful degetelor. ma doare rau de tot, parca imi iese durerea din oase. nu stiu cum sa explic, dar ma doare de nu pot sa imi adun gandurile...
sunt pe-aici.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna fetele!

Am vazut si eu ceva pozici am citit si cateceva asa ca sanatate la bolnaviori, spor la munca la harnicute si Mitzu baga somn "angro" ca e cel mai bun eu te inteleg perfect si iti spun ca nici la 2 ani nu scapi, Ana (care oricum e mai mare ca Tudor si se presupune ca-i mai matura in gandire) si acum il plesneste pe Edi din diverse motive cand nu sunt eu atenta si are grija mereu sa-l necajeasca cu orice lucru cat de marunt insa de la acesta varsta (2 ani) incepe sa intervina si vice-versa (adica cel mic copiaza pe cel mai mare si deci trebuie sa fii mereu arbritru sa "nu-si scoata ochii").

In alta ordine de idei voi dati la cei mici fructe de mare si daca da vreau si eu ceva retete dar nu link-uri ca eu nu am acees tin mai marii la silueta angajatilor

La noi cu mosul e ff simplu caci Edi nu vrea decat bobo si balu ( bomboane si baloane) si eventual pia (pazzele).

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput