Piticlonti de iulie - august 2004 (207)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

...P'asta o cantam ca alta n-avem!...hahaha

Daria, urate vesti de sarbatori...Las' ca o sa mai uiti de asa "noroc" cu sarbatorile. Banuiesc ca boratura lunii a fost de la multa mancare, sper ca nu sunteti si voi raciti...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Asa e, a mancat asta mica de s a spart, cascavaluri, rosii, si bine nteles asa le a inghitit intregi Dar daca ne ati fi vazut pe toti 3 in halul ala ... Nu stiam care cum sa ne dezbracam mai repede

Mie imi va fi tare dor de colegi, cu unii s`tem aici de 8 ani ...

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vrabiutza,criminala este Lia cu cantatul!!
Cristalina io zic sa-ti faca John un filmuletz cu "burtica"dansatoare!
Meii,io-s intr-o pana de idei,voi ce luati cadou jumatatii?Vreau si io neshte idei,heelp
Io ieri m-am chinuit sa-i explic Mariei treaba cu colindatul si cu banii,buuun,a inteles fata,vin musafirii,se duce si intreaba"aveti bani?","vleti sa va colind?"incepe fata,colinda,si toata lumea scoate banul,ea,nuuu si nuu,se duce isi ia posheta, din care imparte la toti cate un banutz!!!!S-a dus visul meu sa-mi iau masina noua dupa sarbatori,cu banii stransi de ea cu uratul!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ioana, eu ii iau wok, desi ce am vazut la tefal nu mi s-a parut prea frumos...sau DEX-ul!....hehehe
Asa ca nu cred ca te-am inspirat defel...
Hai ca mai aveti timp sa o invatzati pe Maria sa nu mai dea bani la musafiri...:)

Noi ii cantam in fiecare seara cand o imbracam dupa baita "sorcova vesela" si "steaua", doar doar s-o prinde ceva...radea John de mine, ca ii cand numa' d'astea de bani, d'alea de colaci si nuci nu....hihihi

Iaca si tinuta mea de scandal "imprumutata de la mama"...:)
http://good-times.webshots.com/album/556252061XChThf
Scuzati calitatea execrabila a pozelor, pozarul era plictisit...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna fetelor,

Vad ca va tineti de serbari, ei bine is noi vom avea serbare luni 18 dec, intalnire cu mosul, Victor a invatat si o poezie, dar mie nu vrea sa mi-o spuna!! Mor de gelozie cateodata, tati e favoritul lui, cu tati doarme, cu tati face baie, cu tati mananca si eu... uffff!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna fetele!

Noi in privinta colindelor suntem mai avansati Edi canta "dom- dom" toata ziua ( adica Domn- Domn sa inaltam cred ca stiti colindul).

Inca un loc cu multe pagini de colorat inclusiv Scooby-Doo

c o l o r i e z . c o m sper sa va placa si asta.

Cu decorurile de Mos la sc. la Ana am avut mare succes si ca atare cei de la Circul globus au selectat-o sa vina la ei pentru un spectacol ( premiu ?? nu stiu prea multe amanunte, o sa mergem duminica si va povestesc eu luni ce si cum) ideea e ca l-as lua si pe Edi sunt curioasa cum v-a reactiona si daca va avea rabdare pana la sfarsit.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Olivia- am citit despre ingrijorarea ta referitoare la comportamentul lui Luca. Sa stii ca si radu, dupa ce parea ca se obisnuise cu bona, a inceput cu plansete dimineata, de mi se rupe sufletul cand plec. In plus, de cum o vede pe bona incepe sa-i strige sa plece acasa la ea...daca disparem pana la baie sau bucatarie e balamuc curat...Si dupa-amiaza cand ajung acasa el si bona (care e la noi de aproape doi ani) sunt cei mai buni prieteni.
muuuulti, sa-ti treaca grijile.
Vrabiuta-suuuperbe pozele si fotomodelu, da asta deja nu mai e o noutate.
Am admirat-o si pe duamna Cristalina, mai am de vazut filmuletzele .
Io-s o mare duamna in acest uichend, au venit ai mei asa ca nema griji pt copil, mancare sau altele asemenea. Shopping scrie pe mine
Andries-nici nu stii ce bine iti inteleg frustrarile, ca si la noi tata e centrul universului. La noi e chiar mai grav, fiindca eu vin la ore rezonabile de la munca, ma vede suficient timp, dar se pare ca-s necorespunzatoare dpdv calitativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara
am intrat sa o laud pe lia pui, care astazi a facut toata ziua numai la olita. am lasat-o doar in chilotei si pantalonasi si de fiecare data cand a avut nevoie a spus! si este exclusiv meritul gradinitei care a reusit asta in 6 zile! educatoarea mi-a zis ieri ca de saptamana viitoare putem sa o aducem doar cu chilotei, dar eu... toma necredinciosul, am zis sa o lasam pana in ianuarie. nu-mi vine sa cred. sunt curioasa cum va fi maine.

weekend placut tuturor!

edit: am filmat-o pe lia pui cantand in fotoliu cantecelele de care va povesteam mai devreme. sper sa imi corup sotul sa le faca fisiere avi si sa le pun pe net sa vedeti ce distractie e pe-aici!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Same here..greva foamei in continuare. Nu a mai plins insa la cresa..ca dovada ca nu acolo era problema! Oricum ramin la ideea ca cineva mi-a schimbat cupilu ..Mi-a luat pe Uka, nebunici si vesel si mi-a dat un plingacios ..tristut...Daca inainte ma punea sa-l tin in brate in pat la culcare..acum s-a culcat in coltul opus...iar lui tati i-a zis..go tata..go...el care nu dormea fara sa fim toti trei in pat! Peste noapte nu a mai venit sa ma readuca in pat...statea singurel si plingea....deci nu-mi recunosc cupilu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cristalinule vazut burtica! Deci s-a hotarit d-nul Enculescu sa mearga la petrecere?? Distractie placuta!
Vazut aseara filmuletele Norei (wow ati trecut la vals???)...si ale lui Alice..si cele de la mare..ca eu nu le vazusem!Nu prea am inteles io ce vorbea Gizmo pe acolo...
Ioana sa venim si noi?
Irina , tot asa..cu atasamentul fata de tati? La noi a trecut dupa revenirea din Ro!Spor la shopping!

Anca cum a fost aseara? La lui Uka i-am dat de vreo 2 ori pina acum!
Liliana ..gata..vacanta scrie pe tine???

Mergi la inceput