O intrebare indecenta

O intrebare indecenta | Autor: mumyca

Link direct la acest mesaj

Fetelor,imi cer scuze pentru intrebare,daca puteti sa-mi raspundeti.Am auzit ca sexul oral (sau curvie peste fire sau preacurvie asa cum scrie in cartile ortodoxe)este pacat.Ati avut prilejul vreodata sa intrebati preotul sau sa va intrebe el la spovedanie.Ce credeti despre asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ham spune:

pai nici nu-i nevoie sa intrebi preotu'- la Biblie zice clar- a face sex care n-are k urmare o eventuala sarcina- a folosi alta gaura decat vaginul, a termina p-afara, gen onan, a te descurca singura, etc- e pacat mareeee!!!

"De fiecare data cand cineva e de acord cu mine, ma intreb daca nu cumva am spus sau am facut ceva gresit..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Si eu mor de curiozitate daca a intrebat cineva preotul despre sex oral...

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Niste fete de la "foste" viitoare miresici de 2006 s-au dus la spovedit inainte de nunta.Preotul de la Biserica Barboi din Iasi le-a intrebat pe sleau de tipul de sex pe care il fac.Unele au rasp, altele au evitat raspunsul.
In Bilblie, rel sexuale sunt permise doar pt nasterea de prunci iar nu pt propria desfatare a simturilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Preotii care intreaba asa ceva sunt dintre cei care au intalnit multi oameni care nu stiau ca sexul oral sau altceva de acest fel iesit din comun, este pacat. Multi nu intreaba, pentru ca e datoria crestinului care se spovedeste sa-si spuna toate pacatele. Spovedania se face lui Dumnezeu, de aceea nu e bine sa se ascunda anumite pacate, de rusine.
Si , intr-o casnicie binecuvantata de Dumnezeu, a face dragoste, nu este doar in scopul conceperii de prunci, ci ca oglindire/manifestare a iubirii dintre soti. Prin casatorie, barbatul si femeia devin un singur trup, asa spune Scriptura.
Ca sa revin la subiect, pe mine nu m-a intrebat nici un preot pana acum, despre formele de sex pe care le-as fi facut. Si am avut 3 duhovnici pana in prezent, de-a lungul timpului.

Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Chiar credeti ca are importanta?
Ideea principala a religiei crestine este iubirea. Cat timp nu ii provoci celuilalt suferinta ci iubirea, nu cred ca Doamne-Doamne se va supara pe noi.
Sa nu fim habotnici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

quote:
Originally posted by goldi

Chiar credeti ca are importanta?
Ideea principala a religiei crestine este iubirea. Cat timp nu ii provoci celuilalt suferinta ci iubirea, nu cred ca Doamne-Doamne se va supara pe noi.
Sa nu fim habotnici.

adevarat graita-i!

"De fiecare data cand cineva e de acord cu mine, ma intreb daca nu cumva am spus sau am facut ceva gresit..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Avem voie sa radem (cu gura pana la urechi)?
Indurare cer!

============
How wrong it is for a woman to expect the man to build the world she wants, rather than to create it herself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

quote:
Originally posted by anca74

Avem voie sa radem (cu gura pana la urechi)?
Indurare cer!

============
How wrong it is for a woman to expect the man to build the world she wants, rather than to create it herself.

si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Eu sunt catolica si aici nu am auzit de asemenea pacat, aici se spune ca pacat este sa inseli persoana iubita, sau sotul, iubirea fata de el poti sati arati in toate felurile nu conteaza. Plus ca orice preot iti ca spune ca este pacat. Tu hotaresti cum vrei sa faci dragoste, nimeni nu poate sa hotareasca in locul tau.

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianatele spune:

recunosc ca am fost intrebata la spovedanie daca fac sex oral si recunosc ca am dat-o cotita. prin asta mi-am asumat pacatul. nu preotul va fi vinovat la judecata pentru declaratiile mele, ci eu. Si asta pentru ca ce se intampla in patul meu e doar problema mea si a sotului, cand vrem sa postim, postim de comun acord, si asa facem tot ce ne priveste pe unul, pe celalalt, pe copii, si pe toti impreuna.
deci depinde de preot daca va intreba direct sau voalat, si de tine daca ai puterea de a recunoaste si in fata altcuiva ca asa te simti tu bine in pat. daca accepti ca altcineva sa iti impuna reguli in pat.... eu nu pot si nu vreau macar.

Mergi la inceput