Piticlonti de iulie - august 2004 (207)
Raspunsuri - Pagina 16
Nora__ spune:
Olivia.....hahahaha...cum la sefa merge psihologia inversa de obicei,m-ar trimite direct acasa
Nora
Comorile Norei Noutati 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
AncaMaria spune:
Multumesc Olivia de pont... trebe sa aflu daca au aparut si la noi... tu i-ai dat lui Luca?
vrabiuta spune:
neata neata
hai sa va povestesc cum a fost cu serbarea. am ajuns la gradi dupa amiaza, am imbracat-o pe lia pui si a inceput distractia. veselie mare pe-acolo, dansuri, invarteli.. toate pana a inceput propriu-zis serbarea atunci s-a hotarat ca vrea sa stea cu mine si gata. cand a venit mosul i-a zis sa nu vina langa ea - de mers la el nici vorba nu voia nici cadou de la individul in rosu abia cand se pregatea sa plece si a fost convinsa ca vorbeste serios a inceput sa ii spuna pa pa mosule! mutzumeesc!
oricum, mosul i-a adus exact ce isi dorea (desi noi nu le-am spus fetelor de la gradi) si a fost tare fericita. aseara a adormit cu bebelusul (pe care l-am botezat impreuna robert).
dupa serbare am fost la concertul lui banica jr, dar lia pui era deja prea obosita asa ca nu am stat prea mult.
am pus poze aici:
http://family.webshots.com/photo/2201827790034520309sVebIt
citesc din urma si revin
cele mai frumoase
g_ioana spune:
Neatza,neatza eu-s lesinata de dimineatza uitandu-ma la pozele Vrabiutzei,meeei este superba Lia pui parca-i o printesa!!!!!Exact asa cum povestesti tu,ma gandesc ca va face si mandra mea duminica la intalnirea cu moshul,asa ca deja am indoieli daca mai merg sau nuIn plus de azi, suntem singurele pana luni,iar aseara a venit in vizita la noi o fetitza cu un an mai mica,il intreb pe barbati'miu,ii sanatoasa?,el,da,totul ok,si cand intra pe usa, primul lucru pe care-l scoate din geanta este antibioticul,ca are rosu in gat,am murit nu alta!!
Olivia,speram sa treaca repede!!
Nora,am vazut filmuletzele sunt super!!
revin
gorodeii
aripile mele
vrabiuta spune:
ioana - multumim frumos! eu as zice sa mergeti la intalnirea cu mosul, chiar daca se poate sa nu vrea o intalnire prea "apropiata". desi lia pui nu a vrut in bratele mosului, a impresionat-o atat de tare incat mi-a povestit tare incantata dupa aceea ce avea pe cap, cum era incaltat, ce barba lunga avea... cat despre mamicile care isi aduc copiii in vizita cu antibioticul dupa ei - no comment.
mitzu - si eu am pus piciorul in prag cand am venit cu lia pui acasa. pe toti cei care au sunat i-am anuntat ca deocamdata pediatra ne-a recomandat sa nu primim vizite si ca le multumim frumos pentru urari si ii asteptam la noi peste cateva saptamani. dupa ce mi-am mai revenit si eu si ne-am intrat un pic in ritm, abia atunci am inceput sa primim prietenii in vizita. nu s-a suparat nimeni - sau daca s-o fi suparat cineva, a inteles sitatia si i-a trecut repede. tu ai nevoie de odihna, chiar mai mult decat atunci cand s-a nascut tudor. ai grija de tine. pupici
biluto, felicitari! am intrat pe site-ul dat de tine, e super! si cate planse de colorat... deja am scos cateva pentru lia pui, ca nu m-am putut abtine
o zi frumoasa tuturor!
cele mai frumoase
cristalina spune:
Neata!
Si eu in ton cu lumea, am avut ieri o zi de toata jena (drept e ca nu ar trebui sa mai zic nimic, se poate si mai rau!)
Ieri am plecat pe la 13 de la servici, ma programasem la manichiura pedichiura si asta se intampla o data la juma de an!
In usa institutului dau nas in nas cu Maria! Asa ca am anulat programarea, am luat Maria si am hranit-o, am culcat-o...Ma apucasera niste nervi pe tanti Ioana de imi venea sa o iau la bataie...:)
Dupa amiaza m-am gandit sa fac niste peste la folie, cu mustar si cartofi natur, am pregatit totul numa' sa dau drumul la aragaz si am anuntat pe toata lumea ca ma duc la Carrefour sa cumpar lucruri.
Pleaca Maria cu tanti Ioana si John afara, dupa o criza de "mamiii, imbaca-te! mamiii!" Parca ne desparteam pe vecie!
Coada pe drumul spre magazin era de 4 (patru!) km la bariera de la domnesti! Ma intorc acasa fara nici o cumparatura, pun pestele, uit de el, se arde...Vine Maria de afara, urlete..."mamiii, m-am 'ovit!!!" A cazut pe burta si si-a belit un deget, era plin de sange si pielea buricului cam flutura in aer!...:))))
Acum e tare mandra de bandajul ei...hehehe
Spre ora de culcare vorbesc cu finii nostri, racici cobza, asa ca mersul la serbarea de Craciun se anuleaza (mie mi-e frica sa nu ia Maria, lui John si finilor le e frica sa nu iau eu).
Olivia, va urez sa-si revina Luca repede, eu cred ca s-a speriat...
Anca, stie Bianca ce vrea..."a mall!"...hehehe
Nora,Alice sanatate la pitici, sa-s revina cu burticile repede.
Vrabiuta, frumos tare la serbarea voastra.
Carmen, sanatate maxima!
Ioana, sa va distrati frumos la intalnirea cu Moshul...Du-o pe Maria, parerea mea...:)
Noi azi avem "serbarea" institutului. Nevasta directorului imi spunea ca trebuie sa dansez sa ma destind! Acu', daca ma duc la doftor cu contractii din cauza de curatenii prin casa/mers la cumparaturi nu cred ca face urat, dar daca ii zic ca m-am apucat sa dansez cred ca da cu mine d'azvarlita!...
O zi frumoasa la toata lumea! Ii zic lui John sa imi faca o poza azi cu burtica, tot m-am imbracat frumos (am o toaleta cam ca a lu' mama asa...hehehe)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Raportam boratura lunii, aseara, in timp ce io sedeam linistita ca tot omu`undeva departe, vine Alex cu Giulia care a borat tot drumu` pana la vana, in timp ce o ridicase deasupra capului meu. Asa ca, dus in grup
In rest, sunt mai bine, imi pare rau de colegii mei ... asta e, tot raul spre bine, sa speram ...
Merg sa citesc in urma, am vazut doar Vrabiuta mica, o frumusete in alb
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
vrabiuta spune:
cristalule - cum era vorba aia a ta: mie mi se intampla lucruri!noroc cu optimismul tau proverbial deja!
lia pui de un sfert de ora se arunca de pe marginea canapelei pe canapea si imi explica cum sare ea "peosc" in apa! si ca apa e rece si ii place. si vine la mine cu manutele intinse si imi spune ca sunt "manutele pline de peticholi". si mai face cate o pauza in care canta "saniuta fuge" sau "london bridge is falling down" si altele ramase neidentificate. si imi spune din cand in cand: pe-asta o cantam ca alta n-avem. rad de una singura pe-aici.
cele mai frumoase
vrabiuta spune:
daria - imi pare rau ca aveti asa vesti... si ce-o sa faceti? vi s-au propus alte posturi?
cele mai frumoase
szivarvany spune:
Io` s la dep.de logistica, deci e "norocul" meu, voi avea munca in + de la intai. Restul nu stiu ce vor face, dar sigur se vor descurca, pe mine m a lovit vestea asta gandindu ma la sarbatori ...
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze