Piticlonti de iulie - august 2004 (207)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Uf iar sfarsit de semestru cu tot tacamul, adica teste, corectarea lor, note, certat si sau negociat cu studentii etc...dar partea buna e ca vineri incepe vacanta.

Olivia ia apasa tu usor pe urechiusa pe Luca sa vezi cum reactioneaza...a, stai ca am vazut acum ca suspectezi si tu otita. Sanatate multa puiului...uf cum murim noi usor asa de inima cu dragii nostrii ingerasi.

Va pup pe toate si recuperez in weekend.

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mai fetilor
ce s-a intamplat aseara? si Uka, si Stefan...sper sa fie amandoi ok, de fapt toti piticlontzii!
noi suntem bine, Pat incepe sa rupa si el cuvinte noi in fiecare zi....eu sunt mai multumita din punctul asta de vedere.
Felicia tu cum te mai simti? esti ok?
hahhahaa Anca suuuper tare dialogul despre cadourile mosului....mama desteapta!
fug la treaba ca azi e o zi pliinaaaaa!
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
Olivia sper din tot sufletul ca Uka sa fie bine!!!!S-o fi intamplat ceva la gradinitza si poate nu mai vrea, si a mea dupa un an de stat cu bona o apucase un urlat de dimineatza de ma speriase!!!Dar i-a trecut!Pupici si sper sa revii cu vesti bune!!!
Io-s cam ametita de dimineatza asa ca pana imi revin pun niste poze cu bradutzi si moshi
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762359649862/photo/294928803990585337/15

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !!
Mai, copiii astia vad ca se vorbira in grup, ca si Andrei s-a trezit azi noapte plingind - habar nu am de ce, cred ca a visat ceva, altfel nu imi explic ! Noi nu am mai avut episoade din acestea cam demultisor, de zvircolit in pat o mai face (nu des), dar chestia cu sculatul plingind nu am mai avut-o !! A vrut brate bineinteles, oricum il luam, partea mai cool a fost ca eu stind linga el tocmai adormisem, dupa ce m-am gindit in enshpe mii de locuri si cind sa il iau sus eram ametita rau, numai eu stiu cum l-am dus in brate prin camera !! Si mai e si greu pentru mine deja, ca usor usor ajunge sa aiba juma din kilele mele, hahaha !! Partea buna a fost ca i-a trecut repede si nu a trebuit sa bintuiesc prin camera decit fro cinci minute !
Olivia, mama, pupici multu lui Uka si sper sa nu fie vorba de ceva grav ! Eu as zice ca e ceva de la gradi, dar ... who knows ? Acum daca zici ca a facut febra vreo doo nopti, s-ar putea sa fie si debutul vreunei raceli ! Sanatate multa si sa ne spui cum sinteti !
Marcela, asteptam pozeleee ! Si impresii de la serbare ... azi are si nepoata mea serbare la gradi si sint cam suparata ca nu pot ajunge !
Liliana, spor la corectat si negocieri !! Si te asteptam mai des pacilea !!
Anca, hahaha, mi-ai placut cu lista pentru mosh ! Dar am retinut ideea, ca este tare buna !
Roxi, iepurashului vorbaret, sa vezi acum perle ce o sa va auda urechile !!
Gabi, si azi sa fie o zi la fel de plina ca si ieri acolo la Medias !!
Felicia, pupici la burtik si pentru pupazelul mic !!
Ioana, am vazut-o pe mindra mica frumusicaaa ... voi ati facut deja bradul ???
Pentru doritori, am mai pus citeva imagini la linkul de filmulete (scuzati dezordinea din casa, dar lately nu am nici o tragere sa tooot string si sa tot pun la loc lucrurile !!). Sa vedeti cum se joaca al meu copil ... si cum vorbeste singur cu jucariile !
Eu mi-s pe aici, la muncile mele si va doresc o zi minunata (in Bucuresti s-a mai incalzit oleaca si e un soareeeeee super !!).

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Sanatate multa la pitici. Sper ca ingrijorarea mamaicilor sa fie degeaba (ma rog, degeaba nu e niciodata dar macar puiutii sa fie sanatosi!)
Olivia, leeloo, sa ne spuneti ce fac voiniceii.
Alice, a fost ceva in atmosfera, clar. Maria a inceput sa urle ca disperata azi dimineata, am ajuns la servici la 10! "Vino a mineee, nu peca, mamiii!" "Stai aici pe pant! Cuche-te!(culca-te)"...:)))
Ioana, tare frumos bradutu' vostru!
Polux, inca putin, inca putin si vine vacanta!
Roxana, felicitari pentru vorbaret...:)
Anca, tare frumos dialogul...hehehe
Pako, pupam burtici...:)...te cam ia cu transpiratii cand citesti ce povesteste mitzu...:)))
Las ca o sa compensez eu, la mine se vede ca-s gravida si-n urechi!...:)))
Marcela, cand aveti serbarea?!

Noi suntem invitati sambata la serbarea de Craciun a finutului cel mare (prin noi intelegand Maria...:))). Trebuie sa plecam de acasa pentru ca o sa facem curatenia de Craciun. Problema e ca maine avem petrecerea institutului si John zice ca ma surmenez...ma solicita prea mult atatea drumuri...offff
N-am voie sa misc in front...:)

O zi frumoasa sa aveti (si mai insorita, ca e o ceata deasa p'acilea....)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

salut fetele!

Vrabiuta stam bine cu decoratiunile a fost premiata de cei de la Circul Globus si duminica trebuie sa mergem acolo oricum am mai gasit ceva bun si romanesc vi-l recomand la toti, au ff multe pagini de colorat. dar nu stiu cum sa fac trimitere fara sa fie considerat reclama???

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!
Am intrat sa va multumesc pentru sugestiile si informatiile de ieri, mai ales tie Roxi, pentru detaliile pretioase. Am retinut tot. Ieri n-am mai apucat sa mai intru.

Haideti sa va spun, si Tudor s-a trezit azi noapte plangand. Un cosmar probabil...ideea e ca imi tot spunea (ca si Mariuta Cristalinei), "sa stai aici, mami", adica pe pat langa el. Asa ca am stat vreo jumate de ora, pana a adormit din nou, cu frica in san sa nu se trezeasca mara si sa inceapa sa planga, ca atunci l-ar fi trezit si pe el. Ca nici domnisoara n-a prea dormit azi noapte. Atatea sughituri si vomite si ragaieli si miscari prin burtica a avut, de ma mir ca n-a tinut-o tot intr-un plans. asa ca eu sunt cam zombie.

dar acum, in plin avant muncitoresc, ma duc sa strang de prin casa si sa dau cu aspiratorul, ca deseara iar am musafiri (si aseara am avut...). Nu mai scap de tavalugul vizitelor . pana ma enervez si ii dau afara pe toti. Cel mai tare ma enerveaza ca suna la telefon si cica "venim peste o juma de ora", sau mai rau, nu suna deloc, "ca sa nu ma deranjeze". De parca asa nu ma deranjeaza.

Imi pare rau daca va dau fiori cu povestile mele, ziceti ca ma abtin si nu mai spun.

Mergi la inceput

Chiar ca a fost ceva aseara ... vad ca si Tudor si Mariuta au avut somnul cu probleme !!
Cristalina, fata draga, azi o trimisei pe mama la posta cu plicul pentru tine, ca daca stau sa ajung io, vine si revelionul 2008 si tot degeaba !! Sper sa se descurce ! Asa ca te tin la curent cu progresele, sa va ajunga covorashul in timp util (intre timp fusei la auchan si acu e plin de covorashe, sa iti tapetezi casa cu ele, hahah!!).
Mitzule, eu am impus embargou pe vizite, norok ca nici nu am avut prea multi ofertanti atunci cind l-am nascut pe Andrei, dar am spus clar si tare ca nu doresc oaspeti prea curind, o sa zic io cind dau drumul la vizitatori ! Si daca s-au suparat sau nu rudele (sau prietenii), asta a fost !! Anyway, spor la curatenie si cit mai putina bataie de cap (ca asta cred ca este ultimul lucru care iti trebe acum ) !
Mihaela, despre ce vorbesti mama cu pagini de colorat ? Zi-ne mai multe ...

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzule, tu povesteste ca sa ne faci instructajul...:)))
Eu dupa ce am ajuns acasa de la maternitate cu Maria i-am dat pe toti afara din casa...pur si simplu. Hai, acasa! Ca eu sunt obosita si vreau sa ma odihnesc!
(si nu erau din Bucuresti, mama a plecat sa doarma la vara-mea...hehehe...mama soacra noroc ca a mai prins un autobuz spre casa...:))
Sa ma viziteze cand ies din lauzie!...:))))

Alice, multumim frumos, sper ca l-ai pus cu plata ramburs ca si asa-s datoare vanduta...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Aaaa, biensiur, Cristalina, cu ramburs !!! Ca odata vine Moshu pe an si tot ai interzis la cadouri, nu ? Sa primeasca Mariutza si ceva de la moasha io !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput