Piticlonti de iulie - august 2004 (207)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Olivia...cat am scris io,ai scris si tu

Deci ..perfect logic ce spui,acum imi dau seama,dupa denumire.Numai ca si rezolva cumva...nu stiu cum...si scaunele moi.Cel putin asta se recomanda la noi in caz de diaree.Daca problemele cu diareea n-ar fi fost asa recente,nu ma agitam,dar asa,mi-i frica ca nu s-a refacut.Regim....offfffffffff...asta e blestemul meu...Daca la prima diaree a mancat saracutzul,2 saptamani orez cu morcov...acum,nici o sansa.Cand simte mancare de regim...explodeaza si nu mananca nimic.Plus ca manca extrem de putin...ca o pasarica.De 1-2 zile a inceput sa manance mai bine si n-as pierde asta pt nimic in lume.Eu cred ca ii este afectata flora intestinala...si intr-adevar ii dau mancare mai dietetica,dar nici orez nu-i mai pot da,efectiv refuza

Nora

Comorile Norei Noutati 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Si e posibil sa se fi intamplat ceva sambata si sa se manifeste de abia peste cateva zile?deci habar nu am de mecanismele psihice...pshihologice...si toate alea abstracte ale creierului.Dau si io cu presupusul ca un novice.Dar inginerul din mine nu poate accepta un efect fara o cauza

Nora

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, poate a intrat intr-o pasa proasta cu gradi.. sa stii ca nici Bianca nu e f. incantata de mers la gradi si zice "nu ganitza, a mall" dimineata... dar cand ajungem acolo vad ca nu mai are nimic... insa am citit ca problemele astea pot sa apara si dupa ceva luni de la inceperea gradinitei.. of, te cred ca numa la asta te gandesti...

Si ca sa fim in ton cu noul trend... nici noi n-am dormit azi noapte... mah, copiii astia se vorbesc intre ei (oare n-or avea si ei un forum al lor )... dar la noi din cauza de nas infundat... taica-su a cedat nervos si m-a trimis pe mine sa dorm cu ea, asa ca statui treaza pana la 5 dimineata (ca nu am mai dormit cu ea de mult si ma dezobisnuisem)..

Nora, iti urez in continuare concediu placut ... las ca iti intri in ritm.. de fapt io cand sunt acasa nici nu apuc sa intru pe DC..

Fug la treaba, sper sa revin mai incolo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Regimul este : banana, mar,toast si orez...Daca crezi ca-i este afectata flora intestinala mai bine merg..fiolele alea..am uitat cum se numesc!. Si foarte bun este Debridatul.Ptiu...ma obsedeaza cum se numesc fiolele alea:)))

edit ca mi-am amintit...Ecoflorina!

Mergi la inceput

Anca...el plinge sa nu -l luam de la cresa...asta inclusiv lunea trecuta..marti a stat acasa..si de miercuri..probleme..Asa deci Bianca vrea...a mall!
Nora asa este..orice efect..are undeva o cauza!

io ..edit ca sa nu mai scriu alt mesaj ..Anca vezi ca au aprut in US over the counter, stripuri decongestionante!! Ii dai doua (noi ii spunem ca este bobo:)))...si poate si copilul sa respire! Uite aici:
http://hocks.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=HOP&Product_Code=4945044&Product_Count=&Category_Code=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Roxana, sunt bine fizic, adica cat de cat...o usoara durere de spate si cateva arsuri pe gatlej pe saptamana(tr. sa am grija ce mananc)dar psihic o duc greu...vom vedea ce-o mai urma....
Anca,eu o las sa doarma si 4 ore daca vrea....ma ajuta si pe mine ca am si eu putin mai multa relaxare...
Monica, nu pot sa sar postarile Mitzurei....ma atrag ca un magnet:)
Carmen, sanatate multa!
Nora,am vazut filmuletele, dar fara sonor ca imi doarme odrasla(azi n-a servit la prinz decat 1 ora juma' de somn)....m-a distrat acolo unde basculezi cu lingurita...nu zice nimic mititelul
Olivia,imi pare rau ce se intampla cu voi...va doresc sa treaca cat mai repede

Eu tot intreb de Lia...

noapte buna

Mergi la inceput

Felicia..de ce psihic?? Mai spune-mi cum va mai este..acum dupa ce a trecut cam 1 an de la repatriere..un an ,nu?..tot cu gindul la Germania? Ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Pai psihic pentru ca nu mai am rabdare cu Andreea, cu Nede....faptul ca am angajat o bona 4 ore dim. nu prea ma ajuta cine stie...treaba ei este redusa la jumate deoarece sunt si eu in casa...cat e bona incerc sa rezolv treburile pe ziua respectiva, ca atunci cand doarme Andreea sa apuc sa ma odihnesc si eu pentru ca de 2 saptamani nu dorm decat 4 ore pe noapte(insomniile de sarcina), vine Nede-stai si dupa el...si tot asa.
In aprilie se face 1 an...e binisor, eu inca ma mai gandesc la o "plecare"....sau poate ca mi-ar trece daca as avea si eu o casa a mea, sa nu mai stau prin casele altora...adica sa ne stabilim odata intr-un loc, si gata...

Mergi la inceput

Olivia....pai ii dau si Biotics...pliculete,ce se pune in lapte,ceai...si e cam acelasi lucru cu Ecoflorina.Uite,scriu ce compozitie are:culturi vii de Lactobacillus acidophilus si Lactobacillus bifidus.

Felicia...basculez cu lingurita,tocmai hydrasec,care nu e tocmai bun la gust...si el nici nu clipeste.Am o baftaaaaa....ca n-am probleme cu administrarea medicamentelor.Si pastiluta de triferment sfaramata in lingurita si diluata intr-un pic de apa,o inghite.Se mai si joaca cu jucariile de plus sau cu noi:pune apa in lingurita si apoi vine la noi si zice:"uaaaa maaaeeeee"...adica 'guraaa mareeee'...asa cum ii zicem noi.Si ne tot infunda cu apa

Anca....doamne feri'....pai care ritm?Ca deja sunt ca pe scripeti.aca m-as tura mai tare,as trece prin ziduri.Ete...la ora asta ce mai am un pic de timp pt sufletul meu.Pe DC scriu printre picaturi si mai ales cand doarme el.Hmmmmmmmm.....incep sa tanjesc dupa ziua de 3 ianuarie

Nora

Mergi la inceput

Felicia cind o sa aveti un loc al vostru sint convinsa ca o sa fie diferit! Cind toate vor trece...insomniile..nervi dati de sarcina ...o sa fie altfel! Mai ales atunci o sa-ti fie de ajutor bona! Hang in there!! Mult a fost putin a ramas!
Nora ia da -mi tu adresa sefilor tai..sa le scriu ce mult iti place la job!

Mergi la inceput