LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 8

ela27oana spune:
ela27oana spune:
 lavi-tare isteata silviuta
apropo de asta,ma intreaba un baietel a-l unor cunostinte anul trecut :cum vine daria???maica-sa-o aduce barza!se uita la mine curios si intreaba;da?o aduce barza?zic ;da ,vine la usa si o lasa pe daria acolo!si de unde stii tu ac e daria acolo?-pai,bate cu ciocul in usa. pleaca el cam ganditor si se intoarce dupa 2 min f suparat si:-mincinoaselor,nu e frumos sa mintiti,berzele nu sunt aici iarna!cum vine daria??? sia sa a treb sa-i explic ca ma taie dr pe burta si o scoate de acolo
 Ela si Oana-Daria

madau spune:
madau spune:
 Subiect de LMA ptr gineri-miu ORLANDO ANDREAS 
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89982 Madau si
Madau si  Alexia Miruna (15 dec 2005)
 Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

madau spune:
madau spune:
 Aaaa, vad ca vb de Mos Nicolae, tocmai mi-a spus tati o faza dementiala...o colega de-a lui are o fata de 4 anisori, care dupa ce si-a vazut cadourile din ghetute il intreaba pe tati: "tati dar pe unde a intrat Mos Nicolae ca io am stat pana la 11 aseara si nu l-am vazut, si am incuiat si usa??? Pe gaura cheii, tati, a intrat. La care cea mica: hai mai tati, fii serios, cu elefantul asta mare ???

V-ati prins cred ca primise un elefant imens din plus mai mare decat ea. Madau si
Madau si  Alexia Miruna (15 dec 2005)
 Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Ina869 spune:
Ina869 spune:

LMA Nichitutul, baietel de Anda! 

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89983
Rachel (Nov.23,2005) Ina  & simburel(a)
& simburel(a)

Ina869 spune:
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Ina te mai tin de vorba pana faci subiectul
Na, ca-l facui, ma speriasi rau ca poate mi-o ia altcineva inainte asa ca am dat bataie!
Dulce foc Silviutza
 , cred ca de cate ori ar scoate cate-o perlutza as pupaci-o.
, cred ca de cate ori ar scoate cate-o perlutza as pupaci-o.E-adevarat, ca m-ar baga rau de tot in ceata cu intrebarile ei!

Cum reusesti sa gasesti raspunsurile Lavi? ca trebuie sa-i spui ceva intre adevar si minciuna, nu? si cel mai nasol este cand astia mici te iau pe nepregatite...

Rachel (Nov.23,2005) Ina
 & simburel(a)
& simburel(a) 

Ina869 spune:
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by madau
Ina melodia se numeste "Amazing" si e cantata de Janelle.
Multumesc Mada!

Sa stii ca am ascultat-o dar nu are acelasi efect asupra mea daca nu vad imaginile cu voi. Superb montajul realizat!

Ce-mi facusi,soro, m-ai pus la munca creativa! acum mi-am facut de lucru si stau sa culeg poze de prin cd-uri in loc sa-mi fac treaba. Eu am ales melodia lui Louis Armstrong "What a wonderful world".
Rachel (Nov.23,2005) Ina
 & simburel(a)
& simburel(a) 

lavi02 spune:
lavi02 spune:
sa vad cum ma scot cu Mos Craciun - ca va fi unul la serbarea de la gradi, altul la tata la servici; si SIGUR-SIGUR n-or avea aceeasi moaca si imbracaminte... [emoticon care se scarpina in cap de nedumerire]

tania-z spune:
tania-z spune:
 LAVI, wow, asa dificultati intelectuale ne asteapta si pe noi? sau piticii de acum vor intreba pe la 5 anisori de ce MC (Mos Craciun) nu are o holograma proiectata si in casa noastra? 
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Ina869 spune:
Ina869 spune:
 nasoala treaba Lavi!
pai spune-i ca mosu se imbraca in functie de temperatura din camera....si in functie de starea de dispozitie in care este. De ex. intreab-o " tu te imbraci zilnic cu aceeasi rochita? " nu! mai vrei si pantalonasi cateodata sau vrei o alta culoare de rochita" . Asa si mosu' costumul il are cam acelasi - ca sa-l poata recunoaste toti copiii din lume- dar cateodata isi mai tunde din barba, sau isi ia costumul rosu mai subtire, etc. Vezi tu cum o imbrobodesti, dar sa ai pregatite si alte raspunsuri ca precis o sa te incuie cu alte intrebari si "de ce -uri?" saraca de tine!   grea treaba!
 grea treaba! 
Rachel (Nov.23,2005) Ina  & simburel(a)
& simburel(a)

anda77 spune:
anda77 spune:
 nichita citeste felicitarea de la rachel
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"