Piticlonti de iulie - august 2004 (207)
Raspunsuri - Pagina 21
amironeanu spune:
Salut!
Noi ne-am intalnit cu Mosul in week-end si cu niste virusi, asa ca si eu si Stefi suntem iar mucoase si infundate. M-AM SATURAT!!!!!!!!!!!!!!!! Astept vacanta, poate macar pe ea o pun pe picioare, ca eu lucrez si sunt slabe sanse sa ma pot odihni si incarca cu energie.
A fost super la Mos, ne-am intanit si cu Maria, care este exact ca in poze, dulce si bucalata si foarte, foarte eleganta, avea codite si o rochita superba, nu ca Stefi a mea cu blugi si tunsa scurta.
Nicole, bine ai revenit, asteptam vesti de la voi, la fel si Adema, vrem poze noi cu Codrut.
Fug inapoi la treaba, am o saptamana super aglomerata, nu am nici un cadou, frigiderul este gol-golut, nici macar nu stiu cand voi avea timp sa merg la cumparaturi, la servici situatia este la fel de stresanta si aglomerata, asta este, mergem mai departe, noi sa fim sanatosi.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
mitzura spune:
Neata fetele!
Noi suntem ceva mai bine, in sensul ca Tudor a cam renuntat la atitudinea de macho fata de Mara si acum ii da pusi tot timpul. Deci nu mai suntem asa crizati. Iar mara nu mai prea are colici, in schimb e taaaare vomitacioasa si desi o tin sa ragaie, dupa ce o las jos, imi vomita de vreo 2-3 ori. asa ca avem probleme cu somnul, ca ii tot vine lapticul inapoi si se ineaca in somn si se trezeste foarte des. Din cauza asta, doarme noaptea foarte prost, petrecem cate doua ore cu mancatul, si dupa ragait, vomitat, schimbat, iar papat, etc. ... dar trecem noi si peste asta. Tot incerc sa improvizez din perne o modalitate de a o culca inclinat, ca sa nu se mai inece cu lapticul.
In rest, sunt cam stresata ca nu am apucat sa cumpar cadourile de Craciun si nici idei nu prea am. Cosmin e supr ocupat, deci nu ma pot baza pe el. Si sunt in cautarea unui mos craciun care sa vina pe la noi in seara de Ajun, pentru Tudor (si nu stiu unde sa-l gasesc). In plus, maica-mea a racit, si asta e nasol de tot, ca ea era schimbul doi, venea dupa amaiaza si ma ajuta.
Nicole, asa de dor imi e de voi! S-a schimbat foarte mult moata mica de cand nu am mai vazut-o, ce mai, e fetita mare! Si tu te-ai tuns...
Hai ca ma duc, ca plange de cand m-am asezat sa scriu. mai intru eu.
szivarvany spune:
Mitzura - intru special pt voi: pune doua carti sub rotile patului si asa va avea o mica panta, asta ca sa nu se intoarca lapticul. Si ne bucuram ca trecura colicii si Tudor si a revenit Va dorim cat mai multe nopti dormite !
Am vizionat toate pozeleee, pupam toata trupa de frumuseti ! Pupi e un dulce acolo in zapada, Rares este bestial cum papa la foc continuu, Maria o frumuseteee, Moatza de Raaain la fel, o frumusete !
Sanatate multa Stefaniei si altor bolnaviori !
O saptamana super faina sa aveti , cu mult spor la treburi ...
Despre noi: s`tem singure, toata saptamana. Asa k joi si vineri bucataresc cu mandra, va fi vai si`amar, dar nu am de ales, am lasat o si pe bona sa si faca treburile in speranta ca am vreun barbat acasa, dar ciuciu ... sper sa fie totul ok
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
Simona R. spune:
Buna seara!
Apropos de comportamentul lui Uka...cand plec dimineata la serviciu urla dupa mine"Nu plecaaa,eu nu mai am mamicaaa....!Pleaca ,mamaieee,pleacaaaaaaaaaa,eu stau cu mamii!"Si vorba aia,cum mai spunea cineva mai devreme,mamaia este la noi de un an de zile.Iar cand vin de la serviciu"pleaca ,mamii...eu stau cu mamaia mea!"Deja m-am obisnuit;la inceput ma gandeam si eu ca are vreo problema,dar acum m-am convins ca e doar un razgaiat
Acum noua noastra problema este..cocotzatul unde nu trebuie.Doamneee...de unde i-or venii ideile?Am incercat in toate felurile sa-l fac sa nu se mai suie,dar n-ati vazut asa caposenie
Are niste nervi in el,de nu-ti vine sa crezi!Cand se trezeste noaptea(ca in majoritatea noptilor se trezeste...doar asa ca sa-mi strice mie somnul...si altor locatari ai cartierului..)il apuca niste crize de nervi ...ba ca sa-l las in patut,ba ca sa-l iau in pat"Ce nabii caut eu aici,cum am ajuns aici..ia-ma de aici"...
Acu' canta "sorcova vesela"...si ma intreaba"Mamii,nu te doare capul?"Aoleuuuuuuuuu...
http://community.webshots.com/user/simonarida
kim222 spune:
Salutare la inceput de saptamina...una f aglomerata la job.ca deh ..vin sarbatorile...
Noi am avut un we ..plin de shopping..o idee neinspirata..erau niste cozi si o aglomeratiei in mall...de zici ca dadeau ceva pe gratis!
Asa ca l-am dopat pe Uka cu ...acadele..nu dati! Dar cum sa stea copilul altfel in carut...cite 5 ore!Dar macar am reusit sa termin cu cadourile..nu de alta dar am avut de cumparat pe 20 de persoane!
Simbata cind sa ma apuc de brad...am constat ca lispeau in totalitate toate decoratiunile din anii trecuti...noroc ca luasem si ceva noi.In final a fost mai bine asa...este simplu...si parca mai frumos!Asa ca simbata noaptea ..m-am culcat fericta...ca un copil!
Reactia lui Uka a doua zi a fost una obinuita ca deja au brad la cresa..si peste tot...Ce ma bucr este ca-l lasa in pace,cu exceptia unei singure dati cind a luat doua globuri si le-a ciocnit ..ca pe oua!
S-a duc insa bucuria cadoului....duminica spala rufe cu tati la garaj...si a descoperit o parte din cadou...chiatara si microfonul..si s-a pus pe un urlat..asa ca l-a capat! (ca deh..tati nu suporta sa plinga odorul:)))Ce fericit si ce show a facut nu va spun...l-am filmat i-am facut poze...dar m-am trezit un pic prea tirziu sa-i fac si filmulte sa va arat si voua..prea tirziu ..ca nu mai avea aceeasi verva..dar toto am facut citeva!
Vad lume noua...Nicole....si fatusca are cea mica! O dulceata! ca si Maria ..cea eleganta!
Andrea nu te mai stresa..si da te cred ca te-ai saturat de atitia muci!Poate daca ai mai tine-o un pici si pe acasa...
Liliana ..odihnita?
Roxa eu te dadusem disparuta!
Alice ma bucur ca s-a rezolvat!
Nora ...yammy placintitca aia a ta..deci ramine cum am stabilit ..te astept, da? Intr-adevar..foamete mare...oare cind ajunge si pe la noi?
Vad ca nu i-ati raspuns Ademei..semn ca numai Toto si Uka sint nebunici!Si uite ca a mai aparut un cataritor.....David! Simona stiu cum este...Uka aseara si-a spart pt prima data buza...intr-o plonjare pe podea!
Adela pune citeva carti sub salteluta!
mai vin cu citeva poze...
amironeanu spune:
Salut!
Descarc pozele de la Mos Craciun, sper sa reusesc sa si pun pe site citeva.
Olivia, am tinut-o pe Stefi acasa o saptamana si 2 zile din urmatoarea, s-a facut bine, iar dupa 3 zile de cresa iar a racit. Iar acum chiar nu mai am cum sa o tin acasa, eu nu pot pleca de la servici, tati tocmai si-a terminat concediul si nu mai poate pleca, buna nu se simte prea bine, matusa mea este la bunica mea, verisoarea mea are ore, meditatii si serbari la gradinitele unde preda si gata, mi-am terminat lista de rude. Iar acum, colac peste pupaza suntem toti trei raciti, tati si eu cobza, Stefi parca mai usor.
Mamici din America, voi ce ati dori sa primiti din Romania. A venit verisoara mea in tara si pleaca miercuri si vrem sa-i facem ceva deosebit cadou, dar zau ca nu stiu ce si-ar putea dori din Romania.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
rain spune:
multumim de aprecieri ...da, avem fetita mare, asa cum sint toti piticii de aici, cei mai dulci si cei mai scumpi pitici ...ca deh, sint ai nostri!
eu ma simt f rau, simt ca ma ia o raceala zdravana, ma doare capul, ma dor toti muschii, adica tot corpul, gatul ma doare ...v-am promis eu mai multe perlute de la moatza, dar nu pot nici aici pe scaun sa stau, iar motzulina, care tuseste destul de "bine" cica are laringita, am fost astazi la doctor ...ufff, maine daca nu ne simtim bine, stam acasa !
va pupacim dulceee!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
Nora__ spune:
Andreea...auzi ca in America le lipseste foametea...si in Romania este din plin.Sa le trimitem doo-trei kile
Olivia...pun o placinta la pachet si niste icre?
dava Uka tot a vazut brazi impodobiti,nu mai bine il decorati cu el impreuna?
rain...sanatate multa la amandoua.
Io cred ca ii iau lui Rares un set de oale de jucarie...ma omoara cu jucatul prin oalele mele,cu facutul mancarii si hranit populatia din casa.Ce mai...io cred ca am fetitaHmmmm...oare sa-l pun de Craciun sa presteze o ciorba de burta?
Nora
Comorile Norei Noutati 2006 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
cristalina spune:
Buna seara!
Am stat sa citesc si sa vizionez poze...ca sa nu raman de caruta...:)))
La noi dixtractia e in toi asa ca nu avusei timp sa scriu...:)
Vineri am fost singura la petrecere, locul era mai mic pen'; ca au schimbat astia localul (inainte era unul care avea un ring de dans cat peroanele de la Gara de Nord, acu de cam calcau pe picioare). As aca de frica unor coate in burta nu m-am aventurat la dans...:)
Si'n plus, nu avea cin' sa ma filmeze...hehehe
Pen' ca John s-a'mbolnavit brusc si deodata vineri pe la 12, la 12 si juma' a venit directorul sa-l anunte ca maine tre' sa se prezinte la Academia Romana pen' ca a luat premiul academiei la fizica si sa vina in tinuta decenta ca il inmaneaza regele...Drept pentru care m-a anuntat ca el are febra si se duce acasa...:)))))
Asa ca m-am dus singura la petrecere, tare buna mancare, numa' ca se facea tarziu si nu mai aduceau aia tortul si ca sa nu visez urat noaptea l-am cerut la pachet... Chelnerii draguti mi-au dat doua portii, foarte frumos din partea lor. Am apucat sa le mancam la 11 noaptea dupa programul obligatoriu prestat cu Maria. John a avut o sclipire de inteligenta si a intrebat"auzi, tiramisu asta nu e cu cafea?!". Io care ma cred cu neuronii proaspeti am bagat "nu, e ciocolata, baga cu incredere!"...:)))
Pe la 4 noaptea eram ca liliecii, cu okii mari stateam si ne uitam in tavane...hahaha
Asa ca sambata la curatenia de Craciun am bantuit ca stafiile pe langa tanti Ioana si ajutorul de tanti Ioana ...nu eram capabili sa alergam prea mult dupa Maria pe afara...:)
John era oricum doborat de raceala, io cu creierii mari de nesomn...noroc ca avem copil cooperant...
Ieri am produs bradul cu Maria (am mers cu ea la cumparaturi unde s-a dat la nenea care ne-a dus bradul la masina..."hai aici, a mashina, nenea, hai sus! hai acasa!"...)
Maria a sarit ca o caprita cat timp am impodobit bradutul cantatnd "dom, dom, sa-natzam!", i-am dat si ei niste globuri de carpa sa le infiga in brad si era sa cada de pe scaunel...:)
Una peste alta a fost frumos iar produsul e aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2621235780085448124TVdBpf
Cam asa ne distraram noi in weekend!
Azi la ecografia morfologica de la Iosup mi-a zis ca samburica e in regula si totul merge bine...eu am inca pitici si mai am o programare joi la o morfologica cu Chitescu, John zice sa anulez, da' piticii mei sunt multi si veseli...
Pupam grupat...:)
O seara linistita la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
kim222 spune:
Trimite Noricel si niste icre..bune si aleeaaa...Noi pomul nu l-am facut cu Uka ..pt ca are o problema ..daca apuca sa vada ..cum se monteaza ceva..apoi in 5 minute..il vrea demontat..si nu avem chef de asta!
Cristalinule..frumooos bradutul! Felicitari pt John! Imi pare bine ca te-ai destins...iar cit priveste viitoarea programare..eu un m-as duce..ca stiu cum este cu piticii care tropaie!
Andrea , atunci rabadre,,,si nervi de otel...Eu nu stiu ce m-as fi facut daca Uka ar fi fost bolnav atit...Cadouri..pt verisoara din US..hmmm...eu una am primit carti si bijuterii (care mie mi s-au parut mult mai ieftine si mai frumoase in Ro...sint si aici dar cele cu pret acceptabil...sint aur de 10K..si cu diamante!In plus toate medalioanele din Ro mi-au fost admirate aici!(nu ma refer la aur si argint..)