LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 9

Bic spune:
Bic spune:
 Noki, vinde-mi si mie secretul: cum reusesti sa inveti de la 6:45 la 10:45 cu plodul linga tine? Ce face Sarah in timpul asta? 
Madau, intr-adevar foarte impresionant. Sa-ti traiasca fata! eu am strins toate pozele de lipit in "primul meu an", da' n-aaam reusit sa duc la capat proiectul. 
Tania am uitat ieri sa-ti scriu ca ma regasesc foarte bine in ipostaza de mama obsedata de curu' copilului. Faza cu mirositul in dos mi-e extrem de cunoscuta. Mame obsedate...
 Smaranda, 3.11.2005
 Smaranda, 3.11.2005 
 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii  
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,  
  alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap  si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia  de pe DC

catutza spune:
catutza spune:
 Madu , mi-a placut foarte mult filmuletul, frumoasa amintire! Eu nu pot sa-mi fac ca cica nu e formatul bun la poze, o sa incerc si zilele astea cand mai pot.
Dordia , chiar ma miram ce e cu tine pe mess, i-mi pare rau ca am vazut ca abia asteptai petrecerea, dar asa e la noi la ramani, . Auzi dar tu nu spuneai ca mai vrei un bebe acum de curand? De ce nu il faci si apoi sa-ti gasesti alta slujba. Ca asa e cam urat din partea ta sa te duci undeva sa lucrezi un an si apoi sa ramai iar acasa.
. Auzi dar tu nu spuneai ca mai vrei un bebe acum de curand? De ce nu il faci si apoi sa-ti gasesti alta slujba. Ca asa e cam urat din partea ta sa te duci undeva sa lucrezi un an si apoi sa ramai iar acasa. 
Miha , multa sanatate Bubulinei, iar tu incearca sa nu mai fii asa panicoasa,
Anda  si Madutza , petrecere frumoasa maine, asteptam poze si impresii.
CristinaB , drum bun maine si sarbatori fericita (asta daca nu mai intrii pe la noi)
Fug sa adorm fata ca e tarziu si revin
Cata  si  Bianca-Maria(2.11.2005)
 Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

roxisialexia spune:
roxisialexia spune:
 doamne ce am mai bocit citind urarile de LMA, postate de ina si leea..uf a trebuit sa iau o gura de aer rece ca sa imi revin..felicitari fetelor!
madau, superb superb, e de nota 10!
alina, calatorie placuta si week placut!
diana, eu it sugerez sa incepi din timp sa postezi cv-uri, ca sa ai de unde alege tu, nu ei.Si sa stii ca eu merg pe principiul un sut in fund este un pas inainte.Asa ca e mai bine ca s-a intamplat acum, succes!
miha de unDEVA cu siguranta este reactie de la vaccin.tu nu i-ai dat preventiv nimc pentru febra?Stai linistita ca o sa fie bine si noi avem marti programare pentru priorix.
mihaeluta, eu pentru vanatai si cucuiuri iti recomand troxevasin, e bine sa il ai in casa.Atunci cand face buf il dai repede cu gelul asta si e ok( sfat ce l-am primit de la o cunostiinta care e doc.), iti spune o mama care are la activ ziua si busitura.
In privinta trezirilor si a plinsului, iti spun doar ca si eu trec prin aceasta perioada ...de cand a cazut nu mai am noapte linistita, se trezeste si urla si vrea la mine in pat si fac asta de vreo 4-5 ori pana nu mai pot si capitulez si o las la mine in pat.Posibil in cazul lui titi sa fie de la dinti sau doar vrea sa te stie langa el, eu nu sunt de acord cu metoda sa il lasi sa plinga.e o perioada cand au nevoie de noi, dintii..sau alte dureri, frica de intuneric sau de parasire, eu credca e foarte important sa stie ca suntem acolo.Stiu ca e greu, si eu ca si tine dimineata trebuie sa mergem la job, insa trebuie sa rezistam cumva si sa nu uitam ca o sa treaca si asta, sanatosi sa fie.
nokiuta, ce ma bucur sa te vad happy, mi te si inchipui cum dansezi de bucurie 
cris sunt de acord cu tine in privinta elefantului, pai la trei ani ce sa mai faca cu el, ca a mea acum ajunge cu picioarele jos.Dupa cum am mai spus este o jucarie foarte buna pentru noi.
Buna idee cu   Cheerios o sa incerc si eu.
feli, sa nu fi fost imbracata prea gros.oricum 37.7 e in limite normale.
sa trimit ravasul, sa fac un reload si daca o fi cazul revin
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

dordia2000 spune:
dordia2000 spune:
 Catutza pai...asa ma gandeam si eu dar sa vad daca imi iese pasentza. Plus ca tare imi prindeau bine niste bani in plus fie ei si pt un an!!! Dar daca luni la dr. totul iese bine...si imi ia proba din nou si astept pana vine rez care daca e bun....ma apuc de facut copii dar daca e nasol....mai astept!
Roxi asa e...un sut in fund...un pas inainte!!!Oricum daca imi iese pasenta cu bb....nu mai caut de munca decat poate ceva acasa sau...la negru!
Diana mamica de  Stefan-Cristian
  Stefan-Cristian
14.11.2005

roxisialexia spune:
roxisialexia spune:
 i-a sa vedem cum arat, m-am coafat si eu de ziua lui nichituta.Mama sper sa imi placa 
edit
se putea si mai bine, asta e!
ma duc sa cuget la niste urari pentru copilasii aniversati maine.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

meems spune:
meems spune:
 Am intrat si eu sa va salut din fuga.  Rianna e mult mai bine (Ina  ), doar dintii astia incapatanati o mai deranjeaza din cand in cand.  Ma duc acum sa-i fac baie piticei si apoi la soacra-mea cu ea, ca noi plecam la petrecere de Craciun in seara asta (iu-huuuu, sper sa ne mai si distram!).  Sper sa revin maine cu poze.
), doar dintii astia incapatanati o mai deranjeaza din cand in cand.  Ma duc acum sa-i fac baie piticei si apoi la soacra-mea cu ea, ca noi plecam la petrecere de Craciun in seara asta (iu-huuuu, sper sa ne mai si distram!).  Sper sa revin maine cu poze.

Ina869 spune:
Ina869 spune:
 Cuscra, ginere-meu cel putin are figura expresiva; sta ingandurat si cugeta in lumea lui bebeluseasca...a luat treaba in serios ( semn ca este un educat si civilizat  ) pe cand fiica-mea, cand a prins in manute felicitarea de la el a vrut sa o linga si sa o morfoleasca. Am oprit-o la timp, spunandu-i " nu, mama, nu poti sa o papi, asta este prima ta felicitare de la un baietel, trebuie sa o punem la colectie sa o pastram pentru toata viata!"
) pe cand fiica-mea, cand a prins in manute felicitarea de la el a vrut sa o linga si sa o morfoleasca. Am oprit-o la timp, spunandu-i " nu, mama, nu poti sa o papi, asta este prima ta felicitare de la un baietel, trebuie sa o punem la colectie sa o pastram pentru toata viata!" 
papacioasa de fii-mea ar roade tot, draga de ea! 
Cu mirosul guritei, o sa-mi fac o programare sa cer o coprocultura, ca nu mai rezist asa.  POate fata mea are probleme si eu stau asa, cu mainile in san. I-am mai cerut de cateva ori investigatii drei si nu am reusit sa o conving, de data asta ma duc hotarita, mai ales ca la ultimul vaccin i-am lasat cadoul de Craciun, asa ca nu mai poate sa ma refuze. 
Anda spor la treburi si nu te obosi prea mult ca sa poti savura pentrecerea de astazi ( la voi)
edit: Meemsilica, ma bucur pentru Rianna si pentru voi ca o sa petreceti! sa aveti fun!
Aoleu, ii faci baita si pe urma o scoti pe-afara? ah, poate ca la voi nu sint - 20 de grade cum avem noi acum. 
Astazi a fost ziua mamei si maine este a bunicii si a lui ginere-meu.
Sa tot petrecem cu atitia sarbatoriti! Na, io incep sa beau de pe-acum
Maine mergem si noi la petrecerea de X-mas organizata de compania lui barbata-meu. Eu o sa stau cu rachie putin si pe urma ma intorc acasa, nu vreau sa stric programul copilului si sa o tin adormita prin restaurant. O prietena mi-a propus sa o tina la ea, dar asta ar insemna sa o duc, sa o aduc, si nici nu stiu cum s-ar acomoda rachie cu cineva nou, asa ca nu mai risc, o iau cu mine, asa cum am obisnuit-o pina acum. Si-asa eu nu beau, nu fumez, nu prea dansez ca nu vreau sa-mi zgaltai burtica, asa ca distractie mai mare decat sa stau cu fii-mea in baita si sa rada la mine cand ma stropeste, chiar nu vad sa am. 
De abia astept sa vina soacra-mea sa vad cum o sa se obisnuiasca racheluta mea cu ea; v-am spus ca, dintre toate persoanele din ro, rachel a refuzat-o categoric pe soacra-mea atunci cand vroia sa o ia in brate, habar nu am de ce, ca biata de ea a incercat sa se faca placuta. Eh, fii-mea o fi simtind ea ceva! 
Rachel (Nov.23,2005) Ina  & simburel(a)
& simburel(a)

catutza spune:
catutza spune:
 Dordia , succes luni la doctor! Si apoi la bebe2.
Meems , distractie placuta la petrecere, asteptam poze.
Ina , -20grade?!? Mama ce frig e la voi! La noi nu cred ca a scazut inca sub 0 grade iarna asta (in Bucuresti), dar si acnd o veni geru mare sa te tii! Eu una m-am saturat de ceata asta . Petrecere frumoasa si voua maine, sa faceti poze cu mosu sa vedem si noi. De Rachel si soacra ta si eu cred ca a simtit ceva , dar lasa ca se obisnuiesc ele.
 , dar lasa ca se obisnuiesc ele.
Bianca de cateva zile i-mi doarme la pranz 3h, e ceva neobisnuit pt ea si pt mine ca acum mi se pare ca doarme prea mult1 Cum o dai nu e bine cu mine.
Voi ce le mai gatiti? Eu sunt in pana rau de idei, ieri si azi i-am dat pilaf cu piept de pui, maine ii fac piure cu peste, dar apoi...nu mai stiu. Mai dati si voi idei
EDIT: Ina, sa-ti traiasca mama, bunica si ginerica!!!
Cata  si  Bianca-Maria(2.11.2005)
 Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

patriciaR spune:
patriciaR spune:
  Meems mamica de Rianna, multumim mult pentru urarile facute si pentru surpriza cu subiectul deschis de ziua Anastasiei.
Meems mamica de Rianna, multumim mult pentru urarile facute si pentru surpriza cu subiectul deschis de ziua Anastasiei.
Multumim din suflet tuturor mamicilor pentru urarile facute.
Numai ganduri bune de la noi!