Piticlonti de iulie - august 2004 (207)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

O citesc pe Mitzua......citesc, plang si rad...

Anca, Roxana,pupazicu' meu adoarme dupa 23.30...dim. se scoala la 8 dar imi doarme cate 3 ore dupa-amiaza(cam intre 15 si 18)
Ioana, asa fac si eu...nu mai am puterea sa alerg dupa ea, ma imbrac si ii spun ca am plecat, cum deschid usa de la intrare sa ies incepe sa stige plangand ca vine si ea
Marcela, pupicei Liutei...asteptam povesti de la gradi...
Nora,da' ai avut un adevarat maraton ieri prin casa, nu gluma...banuiesc ca ai adormit neintoarsa azi noapte.

La kro si Gonguta m-am tot gandit si eu zilele astea...si Liace-o mai face?

Incerc din rasputeri sa-mi pozez si eu burtica zilele astea...nu m-am ingrasat prea tare...de la spate cine ma vede n-ar zice ca-s gravida.

Am vazut 2 copii tare iubareti...Stefania si Rares...frumosi foc

pupilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

pe masura ce se apropie serbarea, am emotii de parca eu ar trebui sa spun poezii si sa ma intalnesc cu mosul. o sa faca tati fotografii si o sa pun in galerie sa-mi vedeti mandra imbracata toata in alb. inca nu am aflat exact ce pun ei la cale acolo, dar sunt sigura ca la grupa mica o sa fie o mare dezordine organizata

carmen - succes cu baietii veseli de la garda!
alice - a, deci chestiunea cu cartile recidiveaza din cand in cand! e bine ca te-ai obisnuit si tu, s-or fi obisnuit si ele
biluta - eu inca nu i-am dat liei fructe de mare. cum merge cu decoratiunile de craciun?
daria - iti dai seama ca o sa avem cateva sute de foto de la serbare? cred ca noi toti parintii, in gasca, o sa zapacim copiii cu blitzurile.
felicia - astept pozici.
cristalule - pai la voi nu mai e nevoie de lista, la cate a pus mosul in geanta ta de voiaj
ioana - felicitari pentru bradut. sunt sigura ca gorodica a fost incantata!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Azi nu-i o dimineata buna pt mine..Ceva se intimpla cu Uka si nu stiu ce...Nu mai este bolnav..i-a trecut de ieri..a avut doar 2 nopti de febra si atit!Dar plinge , din nimic..se uitat la noi si plinge..asa a facut toata noaptea din ora in ora..Dimineatta la fel..cind a dat cu ochiii de noi..nu a vurt sa se imbrace ,nu olita, nu cresa..La cresa s-a agatat de mine si a urlat cum nu a facut nici in primele zile de cresa...Ceva se intimpla..oare ce?

Biluta nici eu nu i-am dat fructe de mare...
Alice poate totusi nu vin mucii:))
Cristalinule nici eu nu am intrebat copilu..ca nci al meu nu stie ce vreau de la el..deci nu sinteti singurii..
Ioana ce draguta a fost faza!
Roxa...same here...
Carmen ..iar a venit baietul cela?

Ma duc sa bag niste cafea pe vene...

Mergi la inceput

Olivia, o fi de la maselute??mananca?

Mergi la inceput

El nu maninca in general...dar de 4 zile este in greva ...semitotala. Are toata dentitia de mult de tot...Si astia la cresa nu raspund sa vad ce face..Nu cred ca am fost vreodata atit de ingrijoarata....

Mergi la inceput

Cum e Luka??
Are deja si al 2-lea rand de masele?

Andreea mea am observat ca de cam 3 saptamani tot isi baga degetelele in gura...banuiesc ca din cauza maselelor viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna seara fetelor - va salut tot de la Medias...si tot asa o sa fie pina vineri...
Raportul de acasa m-a cam ingrijorat putin pentru ca azi-noapte Stefan a fost foarte agitat, dormea si se scula plingind, pina la urma a adormit complet abia pe la 2 noaptea de era tac-su zombie de dimineata... Ce am eu inima indoita cind plec de acasa fara el, dar ce o am cind aud din astea... In fine, sper sa fi fost doar un episod pasager...
La mine ziua a fost interesanta, spre surprinderea mea chiar nu am avut timp sa ma plictisesc, sper sa continue la fel si in zilele urmatoare...

Va pup pe toate si va urez noapte buna!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Felicia, are tot ce trebuie in gurita!Am sunat la cresa...cica a plins 15 minute..total anormal ca el nu plinge acolo...si apoi s-a luat cu joaca..asta era pe la 11...nu mai stiu dupa...Multumesc de intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Pupam pe Luca, sa treaca repede supararea! Si Bianca mai are nopti cand se trezeste plangand des, de obicei cand face asa e un inceput de boala... poate il dor urechiusele?

Pupici si lui Stefanel, si tie Gabi saracuta de tine... bine ca macar ai avut o zi productiva!

Felicia, pai Andreea doarme bine atunci... si Bianca tinde sa doarma mai mult in week-end cand e acasa dar nu o las mai mult de 2 ore ca sigur facem noapte alba.

La noi faza cu 'ce cadouri sa-ti aduca Mos Craciun' suna cam asa:
eu: ce vrei sa-ti aduca mos craciun?
ea: - pauza -
eu: nu-i asa ca vrei sa-ti aduca un pian (ca asta a cumparat mosu)
ea (cu o fata incantata): daaaa
eu: ok, atunci hai sa il rugam pe mos sa iti aduca un pian...

si asa conving eu copilu sa-si doreasca numai lucruri "realizabile"..

Mergi la inceput

Anca, la otita m-am gindit si io..m-ai stau citeva zile...sa vad..Mi-a placut ..dialogul..tare de tot! De ce s-a aminat Mexicul?

Mergi la inceput