Piticlonti de iulie - august 2004 (207)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

tii, ma chinui de simbata sa postez si nu mai reusesc... am reusit sa vad pitici si burtici, tunsi si netunsi, papaciosi si plingaciosi, braduti si placinte, pup protagonistii in egala masura ca-s niste frumosi. ashea... si-mi esprim invidia cit pot de tare fata de zapada lu` pupi, vrem si nooi
rain, uelcam bec, te cred ca esti rupta mai ales dupe ce te-am zarit in poza...
olivia, acadele? a papat singur si cu pofta, nu?
lioo, tu ce faci?
edit, la capitolu` cataratorii`n action sa n-o uitati pe ilinca... la fel si la tipat si dat cu kuru` de ciment cind nu ne convine ceva...

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ok..Carmen s-a notat...Deci avem si o fetita in grup!
Da..stii ce pofta a avut! Nu va spun insa cite a papat...este secret! Cert este ca nu are limita....si dupa ce a terminat punga ...a tras concluzia...a tetat bobo (au plecat bomboanele )...
Nu zici nika de serbare? Cum fu?
Fug la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

bag de seama ca nu v-a placut tunsulicul de ma intrebati de ce l-am tuns, ioana, . mey, l-am tuns pt ca are firul tare subtire si la spate de cat se foieste prin somn i se incalcea si ma luptam cu el sa-l desclacim. lotiuni, spayuri, ce n-am folosit, asa e mult mai usor si ii va creste inapoi.
am vazut 2 motate cu braduti si mos, pupici la gagici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor
Cristal, wow felicitari pentru John. si nu se duse sa isi ridice premiu'? si pentru ce l-a luat? taaare frumos bradutu' si Maria de langa el. imi pare bine ca sarcina e ok...du-te sa calmezi si ultimii pitici joi
Olivia hahahaha, da, nu stii ca si Pat e in topul celor cu catarat si cazut? miercuri seara a cazut de pe canapeaua unde zaceam eu. direct in cap. a inceput sa tipe si sa urle, l-am dus la baie, i-am pus apa rece....a doua zi le povestea foarte mandru alor mei cum a cazut el si ucm i-a pus mama apa pe frunte si s-a udat pe body . panarama de copil. hahahahah si Uka e campion la acadele? Patrick a golit o punguta mica de jeleuri in aproximativ 24 de secunde. ziceai ca s-au evaporat...
Andreea m sanatate Stefaniei. las ca trec si zilele astea la gradi si isi revine acasa. pup si spor la tine la munca, ca vaz ca e mare nebuneala.
Carmen ai fost la Ilinca in week end-ul asta?
Nicole sanatate multa!
Nora nu am maica poze de la shopping, ca nu aveam timp de asta!
pupici tuturor si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza la gagici,eu-s cam zombi ca fameleonul meu are ceva cu mine si nu ma lasa sa dorm,aseara ca de obicei am adormit inaintea mandrei,in timp ce-mi spunea a miiia oara cum a plecat Cenusareasa la bal,si cand dormeam mai bine,vine tati si ma trezeste ca sa merg in sufragerie ca doarme el cu mandra,bine,adorm in sufragerie si incep sa aud "mamaaa,vino langa Maria" asa ca s-a dus somnul meu
Ieri am fost in Metro,sa-i luam cadou mandrei,cu tot cu cupil,parca eram de la FBI asa umblam pe acolo,ea din cosh "mamaaa am vazut-o pe Cenusareasa" eu "nu-i adevarat ti s-a parut!",asa ca i-am dat un broscoi pe care s-a chinuit sa-l dezbrace in timp ce eu luam Cenusareasa, printul si alte alea(moamaa da au neshte preturi)
Olivia ma bucur ca Uka incepe sa-si revina la facut nazdravenii,pupici
AndreeaP,arata tare bine Pupi tuns da' io eram innebunita dupa tunsoarea cealalta,avea o fatza!!!
AndreeaM,insanatosire grabnica,io sper sa nu se lipeasca virusii si de noi!
Mitzulas' ca le rezolvati voi pe toate,incet, incet,pupici Marei si lui Tudor!!
Btw,incepe galeria pentru Lia???
Edit ca uitai ce era mai important:FELICITARI PENTRU JOHN!!!!Cristalina,asteptam poze cu premiantul si regele sau nu a fost la premiere,ca nu prea am inteles?

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Am pus poze cu intalnirea cu Mosul, Stefi este aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2595562770073873532clanVk
sunt multe poze, prima este Maria de Ioana.

Noi tot raciti, azi la cresa mai toti erau mucosi si tuseau, asa ca nici nu ma mir ca si Stefi este racita iar. Azi la patru avem serbare, prima noastra serbare, tare sunt curioasa cum va fi.

Pupacim cataratorii, cred ca Stefi s-ar incadra in grupa, dar nu prea are pe unde sa se catere. Ii facem pat mare, de o persoana si ii facem si scara ca sa se poata urca singura in pat, sper sa nu-i vina idei si sa foloseasca scara si la altceva.

Ioana, era tare aglomerat in Metro? Vrem sa ajungem si noi maine dupa=amiaza si nu stiu daca sa o iau si pe Stefi sau sa o las la soacra mea.

O zi buna va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Ca tot ma plingeam ca aici la Bucuresti e o vreme de ziceai ca vine primavara ... acu s-a intunecat si se pare ca o sa ajunga si zapada de o invidiam in pozele Andreei !! Asa ca vreau sa vina vara inapoiiii !!
Sa incep cu Monica burtika Cristalina - mama, felicitari la maxim, pentru vestile bune de la eco (eu am mare incredere in Iosup, ca mie mi-a linistit piticii de pe creier cind eram gravida cu Andrei, dupa o veste traznet de la doctorita care imi urmarea sarcina !!) si pentru premiul luat de John !! Pina la urma a fost omu la sarbatorire sau nu ?? L-a lasat pe rege sa astepte ??
Si daca nu ai mentionat nimik, inseamna ca mult asteptatul covoras nu a ajuns inca la voi, l-am pus la posta de saptamina trecuta, sper sa va parvina !! Pupici si Mariutzei, fromos tare bradul si protagonista din foto !!
Rain, sanatate muuulta, sa treaca raceala !! Atunci cind am fost la tine aratai grozav, doar in poza se vede cit de obosita esti !!
Liaaaaa, pe unde esti mama ?? Incepem galeria sau deja esti cu bebe in brate ??
Nora, hahaha, mi-a placut ideea cu trimisul de trei kile de foamete in america !! Sa aiba si ei, nu doar noi !!
Si ca vorbiti de traznai, pai inscrieti-l si pe Gizmo la categoria asta, neaparat, ce credeti ca el este cuminte ?? Nooo, tot incercam sa ii explicam ca moshu se uita pe geam si daca vede copiii neascultatori nu aduce cadouri ... blah-blah, dar nu reactioneaza defel la povestea asta ! Si da-i trinteli pe covor si tipete ... "mamiii, vino ca stau cu burta pe jos !!", sau "mamiii, ajuta-ma, sint mic si nu pot !!", sau "mamiiii, salveaza-ma !!" si el sta trintit intr-o rina pe jos si se sprijina cu o mina de podea ... apoi suisuri ametitoare pe unde se poate, pe scaune, chiar si pe masa din sufragerie (mai deunazi acolo vroia sa se joace !!)... daca prinde vreun pahar pus prea pe margine il ia imediat si il rastoarna pe jos (asta este INVARIABIL !!!), apoi il arunca si pasta pe jos ... zice "vreau bicuit !", ii dau, musca din el de doo-treo ori, il pune pe jos si il apasa cu piciorul pina se face bucatele miiici ... sau "vreau ghisina", ii dau, "nu asta, una mare !", zic - asta e cea mai mare ! "nuuuu !! veau una maeeee de tooot !!" , ii dau alta, o ia si urmeaza acelasi scenariu ca si pentru biscuit (eventual sfarma grisina pe scaunul cu rotile de la calculator, pe care sta taica-su !!) ... nu vrea sa stea la schimbat, alergam dupa el prin toata casa sa il scoatem afara, cind ajungem afara vrea inapoi in casa ... la olita nu mai spun ce chin este ... si ar mai fi dar deja am scris un roman !! Macar nu ma intreaba inca "de ce ?" hahaha !!
Ma duc sa muncesc ceva si ... mai revin io !
Va doresc o zi minunata tuturor !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Acu'l premiaza, azi e ceremonia. Astept cu interes sa vaz catz bani ii dau (de o piata mai serioasa sau numai de legumele pentru salata...hehehe)
Pe John il premiaza pentru rezultate deosebite...ha! Adica io am stat degeaba?!...

Nu are cin' sa-l pozeze, decat daca gaseste pe cineva sa-i faca poze p'acolo. Eu am ramas de dimineata cu Maria acasa (care se uita la taica-su in costum cam cum se uita la brad "mmm, ce mumos eeee!"...hahaha Normal de altfel, ca asa cum se impodobeste bradul se imbraca si taica-su la costum, o data pe an...:))))

Ma duc sa calculesc, ca zapacira astia devizele de la contracte. Dar nu scapati de mine, revin!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Cristalina-felicitari lu' sotu'!! Frumos tare bradul vostru, zici ca-i artificial, asa ramuri bogate are!!
Si io zic sa te duci la eco, pentru linistea ta si a piticilor tai cei multi si veseli
Alice-mamaaaa, da "activ" mai e gizmo-ul...rabdare tre sa fie cuvantul de ordine p-acolo pe la voi...
Radu are bronsita, haraie rau, are plamanii incarcati-zice dr-ca urmare ia klacid +o gashca de siropuri, zici ca e farmacie la noi
Noroc cu Mos Craciun, ca e foarte cooperant la luat medicamente, ca sa se faca bine sa poata sa-l primeasca ...Si apropos de Mos Craciun, copilul meu isi doreste de la mos o mamica frumoasa
Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

sALUT FETELE!

Vazut poze cu badutul si cu Stefi la Mos.
Felicitari Cristal Pentru premiul sotului si sper sa iei toata piata cu el.

Noi joi avem dubla intalnire cu Mosul O data la serv. la mine si dupaamiaza la Ana la scoala.

La circ a fost super Am vazut secretele Elfilor si am stat in primul rand langa scena. Edi a fost fff cuminte si ff incantat de lei, tigri si caluti. La inceput i-a fost un pic de teama mai ales ca s-a stins lumina detot si il incerca o senzatie de plans dar si-a revenit. I-au placut si acrobatii care se dadeau "uta taie" ( utza tare) si ar fi vrut si el sus sa se dea utza.

Bradul cred ca sambata il vom lua si impodobi. Noi o facem impreuna, toti 4.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput