Piticlonti de iulie - august 2004 (207)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza!

Pfuaaaaaaiiii...ce tuta sunt.Am uitat ca dupa ce orice upload trebuie sa faci albumul IAR public...mai bine zis sa intri acolo si sa dai iar 'save'.Ia sa vedem acum:

http://new.photos.yahoo.com/noricel2222/album/576460762374962929

diana...buna faza cu 'la doto'...deci fata e logica!

Andreea...asa e,de abia cand revedem un film cu noi,ne dam seama cat suntem de...moldoveniPune poze cu tunsulici!

Nora

Comorile Norei Noutati 2006 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762361294356/photo/294928804050981054/27
aici tunsulicul
nora, salivez deja, mai, da' ce placintoi ai trantit...
azi nu fac nimic, stau, cel putin asa mia-m propus, am pus sa fac o paine la masina si gata, avem papa de ieri.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

primiti cu colindu' ?

am sa revin mai tarziu ce ceva noutati despre noi ...dar acum ca tot am facut un album nou de poze ...va pun linku':
http://family.webshots.com/photo/2817063720085069419zNxljh

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Asa...revenim, cu moatza pe capul meu abia am reusit sa scriu mesajul de mai sus, se ia la intrecere cu mine, cine butoneaza mai zgomotos , acum sforaie, iar eu imi fac de cap!

sa va zic de ce am timp de forum ...pentru ca sint singura acasa, tati e plecat pana miercuri si tare greu e fara el, in special noaptea, nu pot sa dorm deloc!

ce mai faceti mey gagici???
mi-e asa dor de voi, dar oricat m-as agita eu, tot nu am timp seara de calculator, dupa ora 9 deja sint undeva intre somn (vis) si realitate, adica sint franta, si sa nu credeti ca imping toata ziua la vogoane, dar s-a adunat oboseala, sau nu reusesc eu sa ma odihnesc cum trebuie, de vreo luna ne-am luat si masina de motaj pentru ochelari si de cand am luat-o stam mai mult in picioare, ca ne-am apucat si de montaj ...de fapt am facut in facultate, dar nu mai stiam mare lucru, noroc ca ne-am reamintit destul de repede ...si asa cum va ziceam, timp de forum nu am deloc, nici de citit mailurile nu prea apuc, doar daca am ceva urgent de trimis!
o perioada n-am avut nici monitor, ca ne-au spart casa si ne-au furat printre altele si monitoru'!

motzulina e bine, si cu ea am tras-o aproape toata luna noiembrie, a avut un herpes palpebral (pe pleoape)la ochiul drept si a trebuit sa stam acasa, nu va zic cat de greu ne-a fost mie si lui Alex, pana la pranz statea el cu ea acasa, apoi veneam eu, stateam cu ea cat dormea si dupa ce se trezea o luam cu mine la cabinet ...dupa ce ne-a dat dr ok-ul si am dus-o la gradinita, cred ca ne-am detensionat sau nu stiu ce s-a intimplat, dar vreo 2-3 zile am avut un soi de febra musculara, ma durea tot corpul, insa am trecut si peste asta ...si peste cateva raceli, am fost toti trei raciti, acum mai tusim doar noi, gagicile

sapt asta am avut serbare, prima noastra serbare ...motzulina stia toata poezia, poeziile celorlalti copii, stia cantecelele ...aveam insa un feeling ca acolo nu va zice nimic, si asa a fost, ba chiar mai rau, nici ceilalti pitici de la grupa ei n-au vrut sa spuna poezii, dar moatza i-a intrecut, a fost singura care a plans, pana n-am luat-o eu in brate si n-am stat acolo cu ea, nici vorba sa se uite macar spre ce se intimpla in sala, imi repeta la ureche ca vrea sa mergem acasa, si imi era teama ca dupa ce apare si Mosul ...se va pune pe urlete, dar mi-a facut o surpriza, n-a mai plans si chiar a mers in brate la mos!
mai sint pitici pe aici care plang sau la care nu le plac oamenii costumati: clovni, mos craciuni etc.? ca poate avem noi vreo problema ....

voua va vine a crede ce copii mari avem, cateodata mai zice moatza ceva de ma lasa masca si realizez ca e mare ...de exemplu in fiecare zi cand o iau de la gradinita, in masina se stie(e obicei deja), trebuie sa planga, niciodata nu am ce trebuie la mine , daca am biscuiti-vrea pufuleti, daca am pufuleti-vrea biscuiti, daca am cana de apa-vrea din sticla si tot asa ...fitze, si mereu ii spun ca ma supara, mie mi-e dor de ea, iar ea face spectacol ...intr-o seara, ajungem noi in casa (eu suparata) si o dezbracam de hainutza, se uita la mine si incepe sa rada ...ce credeti ca zice "ma pacalesti, nu esti suparata, ma iubesti ....", n-am mai avut replica si supararea a trecut instant!
de cateva zile, de fapt de cand a fost serbarea, ne intreaba mereu, pe mine sau pe tati daca am fost cuminti ...ca vine Mos Craciun si la noi!
alta faza, ma vede ca stateam serioasa, nu stiu la ce ma gandeam si imi zice "mami, de ce ai botic?" ...si numai din astea scoate, multeeee, dar astea sint cele mai recente!
ne face declaratii de iubire, mie imi zice "mami, te ubec (iubesc) mult, fumoasa mea, ubita mea, eti (esti) fata male (mare) de acum!" ...nu ma intrebati de unde scoate perlele, ca nu stiu!

va place cum recuperez ? sa mai scriu ?

mai las si pentru serile urmatoare, cand tot singura sint ...
va pupacim dulce dulce si va rog io, mai motivati din absentele alea
, plomit sa vin si maine!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,am venit in sfarsit la servici sa ma odihnesc si io ca omu!!!!De azi ma declar neoficial in vacantza,ca nu ma mai pot mobiliza,asa ca azi vreau sa plec intr-o pauza sa-i cumpar sotiorului cadou iar maine pentru puradica,...
Meii,am fost aseara sa ne intalnim cu moshul,a fost super iar Maria mea a fost extraordinara,nu i-a fost frica deloc,striga de fericire"a venit moshul la mineeee" si cand a vazut ca nu o striga moshul,ii sufla"strig-o si pe Mariia"Pun poze mai tarziu un pic!!!Btw,m-am intalnit cu AndreeeaM si Stefi care este o domnisoara tare finutza si dragutza!!!
Noricico tare harnicutza mai esti!!!!Iar Rares este un scump cum mananca el singurel!!!Btw,io nu i-am dat icre pana acum,da' nu stiu di ci!
Rain,primim cu colinda si pupacim moatza,meeei mi se pare ca a crescut tare mult!!!
AndreeaP de ce l-ai tuns pe Pupi????????
revin cu poze

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
nu ma dati disparuta, m-a invitat sotul meu la ploiesti si am plecat vineri dimineata....cu niste prieteni. ei aveau de facut ceva interviuri pe acolo, au am fost la shopping...distractiva o zi libera asa!
am citit tot din urma.
Olivia bine ca sunteti ok....sper sa se fi reparat Uka!
Anca fara curent? aaauuu, cum asa?
am apucat sa vad si poze cu copii frumosi....si burtica Cristalului! .
o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Lume noua, lume noua...moata si Andreea, pupam dulce.

Uff deja au inceput perlele...mai fetelor ia sa scrieti voi perlutele astea ca tare haioase sunt. Eu citind aseara pe aici pe Dc...am dat de perlele unei pustoice simpatice foc....si cea mai haiosa a fost ....
mama vrea sa pupaceasca fata asa ca o roaga sa vina la ea...la care piticul raspunde "CU FUNDUL MAGIC"...mami crede ca nu aude bine si o intreaba ce a zi ..."CU FUNDUL MAGIC, fara nu se poate"...dar ce e ala cu fundul magic, si Ruti exasperata, cum mami ai si uitat "cu fundul magic e TE ROG".

Pup

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Poftiti la poze cu Mosh Craciun
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762359649862/photo/294928804062207295/17
Apropo de perle o intreaba un vecin pe Maria,cum este mos Craciun,tanar sau batran,raspuns:este tanar!!!!Mos Nicolae este batran ca mi-a adus doar un cadou,iar mos Craciun este tanar ca-mi aduce mai multe!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Helou !! Am revenit la munci, deci pot sa citesc in liniste ce ati mai scris, sa vad si poze, ca de acasa nu am cum !!
Vineri am chiulit de la job, ca Andrei si-a stricat burtica - habar nu am cu ce !! - si da-i si tine-l pe regim, chinuieste-te sa faci copilul sa ia smecta (ceea ce nu am reusit deloc !!), apoi sa manince orezul si supa de morcovi (hahaha, alt esec !!), noroc ca am putut sa ii dau banana si l-am mai pacalit amestecind-o cu orez ... iar uichendu a fost in aceeasi nota, plus crizele si fitzele aferente, trintit pe jos si urlat non-stop ca vrea "sucu mare" !! Asa ca am mai albit nitzel pe ici pe colo, prin partile esentiale !! Aseara am cedat si i-am dat niste carne de pui fiarta, mai ca nu mi-a muscat si mina de foame ce ii era !! Acum vad ca este mai bine si in loc de 7 scaune pe zi am ajuns la 3 si alea in stare ... omeneasca , hahaha !!
Da io ma simt de parca m-ar fi lovit vreun tren ... cineva zicea ca e mai bine la serviciu - is de acord (desi nu in totalitate, dar acu sint !!).
Vazut pozici de printese - Lia pui, Ianca, Maria si Moatza mica (mama, da ce a crescut de cind nu am mai vazut-o !!), vazut si Pupi care se joaca in zapada (oaaa, sint invidioasa, si ce misto e jocul ala cu trenuletz la care se joaca !!), vazut si doamna cu aer de fifties Cristalina, vazut si infometatul terorist Rares (bey, Nora, iar vrei sa imi ploua in gura de la placintele tale ?!) ... Pupam pe toti grupat vorba Cristalinei !!
Olivia, ca nu apucasem sa citesc tot, si eu zic ca a fost ceva de la timpul petrecut cu bona, poate cum au spus si fetele, si-a imaginat copilul ca iar o sa lipsiti de acasa si o sa ramina far de voi, bine ca Uka este OK acum !! Si multumesc mult ... stii tu pentru ce !!
Daria, iar ati baunat ?? Hihii, ce-mi place cuvintu asta, pupici Giuliei si ti-as spune sa dati farte copilului de mincare, sa nu mai patiti asa cind mereti prin vizite, dar deja stiu ca fata ta asa maninca si acasa, so ma abtin de la alt comentariu ! Sanatate multa va doresc !!
Rain, ce ma bucur ca ai mai trecut pe aici !! Ca stiu cit de ocupata si de obosita esti ... Pupici muuuuuulti si te mai asteptam !! S-a rezolvat cu incalzitorul acela defect cu care te duceai la schimb ??
Roxi, hehehe, bravos, fuserati la plimbari ?? Io una va invidiez !!
Liliana, pupi si tie !! Si spor la trebi ! Mi-a placut tare povestea cu "fundul magic" !!
Anca, asteptam pozici cu bradutzul !! Venii zapada si in Canada ??
Gata, ma reintorc la muncile mele ... mai vin io insa pe aici !
Va doresc o zi minunata !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza!

Ne pregatim de iesit afara,deci pe scurt:

Ioana...icre nu-i dau des.Nu prea sunt asa sanatoase,dar a vazut la fata si a vrut...si de atunci a ramas fan icre...mai bine zis,disperat dupa ele.Spor la cumparaturi.
hahahahaha...misto logica fetei.Hmmmmmmm...acum depinde de cadouri.Asa e,unul tanar face mai multe cadouri,unul batran...doar un anumit fel
Vazut pozele...pupam motzata

alice,sanatate lui Andrei si...la cat mai putina vopsea Noi ne-am gandit la voi si la filmulete aveti doua,dedicate lui Andrei,de la Rares:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=217104&cdate=20061214&ctime=194535
hahahaha...io ziceam ca-s in concediu si fetele ma invidiau...iaca imi dati dreptate

Roxana...sa va fie de bine plimbarea...baga poze si amanunte despre shopping

rain...frumoasa si isteata fata ai...si ...'perloasa'...cum sa-i rezisti?

Liliana....super faza cu 'fundu'...

Ia sa fug,dar mai revin!!

Sa aveti o zi frumoasa!!

Nora

Comorile Norei Noutati 2006 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput