Piticlonti de iulie - august 2004 (207)
Raspunsuri - Pagina 24
ina32 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
madam cuscra, zi-i lu` raducu ca ma-sa ca ma-sa da` are-o frumusete de soacra;))
daaaa, mare noroc pe fiu-miu cu asa soacra, da' ai di griji sa nu te omoare modestia, ca ma bazez pe tine sa le faci la copii casa
Olivia-are copilu asta al tau o fatza de ingerash cumintel...si mi-a placut filmuletul cu chitara Cat priveste incompetenta romanilor...intotdeauna la problemele simple se gasesc solutii complicate, si in cele mai multe cazuri daca pui doua intrebari primesti trei raspunsuri diferite...asta-i farmecul nostru
Am vazut-o si pe Stefi, foarte cooperanta parea acolo in brate la Mos.
kim222 spune:
quote:
Olivia-are copilu asta al tau o fatza de ingerash cumintel...si mi-a placut filmuletul cu chitara Cat priveste incompetenta romanilor...intotdeauna la problemele simple se gasesc solutii complicate, si in cele mai multe cazuri daca pui doua intrebari primesti trei raspunsuri diferite...asta-i farmecul nostru
Am vazut-o si pe Stefi, foarte cooperanta parea acolo in brate la Mos.
de unde concluzia..ca aparentele pot insela ..da in filmulet cinta gigle tric...he,he...cica jingle bells!..noroc ca am recunoscut melodia..altfel nu stiam ce vrea de la noi:)))
AncaMaria spune:
L-am vazut si eu pe Luca cantand la chitara, f. misto cadoul... si Luca smecher ca l-a gasit... acu trebuie sa-i cumparati altceva
Am vazut si pe Stefi cu Mosu, si pe moata de rain, mai da ce copii cuminti aveti, pe Bianca inca nu am avut curajul s-o pun in brate la Mos... o sa incercam saptaman asta..
cristalinei, felicitari pentru sotul premiat!
Alice, ce m-a distrat faza cu "grisina maeee"... si a mea tot asa, cand ii dau ceva tipa "maeeee" de ma execut automat
Poze am facut cateva dar nu cu pomul, sper ca diseara sa-l pun..
Am vrut sa facem pomul in absenta ei dar nu s-a putut, am fost ocupati cu altele week-endul asta.. asa ca l-am facut cu ea de fata dar luminitele nu le-am aprins pana mai tarziu... a inceput sa adune globuri nu le strica dar le da jos din pom... aia e...
Eu nu am terminat cumparaturile iar de mancare sper sa ma apuc cu putin noroc vineri dupa amiaza, ca se anunta multi musafiri anul asta..
Va pupacesc dar mai bantui pe aici.
kim222 spune:
Anca asteptam pozele...ca nu v-am mai vazut demult la fata!Spor la cumparaturi si la bucatarie! Eu nu fac nika ..noi sintem invitati asa ca 4 zile....am eticheta de "musafir"..abia astept...sa mi se puna masa...sa se ia masa..
polux spune:
Am intrat sa va urez Craciun fericit, caci maine dimineata zbor spre Arizona si nu stiu cand mai intru, desi au si ei net.
Felicitari John de Cristalina...in seara asta ma duc sa vad inregistrarile de la tvr.
Vazut multe poze...dar inima mi-a ramas la mall Oliviei, desi am si eu mall...nu am pitic in dotare sa-i duc la el.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor!
la mine a inceput campania de gatit pentru craciun, am indeplinit primele doua feluri de biscuitei....cu asistenta, Pat a fost ff fericit ca mami se joaca si ea cu formele . i-am trimis pe amandoi la culcare pe la 9 ca nu mai terminam in veci cu asistenta de coada mea.
Olivia Pat a inceput sa zica destule cuvinte....ultima achizitie e ....."coca" adica masina de coca-cola. addicted kid. ma apuc sa ma uit la poze. si noi vroiam o chitara pentru Pat de craciun...am gasit una cool cu distors-ul gata montat
Liliana zbor placut si istractie frumoasa in arizona....sa va simtiti super!
Anca poze cu braduuu vrem! maaeeeee!
Robi hihihi o zi intreaga cu piticania in casa? cred ca ai cazut lesinata aseara
va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa!
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Spor la treburi gospodinelor care s-au apucat de pregatiri, si eu voi avea anul acesta statutul de musafir, asa ca voi gati doar ce fac usual, ca sa am cu ce hrani puiul.
ROXI, toata saptamana sunt singura cu copilul de dimineata pana seara, e posibil ca maine sa-mi vina soacra si sa merg eu la magazin, sa-i dam liber doamnei de acolo, ca are si ea familie, copil, treburi.... Ieri am reusit sa mai smotruiesc un pic printre picaturi, azi e la fel, adica o tona de firmituri pe covor, jucarii mari si mici peste tot, asa ca nu ma mai zbat ca nu vine nimeni in inspetie.
OLIVIA, eu tot nu pot sa vad pozele, dar insist
O zi buna, fug la bebe maraila!
alice2004 spune:
Buna dimineata !!
Io astept zapada ...printre hirtii si dosare ... ca am o tona de munci la birou ! Acasa habar nu am cum o sa fac sa termin treaba, sa si fac curatenie si sa gatesc, ca Andrei e crizat si miriit si nu ii intri cu nimik in voie ... norok ca noi adultii de pierdem calmul pe rind si nu in acelasi timp, asa ca ba il potolesc eu, ba Florin ... mey musafirelor, va invidiez, si eu am vrut sa plec cu baietii la rudele de la Tirgoviste, dar nu cred ca o sa mai pun in aplicare planul, acum ca Andrei a fost cu burtica, nu am nici un chef de surprize pacolo, plus ca Florin tre sa fie musai in Bucuresti luni ... nashpa !!
Olivia, , io am reusit sa vad pozele, si vorba lu Carmen, ma duc sa ma visez la molu ala, ca tare-i fain !!!
Roxi, spor la bucatareli, poate ne dai si noua o reteta de biscuiti, ceva care se face simplu, ca si noi ne jucam cu formele, macar sa o facem si cu ceva efect final de rontait !!
Anca, hahaa, da, asa e cu grisina si nu doar cu ea, orice cere si orice vrea tre sa fie MARE, ca altfel e jaleee !! Asteptam pozicile !!
Cristalina, ieri cind vorbeam de John si premiere, tocma ce spuneau si la radio despre ce si cum, asa ca ati fost world wide !! Felicitari muuulte inca o data !
Carmen, bre, pleca garda ??? Sau asta era cadoul moshului de sarbatorile astea ??
Marcela, hihihi, mincare de alimente ??
Roberta, spor la treburi si tie !! Te inteleg perfect apropo de jucarii imprastiate si firimituri pe covor ... io insa nu prea pot sa le las asa nestrinse, ca ma ia capul doar cind ma uit in jurul meu !! Cred ca am o problema, vorba Cristalinei !!
Gata, plec la trebi si daca mai gasesc ceva timp, revin !
Va doresc o zi minunata !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
alice, vizita gardistilor fu si mai scurta decit a mosului, vinit, colindat, amendat, tuata lumea fericita ;))
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
mitzura spune:
Buna fetele!
Poate ma ajutati si pe mine. Roxi, daca ai timp...
Tudor are de ieri o tuse grasa si azi si un inceput de febra (37). Nu stiu ce expectorant sa-i dau. Ultima data i-am dat humex fara nici un efect. De ieri ii dau prospan, si nu stiu daca e de ajuns.
Ce sa aleg intre bromhexin, ambroxol, eurespal (astuia nu-i gasesc prospectul pe net nicicum)? Am auzit si de sinupret sau pectolin. Sunt in ceata.
nici un pot sa merg la dr cu el, ca nu pot inca sa o las pe Mara si sa stau pe la cozi la medici ore intregi. o sa chem un dr acasa daca va fi mai rau.
Asta imi lipsea acum de sarbatori...