O intrebare indecenta
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_man.png)
ham spune:
bei, daca cineva vrea sa spuna ca saptamanal nu incalca mai mult de jumatate din regulile alea, minte de ingheatza apele!
si atunci, insemneaza ca alea care sunt incalcate de majoritatea tot timpul sunt aiurea, majoritatea stabileste regulile...
apropo, sado-maso si necrofilia vazca ie voie si vinerea, ca nu-i pe lista!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
ham spune:
statzi asa ca secretara imi gasi o regula de-o pun pa baner si-o duc acasa- bajetzi, este ca va place?
"am postit trupeste fara acordu' lu barbatu"
deci, fetili, daca la tovarasu' vostru ii vine f-o idee, tre' sa facetzi urgent semnu' victoriei cu picioarele, stand pe spate!
beeei, nu se poate, ii dau o prima la secretara si trimit prietena la biserica!
![](images/user_woman.png)
rachel owen spune:
Ok, ok, trecem acum si la ..."pozitii":
quote:
95. M-am împreunat cu sotul (sotia) în diferite pozitii,ca animalele.
Grija mare la Kama Sutra.
![](icon_smile_evil.gif)
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by Alex2
ramane la latitudinea fiecaruia ce se incadreaza in aceasta categorie. Si fiecare va fi judecat dupa cum a apreciat.
![](cool.gif)
![](icon_smile_clown.gif)
andali spune:
quote:
Originally posted by arinna
Andal, nu cred ca relatia mea cu Dumnezeu e problema
Ba eu asa cred:)
Ori vrei sa ma duci pe calea cea drepta ca am postat cateva mesaje aici ?
Nu te duce nimeni pe calea cea dreapta, tu alegi ceea ce crezi ca e mai bine pentru sufletul tau.
N-o mai luati asa in tragic, cum e putin spirit de gluma trebuie sa-i dam tenta de gravitate si negru
Nu o iau in tragic, si nu are tenta de gravitate si negru, dar asta nu inseamna sa nu ne spunem si noi parerile, nu?
Atentie! Presupunand a tu ai o relatie aparte cu Dumnezeu, ca altfel nu avea rost sa te exprimi,tocmai ai facut un pacat !
"M-am crezut mai bun(a), mai credincios(oasa) ca altii, socotindu-i pe ei mai rai, prosti, necredinciosi, etc. "
Deja aici exagerezi:) Poate ca tu iti dai seama, de aceea te las in pace...iti dau o floare ca sa nu crezi ca am ceva cu tine... repet faci cum crezi tu ca e mai bine, nimeni nu incearca sa te convinga de ceva anume, dar ne spunem fiecare parerile, da?
![](images/user_man.png)
ham spune:
uite de-asta imi place mie mult evanghelia dupa juda, domne, acolo este un Hristos care rade intr-una de prostia umana, suficienta si bigotism!
arinna spune:
Andali, apreciez gestul, multumesc dar si tu ai exagerat cand ne-ai bagat pe multi in oala necredinciosilor. Trebuia sa spui ce crezi tu, nu " cine e credincios considera ca e pacat ....." adica restul nu-s si "Arinna, daca ai avea...adica nu am.Ai venit cu chestiuni pe care tu le consideri certe.
Eu la asta m-am referit si apoi ai intrat prea in profunzime cu analiza asupra mea- pentru asemena lucruri nu se fac aprecieri pe forumuri si in functie de parereile fiecaruia referitor la viata sexuala. Mai exista si alte religii de exemplu,si nu-s asa de pretentioase ca ortodoxia. Asta nu are de-a face cu Dumnezeu si cand fac dragoste nu stau sa ma gandesc la popi si ortodoxie, ar fi si penibil, ci la partenerul meu cu care am o relatie foarte profunda
Nu confunda dogmele cu Dumnezeu - oricum nu intru in detatii pentru ca relatia mea cu Dumnezeu nu poate face obiectul discutiilor pe forum.
Ca multe alte persoane, consider ca relatia cu Dumnezeu nu tine neaparat de biserica si de chestiunile insiruite in lista de pacate. Or fi insiruite si lucruri grave acolo dar sunt de bun simt si pot fi gasite si in drept de ex.
Uite de-asta nu-mi plac mie preotii si predicile - mai lasati-ne in pace nu va mai bagati pana si in patul omului!Nu-i frumos
Nu stiu de ce-mi pierd timpul cu astfel de explicatii.Eu ma feresc sa spun ce cred despre persoane cu asemnea tabu-uri.Ti-ar placea sa -mi spun parerea despre cat de profunda e relatia ta cu partenerul in functie de subiectul discutat?Sau ce impresie face asta asupra mea?
PS Am avut sansa sa aleg intre plecarea din tara si ramanerea in tara - am ales sa traiesc departe numai datorita mentalitatilor si practicilor sufocante - si ma bucur in fiecare zi!
![](images/user_man.png)
ham spune:
quote:
Originally posted by andali
Eu zic si vad ca cine e credincios considera ca e pacat sexul oral. fara sa va suparati!!! Totul tine de credinta si de relatia ta cu Dumnezeu, daca exista!
gresit!
poate cine-i crestin ortodox, ca credincios sunt si io si nu crez in lista aia de pacate, ba kiar crez ca cine se teme de alea si de Dzeu ajunge sa traiasca iadu' si ca Iisus, daca le-ar ceti, s-ar imprastia de ras!
![](cool.gif)
![](floare.gif)
Messa spune:
Intai si intai, vreau sa va spun ca de cca 20 de minute, de cand citesc acest topic, ma imprastii de ras, de se zguduie biroul, ca-l imping cu burta.
quote:Dar ce e iesit din comun la sexul oral??? Cred ca e pacat sa nu faci sex oral!
Originally posted by Marilena12
Preotii care intreaba asa ceva sunt dintre cei care au intalnit multi oameni care nu stiau ca sexul oral sau altceva de acest fel iesit din comun, este pacat.
quote:CORECT!
Originally posted by rachel owen
Mie, si va rog inistent sa nu va suparati pe mine, nu mi se pare de ex igienic treaba acea cu sarutatul incoanelor dupa atata lume. Cat despre "cum sa-mi sarut copilul dupa ce..." cred ca este numai o prejudecata, poate o scarba de omul iubit, nu cred ca cine face afirmatia asta intelege ce spune.
Marilena, cum e aia cu pupatul picioarelor sa nu fuga partenerul? Chiar sunt curioasa! Al meu cred ca ar face invers, ar fugi daca i-as pupa picioarele sau mi-ar explica ceva despre faptul ca centrul de interes e ceva mai sus.
Andali, defineste "profunda"
![](icon_smile_wink.gif)
E adevarat ca in cazul sexului oral lucrurile se petrec in mare parte la suprafata, e cam greu sa... aprofundezi ceva...
![](icon_smile_evil.gif)
![](icon_smile_evil.gif)
![](icon_smile_evil.gif)
![](icon_smile_evil.gif)
Victoria spune:
Ham, iti dau dreptate...
Si eu cred, dar tre sa marturisesc ca, citind lista, am constatat ca am "bifat" multe din cele de pa lista...Imi" fac" parul, ascult zodii(de papagal nu tin minte)..imi " fac" , unghiile, etc
Credeam ca, asa cum au "upgradat-o" cu pacatul nedeclararii veniturilor, puteau sa taie asta cu parul, unghiile, discotecile si alte maruntisuri.
Eu as fi multumita daca, in numele oricarei religii sau a constiintei sau moralei, oamenii nu ar mai ucide, fura, minti, insela...Unde se pupa si in ce pozitie...mi-e indiferent.Bine ca se pupa, si nu isi dau cu toporul in cap...
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu