LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 7
felicia74 spune:
Dordia uite ca a hotarat soarta in locul tau. Tu ti-ai bagat cv-ul pe la agentiile de recrutare? Ca e timpul.
Madau misto linkul, de ce s-or duce unii la concursuri d-astea, nu se aud cum canta?
CHiti azi m-a cam speriat avea o temperatura ceva mai mare decat de obicei - 37,7 in fundic. Nu e grav, dar era mai calda ca de obicei. Ceea ce m-a mirat e ca degeaba citesti domle o gramada cand esti pusa in fata faptului tot te sperii (mai putin, dar te sperii). Degeaba imi zicea Doru ca nu e nimic, ca imi veneau tot felul de ganduri negre. D-alea parintilor, deh! Pe de alta parte, ma gandeam ca trebuie sa fie ceva ca nici eu nu prea sunt in cea mai buna forma, imi curge nasul putin si eram ametita de tot (mai mult ca de obicei
). Sa speram ca nu va fi nimic!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ina869 spune:
Mada ce melodie ai folosit ca-mi place tare mult?
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
joy04 spune:
GOODA SEARA fetelor.
mi-a fost taaare dor de voi, incerc sa recuperez cate ceva din scutecul trecut.
nu mai pot nici macar sa citesc forumul, toata ziulica stau cu piticu de manuta prin casa, sau ma joc cu el. mai, alearga, c enu am vqazut. ma ameteste.
am si un filmulet, dar eu am si vista si xp pe calc si acum sunt pe vista si imi prind urechile pe aici. o sa incerc sa-l pun totusi.
dimineta numai doarme decat 1 ora si dupa amiaza cam 1.5 h, mai rar cate 2.5h.
si cum doarme el hop si eu la pat.
DE CE???
pai ma laudam zilele trecute, ca doarme si el MAI BINE, adica se trezeste de 2 ori dar ii dau ceiut sau apica si dimineeata pe la 5.30-6.30 ii bagam un laptic si dormea apoi pana pe la 8.00-9.00
.
va dati seama ca eram super fericita.
dar minunea nu a durat decat CATEVA ZILE.
acum il culc pe la 21.30- 22.00...la 12.30-01.00...urla, se trezeste de tot, nu se mai culca, sau daca adoarme numai intr-un mieunat, scartait, marait o tine.
si gata, la 5.30 este up de tot.
si-s cheauna iara...

banuim incisivul lateral stanga sus. ieri parca se vedea destul de bine ca ar sparge gingia, azi numai este.
dar, s-a umflat gingia, ieri nu era.
o sa-l caut si in funf de dinti cand nu o sa doarma, manance.
ca si cu mancarea este ...criminal.
aseara a mancat un iaurt..cum credeti? bagat degetu' meu in iaurt si apoi in gurita lui.

sper ca au aparut din fetele care au lipsit pe aici.
de ex, mai demult intreba cineva de ILENUTZA. eu vb cu ea pe pm, zicea ca era cu treaba in casa, dar e mai bine de 1 luna de cand nu a mai zis nimic.
nici LORDRA...DIENUTZA...PISI....ADDYA...si lista ramane deschisa.
hai ca vb aiurea, nu am citit vreo 3 scutece poate fetele au postat.
fug la scutecul trecut
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
Madutza10 spune:
Fetelor ,n-am apucat sa cites cca's pe fuga din nou ,am foat la coafor azi ,shopping iar intr-o ora plec la nasa ca-i ziua ei ...
Sint super emotionata ca maine face baiatu' meu un an ,m-a apucat o nostalgie...
Madau ,te bat!:)M-ai facut sa bocesc juma' de ora ,m-ai dat peste cap rau si-asa eram io melancolica ,imi vin toate-n minte de cind am ramas gravi pina acum ...,daca am luat-o cu plinsu' de azi ,maine inseamna ca o sa am ochii umflati !
Va pup ..poate revin inainte sa plec !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
lavi02 spune:
Ina faci tu subiect de LMA pt cuscra-ta sau ma bag eu? Daca mi-o ia altcineva inainte.. asta e! 
Ina, ai prioritate pe motiv de incuscreala 
dar daca nu te manifesti pana la miezul noptii....
madau spune:
Ina melodia se numeste "Amazing" si e cantata de Janelle
.
Cuscra nu mai boci ca ti se umfla frumusete de ochi, vrei sa se sperie gineri-miu???![]()
Distractie placuta la nasica, si mai ales maine sa aveti o minunata

Joy hai ca poate e agitat din cauza dintilor, iti tin pumnii sa se termine odata cu trezitul asta noaptea. Daca as putea ti-as da vreo 2-3 nopti de la mine, numai sa te vad odihnita!
Ma duc sa fac subiect ptr gineri-miu, ca poate mi-o luati inainte
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Ina faci tu subiect de LMA pt cuscra-ta sau ma bag eu? Daca mi-o ia altcineva inainte.. asta e!
Ina, ai prioritate pe motiv de incuscrealadar daca nu te manifesti pana la miezul noptii....
pai cum sa nu fac? sigur ca fac!
daca se "baga" altcineva ma sileste sa mai fac inca un drum in ro sa
aha, Lavi,
acum mi-a picat fisa...tu-l vrei pe ginere-meu pentru Silviuta -perlutza 
haide mai ca am glumit, stiu ca tu vrei sa fii o scumpa si sa ma ajuti
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
lavi02 spune:
Ina te mai tin de vorba pana faci subiectul: Silviuta Perluta mai nou ma interogheaza la greu despre mosi: pe unde intra Mos Nicolae? Daca intra pe usa o sa-l vad? Aha... se ascunde.. dar portarul il vede? Ca daca intra pe usa trece pe la portar! I-am zis ca mosu' asteapta sa prinda momentul cand nenea portarul mai pleaca din post... Dar zice Silvia: pai daca pleaca e pe strada, in fata blocului si tot il vede 
Acum sesiunea a 2-a: daca si Mos Craciun se ascunde cum de apare la serbarea de la gradi? Unde locuieste el? In Laponia? Dar in laponia sunt masini?

mara95 spune:
Bine v-am regasit, dupa o pauza cam lunga!
Am avut multa treaba la serviciu, dar si acasa, iar cand am vrut sa mai intru pe DC, mi s-a virusat calculatorul.
In concluzie:nu am prea citit, decat in mare fuga, dar:MULTUMESC FETELOR CARE SI-AU ADUS AMINTE DE NOI, PENTRU URARILE FRUMOASE ADRESATE, si cum spunea parca Simona, ma simt cam nu-stiu-cum ca nu mi-am facut timp sa felicit toti bebelusii de ziua lor!Citind urarile, am avut un nod in gat!M-am simtit ca facand parte dintr-un grup si nu e putin lucru.Va multumesc si va iubesc!
Uram puiutilor care au implinit un an in acest rastimp, numai bucurii , sanatate lor si parintilor si "LA MULTI ANI!"!
LA MULTI ANI SI DE SF.NICOLAE!
mara si flavia(deja un an si o zi)
lavi02 spune:
Concluzia mea (trista, plina de sentimentul inutilitatii): la 0, 1 si 2 ani nu prea inteleg care-i miscarea, la 3 si 4 cred iar catre 5 incep sa puna intrebari logice... 
Eh
si eu acuma...