Piticlonti de iulie - august 2004 (207)
Raspunsuri - Pagina 23
cristalina spune:
hehehe...Ina, chiar e artificial. D'astia naturali asa verzi si stufosi nu cred ca se fabrica la preturi accesibile pentru omul de rand...:)))
La noi e circ, au incurcat astia banii si ne-au anuntat contabilele senine ca nu mai avem bani pe decembrie pentru salarii!
Alice, distractie mare la voi acolo. Trebuie sa facem un joint venture, ca daca ii punem pe Maria si pe Andrei impreuna darama casa. Dar io zic sa fie intr-o locatie neutra ca altfel facem reveionu' sub ceru' liber!...hahaha
A ajuns coletul numa' ca nu apucai sa ajung eu la posta sa-l ridic. Multumim frumos "doamna mos craciun"...hehehe!
Devoratorii de dulciuri...hehehe
Maria se juca cu bomboanele de ciocolata de la pom, a lins una dar dupa ce a muscat din ea a scuipat. Deocamdata alea din pom sunt intacte!
Pe domnu' John l-au filmat aia de la TVR cum se ascundea dupa neste usi sa fumeze...hahaha
Au venit televiziunile la academie pen' ca il premiara si pe ministrul de externe...deh
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roberta04 spune:
Hello!
M-am adunat si eu pe acasa, nu am apucat in doua zile sa deschid calculatorul, pe motiv de copil care maraie non-stop si vrea numai la mami, cred ca ma pedepseste pentru ca l-am lasat prea mult la bunici. Duminica, dupa targ, am strans repede ce mai era de strans si rupti de oboseala, am plecat sa aducem dragul mic acasa ca nu mai puteam de dorul lui. Nu va pot spune ce explozie de tandrete a fost pe el cand m-a vazut, nu se mai dezlipea de mine...si eu de el .
Partea proasta e ca s-a jucat cu un baietel racit si normal ca l-am adus acasa mucos dar am bagat remedii rapid si macar nu a facut febra.
Poate reusesc sa citesc din urma dar nu prea cred, sotul meu a dat de gustul targurilor si de maine participa la altul mai mic, dar a platit pe cineva sa-l ajute ca sa nu mai dam copilul de acasa. Oricum, el munceste pana pe 24 seara, asa ca nu voi putea sa fac mare lucru cu Matei agatat de mine. Sper macar sa avem timp de impodobit bradul...
vrabiuta spune:
buna seara
fetelor, iar v-am gasit pe a doua pagina. ati plecat la cumparaturi?
centrul bucurestiului e complet blocat - da' nu-i problema, ca se decongestioneaza dupa 26 dec. la mine in birou se aud zeci de claxoane... o veselie. catalin e in trafic de aproape o ora si a reusit sa traverseze abia cateva strazi (max 10 min ar fi facut intr-un trafic cat de cat normal). e super stresat, dar e pentru o cauza nobila: cumpara in seara asta bradul. daca ne mai tin balamalele, o sa ii facem si poze.
am citit din urma in fuga.
felicitari sotului de cristalina!
pupici pentru stefi cea cuminte in bratele mosului!
salutari si spor la treaba pentru nicole, pupici pentru moatza cea cuminte care a crescut muuult de tot de cand nu am vazut-o - asteptam perlutele!
pupici lui pupi tunsulici, mie imi place cum ii sade - si lia pui tot asa cu parul de la spate, se incurca tare rau! sa ne trimiteti si noua putintica zapada de craciun.
salutari la oradea si mai prestati va rog niste poze noi sa o vedem pe frumoasa giulia!
drept incheiere o perluta de lia pui.
(aseara tati gatea limba cu masline. era deja aproape de miezul noptii, mie mi se terminasera bateriile pe la 11 lia pui - care dormise in masina cat am cumparat noi jucarii din metro - era fresh!)
lia pui: ce faci tati?
tati: fac mancare
lia pui: si ce ai acolo?
tati: alimente
lia pui: vreau sa vad cum faci mancare de alimente!
o seara frumoasa tuturor!
cele mai frumoase
Simona R. spune:
Seara buna!
Dupa ce o tine de doua saptamani cu"pleaca mamii,eu stau cu mamaia",atunci cand vin eu de la serviciu,m-am gandit sa incerc sa-l impresionez cu povestea nasterii lui ,spunandu-i ca nu trebuie sa -i spuna lu' mamii vorbe asa de urate ca mamica il iubeste......bla bla...(Nu l-am impresionat prea mult ca are aceeasi replica cand ma vede)
.....In schimb....azi a venit la mine si si-a ridicat bluzita si mi-a spus "Mamii...pe ursuletul asta l-am tinut eu in burtica si acum mi s-a rupt apa si el uite ce mare s-a facut!"
