O intrebare indecenta

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

--------
Cred ca e pacat sa nu faci sex oral!
--------
Hei, hai sa nu sarim din lac in put.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Ideal ar fi sa nu existe nici o restrictie in viata sexuala a unui cuplu si fiecare sa faca ceea ce ii face placere,daca ambii parteneri sunt de comun acord.
Biblia nu are ce cauta in dormitor

Riscul ca unul din parteneri,sa-si caute un amant/amanta care sa-i satisfaca si aceasta dorintza sexuala,e destul de mare... si Dumnezeu stie asta,de asta nu este impotriva sexului oral.Este ceva firesc.
Exista lucruri mult mai pacatoase pe lumea asta...
Nu credeti ?

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

quote:
Originally posted by casandra

--------
Cred ca e pacat sa nu faci sex oral!
--------
Hei, hai sa nu sarim din lac in put.

e pacat sa faci sex, e pacat sa fii atinsa cu ganduri erotice, e pacat sa simtzi placere sau s-o faci pt. placere, e pacat...

apropo, cele ce spunetzi ca e pacat, atzi incercat?

o baba, tare credincioasa, mi-o zis sa nu condamn ce nu intzeleg, iar partenerul meu de discutzii, calugarul makarie, mi-o zis ca nu-si da cu parerea despre kestii prin care n-o trecut- cita el ceva zisa de-a lui Iisus, nu-mi vine acu', daca mi-o aduc aminte v-o zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

------------
o baba, tare credincioasa, mi-o zis sa nu condamn ce nu intzeleg, iar partenerul meu de discutzii, calugarul makarie, mi-o zis ca nu-si da cu parerea despre kestii prin care n-o trecut- cita el ceva zisa de-a lui Iisus, nu-mi vine acu', daca mi-o aduc aminte v-o zic...
-----------
Corect! De asta nu mi se pare potrivit sa afirmi ca e pacat sa nu faci sex oral.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

pai de ce sa fie pacat?
faci ce vrei, atata timp cat nu faci rau nimanui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by ham
e pacat sa simtzi placere sau s-o faci pt. placere, e pacat...

Ba nu e!

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput