LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

lavi-tare isteata silviuta
apropo de asta,ma intreaba un baietel a-l unor cunostinte anul trecut :cum vine daria???maica-sa-o aduce barza!se uita la mine curios si intreaba;da?o aduce barza?zic ;da ,vine la usa si o lasa pe daria acolo!si de unde stii tu ac e daria acolo?-pai,bate cu ciocul in usa. pleaca el cam ganditor si se intoarce dupa 2 min f suparat si:-mincinoaselor,nu e frumos sa mintiti,berzele nu sunt aici iarna!cum vine daria??? sia sa a treb sa-i explic ca ma taie dr pe burta si o scoate de acolo

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Subiect de LMA ptr gineri-miu ORLANDO ANDREAS
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89982

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aaaa, vad ca vb de Mos Nicolae, tocmai mi-a spus tati o faza dementiala...o colega de-a lui are o fata de 4 anisori, care dupa ce si-a vazut cadourile din ghetute il intreaba pe tati: "tati dar pe unde a intrat Mos Nicolae ca io am stat pana la 11 aseara si nu l-am vazut, si am incuiat si usa??? Pe gaura cheii, tati, a intrat. La care cea mica: hai mai tati, fii serios, cu elefantul asta mare ???

V-ati prins cred ca primise un elefant imens din plus mai mare decat ea.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

LMA Nichitutul, baietel de Anda!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89983

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavi02

Ina te mai tin de vorba pana faci subiectul

Na, ca-l facui, ma speriasi rau ca poate mi-o ia altcineva inainte asa ca am dat bataie!

Dulce foc Silviutza , cred ca de cate ori ar scoate cate-o perlutza as pupaci-o.
E-adevarat, ca m-ar baga rau de tot in ceata cu intrebarile ei!
Cum reusesti sa gasesti raspunsurile Lavi? ca trebuie sa-i spui ceva intre adevar si minciuna, nu? si cel mai nasol este cand astia mici te iau pe nepregatite...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Ina melodia se numeste "Amazing" si e cantata de Janelle.

Multumesc Mada!
Sa stii ca am ascultat-o dar nu are acelasi efect asupra mea daca nu vad imaginile cu voi. Superb montajul realizat!

Ce-mi facusi,soro, m-ai pus la munca creativa! acum mi-am facut de lucru si stau sa culeg poze de prin cd-uri in loc sa-mi fac treaba. Eu am ales melodia lui Louis Armstrong "What a wonderful world".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

sa vad cum ma scot cu Mos Craciun - ca va fi unul la serbarea de la gradi, altul la tata la servici; si SIGUR-SIGUR n-or avea aceeasi moaca si imbracaminte... [emoticon care se scarpina in cap de nedumerire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

LAVI, wow, asa dificultati intelectuale ne asteapta si pe noi? sau piticii de acum vor intreba pe la 5 anisori de ce MC (Mos Craciun) nu are o holograma proiectata si in casa noastra?

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

nasoala treaba Lavi!
pai spune-i ca mosu se imbraca in functie de temperatura din camera....si in functie de starea de dispozitie in care este. De ex. intreab-o " tu te imbraci zilnic cu aceeasi rochita? " nu! mai vrei si pantalonasi cateodata sau vrei o alta culoare de rochita" . Asa si mosu' costumul il are cam acelasi - ca sa-l poata recunoaste toti copiii din lume- dar cateodata isi mai tunde din barba, sau isi ia costumul rosu mai subtire, etc. Vezi tu cum o imbrobodesti, dar sa ai pregatite si alte raspunsuri ca precis o sa te incuie cu alte intrebari si "de ce -uri?" saraca de tine! grea treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nichita citeste felicitarea de la rachel

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput