Piticlonti de iulie - august 2004 (207)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci intru si eu pe scrut sa va salut si sa va doresc muuulta sanatate si o seara faina !
Noi am avut o zi lacrimogena la munca, cu intrarea in CE se desfiinteaza si biroul nostru de comisionari in vama, colegi cu mine de ani de zile. Asa ca s`tem cu totii suparati si tristi ...

la gasca !

Btw, si Giulia a fost suparata si a baunat azi dimineata ca vrea pupiciiii si sa nu merg la servici

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!

Moamaaaaaaa...ce in urma am ramas...v-am mai zis ca e mai bine la serviciu?
Deci dimineata turez motoarele si bag kerosen la adus casa la aspect normal si apoi am tot plecat in oras:la mall,la targul de cadouri...prin oras..Apoi vin si hranesc populatia,o culc,mai invart blidele,sculat teroristul,hranit,jucat,lectii...se face seara iarDeci nu m-am apucat de curatenia generala.Si inca mai am de umblat dupa cadouri.

Mai nou,la pranz mi-a reusit faza sa-l culc pe Rares in patut,ies si inchid usa.Si el adoarmeVine si foarte obosit de la plimbari.eara inca nu mi-a mers figura.Probabil pt ca e intuneric si tot ma striga.
Acum am de facut parjoale si nu prea imi vine,ma oboseste mersul prin oras cu Rares dupa mine.

Aaaaaaa...sa va spun...am fost la Targ si am gasit-o pe roberta....beeeyyyy gagici...stiti cum arata fata asta????Moamaaaaaaa....poza ca poza...s-o vedeti live.Iti vine s-o intrebi de bacalaureat.Io in locul sotzului as cam fi cu ochii dupa ea.Si e subtiricaaaaaaaa...de io ma simteam balena pe langa ea.

Roberto...inca o data:Succes cu afacerile!!Si sa-l aduci pe Matei cat mai repede,ca erai scursa de dor.

Ioano....io sper sa ma umplu de bani cel mai tarziu luni.Voi ati facut deja bradutul,am vazut...se uita si Rares la pozele cu maia si avea asa,un ranjet pe mutra...cred ca saliva si el.A zis ca e frumoasa
Nu cred ca vin la Dana.Rares n-are muci,dar mai stranuta si uneori pare ca are nasul infundat.Deci nu risc sa se imbolnaveasca pe acolo.Macar sa-mi tihneasca sarbatorile.

Roxa...deci las fata in pace.Dar Skinorenul ce e?Deci si la voi se vad progrese la vorbit...brava!!

Felicia...ma culc tarziu si adorm in drum spre perna in fiecare noapte.Noroc de tati ca se mai trezeste cand vrea iubaretul apa.Uneori ma mai trezesc si il invelesc.Deci...chiar neintoarsa dorm...dar asta e a doua natura....ceea ce va doresc si voua.

Olivia...ce face Uka?Ai depistat ce a fost?Poate ceva cosmaruri?Faptul ca a plans la cresa poate fi continuarea starii de peste noapte.Sau...asa cum au zis fetele,sa fi fost ceva la gradinita.Asa am patit eu cu cresa,la fata.Totul a fost bine cateva zile,apoi deodata...psihoza,nu alta.Se trezea dimineata si instant incepea sa urle:"Nu vreau a nitzaaaa'...cred ca au pocnit-o acolo,ca n-a vrut sa doarma.Si m-am chinuit cu ea apoi cateva luni,pana s-a adaptat iar.
Dar sa ne spui ce ai aflat.
Ceapa ce-ti mai face?

Gabi...Stefanut ce a avut pana la urma?Se pare ca toti s-au molipsit.Ma bucur ca iti merge bine in delegatie,plimbareatzo

Liliana...spor la treaba,la corectat si negocieri cu studentii!!Sa ai o vacanta frumoasa!

Anca...inteligenta faza cu sugestionarea copilului...cu ideile de cadouri.Eu nu il intreb deloc.I-am luat jucarii si gata.Sa se descurce cu eleOricum la el conteaza doar 'bibiurile'

alice....suuuuper filmuletul cu Andrei si jucariile...si vorbeste bine,legat,chiar daca mai stalceste.Adevarul ca io n-as fi vrut sa nu stalceasca deloc cuvintele...n-au farmec puradeii daca vorbesc corect.
Siii...ce voce sexy are husbandul tau,fataa!!!(ia sa vezi cum mi-o fur io acum peste ochi)

cristalino...pana la urma d-l Enculescu merge la petrecere sau nu?
Ce mai face motzata zulufata?Baga niste perle,ceva..

Mitzule...pfaaaaaaiiii...ce-mi plac mie musafirii care vin asa,hodoronc-tronc si mai ales in rodin...cand tu esti epuizata si fizic si psihic.Si chiar asa sa zici:am 2 copii care ma epuizeaza...vizite,mai peste o luna.

vrabiuto...asteptam poze de la serbare!

Carmencito...mergi la Dana,duminica?Pupam stolul fix pe cioc

Deci sanatate la piticlonti si la mamici si burtici!Sa aveti o noapte linisita cu muuuuuult somn!!Mai revin io...

Nora

Comorile Norei Noutati 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna seara!

Suntem aici.Ne-am chinuit cu o viroza sau ce o fi fost ea ..dar tare scarboasa si inca nu e bine,dar parca acum a redevenit si el cat de cat mai uman ca se transformase intr-o fiara de mi-era frica sa stau cu elCredeti-ma ca vroiam sa merg la serviciu decat sa stau o zi intreaga cu el.

Cu somnul de la pranz....am renuntat....era imposibil!!!!!!!

Acum am descoperit ca unul din motivele de nervozitate era din cauza faptului ca se uita toata ziua la televizor.Cand timp de trei seri la rand a refuzat categoric sa mearga la culcare seara ,urland ca el nu se culca ,ci se uita la desene....am luat foc!!!!!!Si mi-am zis ca orice ar fi...poa' sa urle trei zile ca nu-l mai las sa se uite la tv decat dimineata cateva ore!!!!!

Va pup.

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare!
Nu ..nu am depistat de ce plinge...doar il intrebi de sanatate si urla! I-am apasat pe linga urechiuse...nada...mincarica....fara ...la culcare seara scandal..ca vrea sa-l vada pe Barney!....dimineata..nu oala..nu haine..nu la gradinita....Acolo urlete la greu...Si lipseste tocmai acum educatoarea favorita...de luni se reintoatrce si sa vedem daca se calmeaza cind o vede pe ea...Oricum..sint dusa...de ingrijorare..Uka nu a fost niciodata un copil cu toane..si nici plingacios...

Adela tu povesteste...asa te mai descarci...Iar Felicia si Cristalina...voi sariti peste postarea Adelei
Roxa..ce ma bucur ca si-a dat drumul!!! Uka parca stagneza de vreo luna...
Alice sper sa nu se mai repete faza de azi noapte! Eu nu pot vedea filmulete decit de acasa..
Gabi cuma fost azi noapte?
Liliana spor la corectat! Acum vine vacanta cu trenul din Franta!
Robi ...sa-ti fie rusinica..te vaitai ca este grasuta!...ntz,ntz,ntz...
Nora ..harnicuto! Felicitari pt reusita la prinz!Ceapa face bine nu este bolnava..Partea mai nasola este ca vin mostre de salata ...cind credeti? Simbata!!! Asa ca tati..probabil ca o sa munceacsa in we Io nu ..ca pe mine ar trebui sa ma platesca overtime
Biluta felicitari!!
ma duc...sa stau pe ginduri

edit...vazut o dulcica linga brad!

Mergi la inceput

Daria...dar Giulia ce a patit?Se pare ca a fost o zi urata pt majoritatea.Si la serviciu...sper ca nu ai probleme,nu?

Olivia...posibil sa se fi speriat de ceva?Sau s-a intamplat ceva,minor pentru voi,care sa-l fi alertat asa si sa nu va lase deloc sa plecati de langa el?Greu cu ei,copiii,ca nu stiu sa spuna ce ii doare si ce ii supara.Io iti tin pumnii sa descoperi cauza.

Al meu cupil n-a compatimit cu piticlontii urlatori,in schimb s-a lipit de cacaceala lui Andrei de alice Deci nu e diaree,doar asa...mai moale,dar cum stiu ca el are probleme,l-am pus rapid si eu pe hydrasec.Amintindu-mi de postarea lui alice...am filmat cand ii dadeam sa bea hydraseculE cam intunecat filmul,nu stiu de ce...pe aparat parea bine.
alice,mon amour....mai sunt 2 filmulete,dedicatie pt Andrei:'Dedicatie pt Andrei' si 'Recomandare de carte'

Am mai pus cateva filmulete...dar nah...parca stia ca vreau sa filmez si numai se prostea sau...statea la desene

http://www.dropshots.com/Nora

Nora

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic..la cresa nu are cum sa fie lovit..nici macar nu-i pedepsesc prin time out..au ei alte metode si sint mindrii de ele
Nora ...ca tot stateam pe ginduri ..poate cele 5 ore cit a stat cu bona...sa fi declansat ceva...si asta se poate..ca alta explicatie..io nu am...Oricum ma gindesc sa mergem la dr..si noi sa cumparam stetoscop..otoscopo..ca asa doar uitindu-te la copil nu poti sa stii daca este vreo problema medicala.. La filmulete ma uit acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ola, pupam cupiii cu somnu` pe spongi si gagicile nedormite si aferente cu mitzu`n frunte
roxi, felicitari vorbaretului!
pupam uka, olivia stii parerea mea...
norico, sper sa ajung, vii? roberta, andrea, ioana, veniti?
daria, imi pare rau, tot raul spre bine....
io m-am virusat pentru a doua oara in doua saptamini, is infundata rau de tot si-mi simt capu` cit china

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Nora..atit cit stiu eu, Hidrasecul este pentru hidratarea in cazul diareei acute..Deci daca Rares are doar scaune mai moi...eu nu i-as da nimic..ci doar regim alimentar! Ei nu mai sint bebelusi deci nu se mai pot deshidrata asa usor!
Nora, Skinoren sau Retin A..sint cele ma bune unguente antiacneice!

edit ...Carmen sanatate cit cuprinde!Aspirina Bayer si paracetamol!Mey..sa faceti poze la intilneala,da?

Mergi la inceput

Olivia...n-am stiut ca sta si cu bona.Deci e foarte posibil.Fata mi-am lasat-o cu bona de la 1 an.Era un copil foarte sociabil,zambaret,vesel,se ducea la oricine in brate...radea si la 39 grade,febra.Ca dupa un timp,sa vad ca se teme de barbati.Nici un barbat in afara de tata si bunic nu se putea apropia de ea.Si in ziua de azi ma intreb ce s-a intamplat atunci.Ori bona a speriat-o ca o ia nenea daca pleaca de langa ea sau...chiar a speriat-o un barbat....nu stiu.Dar ceva a fost.Asa si cu Uka...
Sincer...as vrea sa-ti zic ca totul e ok si trece de la sine sau ma rog,nu e nimic,doar se alinta,dar eu nu cred asta.Si chiar vroiam sa iti zic sa mergeti la alt medic sa-si dea cu parerea.Copiii nu fac chiar asa,daca nu li se intampla ceva.Sa dea Domnul sa nu fie asa,dar...mai bine sa verifici.Si daca ii zici lui Uka ceva de bona,de bine...de rau...cum reactioneaza?Saaaauuuuu...ma gandesc...posibil sa fi avut asa un cosmar de groaznic incat sa i se para foarte real?El nu iti da nici un indiciu?

carmenutzo...nu cred ca vin...al meu e pe muchie cu sanatatea si n-as risca sa se imbolnaveasca fix de Sarbatori.Noi speram sa avem un Mos,chiar pe 24 si atunci vom vedea reactia.Daca nu...la anul..

Nora

Mergi la inceput

Nora el nu sta cu bona..Doar simbata, pentru prima oara, l-am lasat cu o bona la noi acasa...

Mergi la inceput