Credeti ca trebuia sa-i dau cu barza care aduce cocute?sau merge si cu bebelusul care sta in burta intr-o apa mareeee...?
http://community.webshots.com/user/simonarida
kim222 spune:
Desi azi am draci,deci sint cu capsa pusa..pe incompetenta romanilor ..am zis sa va scriu totusi citeva cuvinte...
Simona..dar de unde stie de chestia cu apa?
Roxa..vai cum am putut sa-l uit pe Pat!Mai spune ce cuvinte a mai invatat!
Vazut moldoveanca draguta cu Mosul din dotare! Dar Stefi nu era mai blonda? Cum se mai simte?
Carmen ti-a trecut raceala?
Noricel..azi ai avut multa treaba!
Alice cam asa este si la noi..cam ce povestesti tu pe acolo!
mai vin..
carmenp spune:
da` ce-tz facura romanii? nu ca n-ar fi incompetenti da` tanti grija, hehehe
roxana, saptamina asta merem, saptamia trecuta avu ionu serbarea, bag si poze numa` sa ma harnicesc
madam cuscra, zi-i lu` raducu ca ma-sa ca ma-sa da` are-o frumusete de soacra;))
quote:
Originally posted by kim222
Desi azi am draci,deci sint cu capsa pusa..pe incompetenta romanilor ..am zis sa va scriu totusi citeva cuvinte...
Simona..dar de unde stie de chestia cu apa?
Roxa..vai cum am putut sa-l uit pe Pat!Mai spune ce cuvinte a mai invatat!
Vazut moldoveanca draguta cu Mosul din dotare! Dar Stefi nu era mai blonda? Cum se mai simte?
Carmen ti-a trecut raceala?
Noricel..azi ai avut multa treaba!
Alice cam asa este si la noi..cam ce povestesti tu pe acolo!
mai vin..
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
kim222 spune:
Ce-mi facura romanii..nu-s in stare sa dea acelasi raspuns..aceeasi instituie, aceeasi problema...oameni diferiti ,raspunsuri diferite. Adeka ma zbat de 4 luni sa aflu si eu daca masina mea respecta normele EURO... Sau alta ...scrie sotul unei companii de transport international din C-ta..sa intrebe cit ne costa aprox. un container..si tipii ne raspund ce acte ne trebuie .....
Astept pozici de la serbare!
Irina..ca am uitat..ce-i veni lui Raducu! mey ce ti-e si cu copii astia!
am pus si eu niste poze...de la mall...si cu bradul:
http://basom11.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album09&id=Craciun2006_001
si niste filmulete:
http://www.dropshots.com/uca
roberta04 spune:
Buna seara! Ce activitate slaba pe aici, se vede ca vine Craciunul!
Incerc si eu sa recuperez din urma, de citit am mai citit din doi in doi, dar poze nu am reusit sa vad prea multe, doar pe Stefi si Maria cumintele cu mosul.
OLIVIA, pozele tale nu le pot vedea, mai incerc, munceste sa deschida pagina si ramane doar o chestie neagra. Despre romani... obisnuieste-te cu ideea ca asa-i la noi si ca asta te asteapta .
NORA , saru' mana de complimente, esti o scumpa, dar bacalaureatul e asa long time ago ca nici nu mai tin minte cum a fost....Si vreau sa declar public ca ai o minune de baietel, si frumos si cuminte si ca tu iei bataie daca mai zici de chestia cu balena!
Eu sunt rupta de oboseala, azi nu am iesit din casa pe motiv de copil cu nas infundat si lift defect, asa ca am prestat activitati de divertisment toata ziua + mancare + curat si acum ma chinui sa nu adorm ca-mi astept barbatul de la munca.
Cam atat, sunt in pana totala de inspiratie!
Va pup, o noapte linistita!
kim222 spune:
Roberta..stiu cum sint romanii..dar speram ca in problemele simple si clare sa actioneze in consecinta! Nu stiu de ce nu poti vedea pozele..la mine merge...Sanatate si sa treaca nasucul repejor!
carmenp spune:
io le-am vazut, suuuper, mi-au placut, cre`ca ma visez in mall la nuapte;))drept sa-tz spui am avut emotii cind l-am vazut pe uka dind tircoale la semineu` ala
sa nu uit, am vazut si doua moldovence frumushele, ma uitam ce-o schimba ochelarii pe stefi
si felicit si io una bucata premiant, pe ce canal sa ma uit, pe tvr?
edit, vazui si filmuletele, tare ultimu`
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,